icon

Čo dáte partnerovi na Valentína?

marion09
14. feb 2018

kocky co ste dostali a co date partnerovi dnes na Valentina?

lacibo
14. feb 2018

@marion09 šaty, ktoré som si sama vybrala a vlastnoručne pripravené kapúčinko so škoricou v tvare srdca.. a ešte kyticu bielych ruží..a ešte pusinku od mojej 20 - mes. dcérky - na 20. spoločný Valentín celkom slušné😍

mell_k
Autor odpoveď zmazal
mell_k
14. feb 2018

@veronikaszabova ako keby my ostatni sa milujeme lenna valentina😂😂😂preboha ludia uz pochopte ze aj ti co slavia valentina tak sa lubia pocas celeho roka...

zdenko212
14. feb 2018

ja nič a nič 😂 😂, nemal som komu ani od koho 😢 😢

brujaria
14. feb 2018

Vyznanie, že to medzi nami môže byť len kamaratstvo s výhodami a keďže mám svoje dni, tak dnes by sme mohli skúsiť anal.. Valentín ;)

v_alika12
14. feb 2018

Veliku kyticu tulipanov a cokoladu. Ja mm som vyrobila sladke vyznanie ;)

stanka2612
14. feb 2018

@brujaria neee,zabila si 😀😂😂

brujaria
14. feb 2018

@stanka2612 ako fakt nechápem, čo je na tom výhodné pre mňa? Sa už len smejem :D

stanka2612
14. feb 2018

@brujaria teda,aby som bola presna,zabil to ten tvoj kamarat s vyhodami 😂 kolpa by som ho dobre do zadku,nech ma ten anal 😀

jana_eyre
14. feb 2018

dostala som. kvety a mandle v cokolade a dala som. mu pivo a pusu.. deti dostali lizatka..

siska53
14. feb 2018

@amalia8 vy zas pochopte,ze nie kazdy musi tento sviatok a hned sa darmi zahrnat. My si vyznavame lasku kazdy den.
Ja mam radsej Mikulasa,ked vsetktm pripravim balicky (aj pre seba) a rano sa tesime.
A stale si pripravujeme aj my tri,cize ja,mama a sestra,ako ked sme.este byvali doma,plus vzdy daku drobnost dostanu muzivi rodicia a jeho mama zas pripravi nam. To sa mne prosto paci viac. Takisto,ako ma nik neprinuti zabavat sa na Silvestra,tak mi nik nenanuti,kedy ja mam dat darcek. 🙂
Ale uzite si to vsetci,co sa vam paci prave Valentin(mimochosom,pekne meno i v zenskom.prevedeni 🙂 ).

babatkoo
14. feb 2018

Nic

vroni
14. feb 2018

Ja kyticu ruzi, muz odo mna knihu. Valentina oslavujeme a vobec sa za to nehanbime a ani nepotrebujeme struhat formu, aki sme strasne cool a nad vecou.

katusikkk
14. feb 2018
petulda333
14. feb 2018

Moj dostal takuto ,,krabicu stastia,, 😉😉 a ja kvety,moje milovane gerbery a tiramisu 😋😋😋

jukov
14. feb 2018

poslali sme si cez skype srdiečká a pusinky, robí v zahraničí

nelinka2009
14. feb 2018

Ja jemu sex... On mne slucgatka a rafaelo.... 🙂

v_alika12
15. feb 2018

@nelinka2009 a sebe sex nie? To si mu niekoho akoze najala?

dorottka
15. feb 2018

Cokoladu a vino a sli sme sa najest vecer von, aj ked to bolo spontanne 🙂 Aj my sa lubime cely rok, preto nevidim dovod, preco prave 14. februara vynechat z principu, aby dakto bol happy a neoznacil nas za ovce :D cim viac prilezitosti na oslavu, tym lepsie predsa, najma v takom 'suchom' obdobi ako je prva polka roka 🙂

michellem
15. feb 2018

Ja nechapem tento trapny"amerikanizmus",to sme uz na tom tak biedne,ze sa musime opicit po kadekom, hadam, nemusime cakat na jeden posraty den, aby sme si uvedomili, ze mame niekoho blizkeho vedla seba, este aj tie deti oblbuju, kam tento svet speje...

nelinka2009
15. feb 2018

@v_alika12 tak tento bol taky ... Presneeee podlla jeho predstav... 🙂 🙂 🙂

beton
15. feb 2018

@fadama mne sa najviac paci ta gumi slapka na zemi :o)))

pupavica
15. feb 2018

Ten môj nič moc..oba sme s priateľom chorí takže sme to preležala v posteli s paralenem :/

misinka0611
15. feb 2018

@michellem To, ked niekto caka len na tento den je smutne to ano ale nie každý caka len naňho a kúpi nieco aj počas roka 😊

dorottka
15. feb 2018

@michellem ved nik necaka, vsetci tu pisu, ze sa aj tak lubia, preco tolko zlosti? 🙂 oblbnu len toho, kto sa necha oblbnut, ale to uz je problem daneho cloveka, snad napis v obchode, ze valentin nevyrve nasilim penazenku uboheho slovacika a kvoli tomu nebude mat rodina co jest. Prilezitosti je vela, a to je podla mna ok, kazdy sa rozhodne podla svojich moznosti a uvazenia, inak asi nema co hladat v spolocnosti. Tiez nie som daky mega fanusik, ale nech si kludne kazdy je, sak ako chce.

malymyis
15. feb 2018

My sa ľúbime celý rok ale sviatok uznávam, priateľovi som dala spravit tričko s našou fotkou a napisom "som to najlepšie čo mohlo moju priateľku stretnúť" 😁😁 a ja som si vypytala darček na valentína uz dva týždne popredu 😝 a keď vás ten tak sviatok nezaujíma tak nechápem prečo musíte svoj názor tlačiť aj ostatným, nikoho to natrápi 😘

aduska121
15. feb 2018

@marion09 ahoj no aj ked mam nazor aky mam ..az ma vytaca ked vidim same foto drahych sperkov na internete ..kazdy sa chvali co dostal pritom viem ako funguju ich vztahy ...dostala som merci a kyticu ...ja som mu kupila dezert a zo synom sme mu vyrobili darček ....podotykam nedostavam kvety len na sviatok hocikedy ma potesi vselijakou malickostou ci uz ružou alebo mojou oblubenou cokoladou..a tak je to aj naopak vela krat co som v obchode mu kupim nejaku malickost ktoru lubi...a hlavne slova tie najdolezitejsie si vravime kazdy den ..takze mi mame valentin kazdy den ☺

iren88
15. feb 2018

ja som dostala kvietok a som zaň veľmi vďačná 🙂

fadama
15. feb 2018

@beton 😂

No to syn vsade rozhadzuje a nechava svoje slapky. Na nohach ich ma ojedinele.😂😂

zdenko212
15. feb 2018

@petulda333 az teraz som si vsimol. Bicik? 😂😂