icon

Čo dávate do Mikulášskeho balíčka ako výstrahu?

zuzka341
26. nov 2022

Okrem uhlia a varechy, máte nejaký iný nápad?
Jasné že budú sladkosti, len niečo tam dať aj aby spozorneli decká.
Díki.

Strana
z3
h2
27. nov 2022

@saxana000 Presne, aj môj syn to berie tak, že to má od čertíka a uhlie má na to, aby si na ňom ten zemiak upiekol. 😃 (Teda, lepšie povedané, bral to tak v minulosti, už má 11 rokov, takže vie svoje, ale zemiak a uhlie dostáva aj naďalej.)

evka1247
27. nov 2022

Je mi z vás smiešno, dokonalé matky s dokonalými deťmi.Internet toho veľa znesie 😉.Normalna matka aby sa už ani nič neopýtala, také ste dokonalé😂.Ja potom naozaj neviem, prečo je taký problém s dnešnými deťmi, že pani učiteľka sa pomaly bojí zdvihnúť hlas aby maminka s tatinkom nenabehli, veď ich deti sú dobre vychované, nie ako tie ostatné....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
mikadooo
27. nov 2022

@zuzka341 nie nič. U nás len sladké. Keď s deťmi mám problém, tak si ho riešim s nimi hneď a nezaťahujem do toho Mikuláša ani Ježiška 😁.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
janulik2008
27. nov 2022

Ja si nepamätám že by som ako dieťa niečo také v balíku mala, a malej tiež nedávame akurát stále hovoríme že Ježiško všetko vidí teda najprv Mikuláš 🤣 aj pod stromčekom si nájde darčeky ale nič ako výstrahu skôr sme rozmýšľali že by jej Mikuláš alebo Ježiško nechali list 🤔😀

yvanielka
27. nov 2022

Ja som raz pribalila cibuľu a dcéra sa tešila, že super spravíme si cibuľovú polievku 😀 Teraz som objavila v Pepcu také vianočné stierky na cesto, tak im pribalím asi tie, ale nebudem ich s nimi biť 😄 Len sa zídu do kuchyne.

galganka
27. nov 2022

Neviem. Nevidím na svojich odpovediach nič dokonalomatkovské. Mikuláš nemá vychovávať. Na tom si ja trvám. Na vychovu sme tu my, rodičia. Celý rok. Deti ľúbime ako kone, ale zase ich neofukujeme, ako tu bolo spomínané. Nebude ich o výchove poučovať Mikuláš, čert, či nahodná teta v supermarkete, ktorá začne prednášku o poslúchaní. To stopnem vždy.
Autorka mala v profile, že jej najstaršie dieťa má dva roky. O niečo menej ako naša najmenšia. Preto som sa spýtala, ako a za čo chce touto formou vychovávať také malé dieťa. Naozaj si neviem predstaviť, čo by malo spraviť a ako by si krumplu v balíčku dokázlo spojiť s trestom za čin davno minulý. Autorka si rýchlo deti zmazala, ubrala vo veku 20 rokov a prestala komunikovať. Takze som bola zvedavá, s akým príbehom príde. Ak si zmazala profil pre takúto koninu, niečo nebolo ok. Ale s ňou. 🤷‍♀️

mimikarol
27. nov 2022

Nič. Dostanem akurát tak cokadovu figúrku čerta. Tiež od malicka vie, že Mikuláš, čert a anjel sú prezlečený ľudia. Ozajstný Mikuláš chodí v noci a nikto ho nevidí 😊

kate_cs
27. nov 2022

@orangiiina práveže naopak. Nech sa zamyslí žena, ktorá je schopná zrušiť účet len preto, že jej tu niekto slušne a bez odcudzovania napíše, že na zastrašovanie nedáva nič. To naozaj neznesieme iný názor ako je náš a riešenie je zrušiť si účet?
Nikto ju tu nesúdil, ani nikto nenapísal, že by bola horšia matka.
Ženy. Diskusia. To znamená, že strany majú aj odlišne názory, ale vedia si ich slušne vyjadrit.

kate_cs
27. nov 2022

@evka1247 mne je smiešno z toho, že kde si vyčítala, že ma niektorá z nás dokonale deti? Alebo kde niektorá z nás napísala, že sme dokonalé?! Len preto, že Mikuláša či Ježiška nezneužívame na zastrašovanie? Nevieš diskutovat bez takýchto poznámok? Veď dobre, nesluhlasis, napis názor slušne bez zosmiešňovania, ako to veľa žien vyššie napísalo autorke.

mamusa123456789
27. nov 2022

@1mina chudá moje

mamusa123456789
27. nov 2022

@spadnutaslivka to dávame aj my 😀 ale snažíme sa minimum sladkosti a radšej pri hodíme nejakého vianočného plysaka a môžu si dat na výstavu, ved každý im dá toľko sladkosti ze to jeme ešte vo februári

anyaa18
28. nov 2022

@katkaheinischova mnam mandarinky. Milujem v balicku 😊

Strana
z3