Čo divné, desivé a nevysvetliteľné sa vám kedy stalo?
Máte nejaký reálny príbeh o niečom co sa vám kedy stalo?
Mám na večer chuť na túto tému 😀🤭
Po smrti starého otca sme sa v dome smútku bavili, že sa neprišiel "rozlúčiť" ( áno, babské povedacky). Zišli sme dole na parkovisko a tam bolo čierne auto s ŠPZ TT-Josef ( dedkovo meno, ešte to bolo písané so S presne ako sa on volal, keďže nebol Slovák). Urobilo okolo nás kruh a šlo ďalej.
Moja babka zomrela na koronu a nestihla vidieť môjho syna ( bol bábätko, lockdownove dieťa). V deň pohrebu som ho večer uspavala a začal sa pozerať na jednu stenu, smiať sa, dzavotat, dávať pápá ( v živote predtým a ešte pár mesiacov potom to nerobil). Nedal sa nijak inak zaujať a to som ho otáčala na mňa, robila grimasy.
Moje 1. tehotenstvo skončilo ako potrat a moje dieťa sa narodilo v rovnaký deň ako som prišla o to prvé
V obchode na mňa raz ukazovalo jedno dievčatko (1.5 až 2 roky) so slovami bábo, bábo. Mama jej vysvetľovala že ja už nie som bábo ale teta. Ale ona stále na mňa hľadela a hovorila bábo, bábo. Bola som vtedy tehotná, v 8 týždni, vidno to nebolo.
Raz som spala u starych rodicov. Stary otec bol po operacii kde mu anestezia zabila mozok .. predtym bol ok a potom uz nevedel kto sme. Mal cez 80r bol leziaci no obcas mal zachvat energie a chcel utiect cez okno. Mal postel vo vedlajsej izbe no bolo podozrivo ticho chrapala len stara mama v izbe somnou .. a mna napadlo co ked mu v tom stave mysle napadne dojst za nami a podrzat nam podusku na hlavach ? Alebo nieco take? Celu noc som nespala. Rano ma zas nespoznal myslel ze som nejaky sluha co robi u nich za jedlo ako pred sto rokmi ., a povedal mi ze nespal celu noc lebo ten zly ( jeho zena) spal vo vedlajsej izbe a chce ho zabit tak celu noc dumal ci ho nepojde zabit prvy. Raz som spala a mala vtedy 3r spala vedla mna. Snivalo sa mi o zltej rubber duck .. otvorila som oko a mala zo spanku povedala “ ducky “.Jedneho dna som po dlhej dobe dumala len tak o anjeloch ze verim ze existuju ( popri vyberani riadu z mycky) a na to mi volala mama ze je den anjelov a v rodine jedno dietatko zomrelo a je anjelik.
Chodila som ešte na strednú. Mama ráno brala auto do práce, bývali sme na dedine a aj babku brala k lekárovi a mňa už teda tiež do školy. Bežne sme chodievali busom. V ten deň neviem celý bol taký divný. Keď som prišla zo školy a mama z práce som sa jej minimále 4 x pýtala či volala babke ako sa má. Nechápala prečo sa pýtam, ja tiež nie lebo to nebolo bežné. V ten deň babka v kupelni u seba doma odpadla a krvácala z rany na nohe. Má problémy zo žilami. Ešteže prababka zalarmovala susedu a volali jej záchranku. Nechápali sme ani jedna ako som to vycítila že sa niečo deje.
Sestra mala ped pôrodom. Som mala tušenie a nutkanie jej volať. Tak som jej volala. Popierala a nechcela mi povedať nič, že už je v pôdornici. chcela prekvapiť. Cca o 3 hodky prišla sms, že porodila 🙂
Mne sa snívalo raz že som bola tehotná a oznamovala som to švagrinej.a ona mi povedala,že ona je tiež tehotná .nebola nadšená lebo ma 5deti doma🙂.ani som jej nehovorila o tom sne.
Asi o rok som otehotnela.pišem to švagrinej,keďže je zo zahraničia.Pišem som tehotná,ona mi odpísala,že nikomu to ešte nepovedala ale ona je tiež tehotná😀
Rozdiel medzi našimi dcérami je 5dní.❤️
No mne sa nesnívalo ale zobudila som sa so spánku na hukot autíčka na ovládanie ktorý naozaj nefungoval kable boli odtrhnute ovládač od autíčka nebol proste nefunkčné auto na ovládanie zasvietili sa svetlá so skrinky sa hodil na zem a začal sa točit skoro ma porazilo manžela budím vsatvaj pozeraj co robi to auto keď sa prebral manzel auto sa zastavilo vyplo svetlá 🤔🤔
Internet mi potvrdil desivé tušenie, že na svete je ovela viac hlupákov než si dokážeme predstaviť.
mne sa napriklad stalo, ze som sa raz prehadzovala v posteli, z jednej strany na druhu a mala som pri tom pootvorene oci a uvidela som pri posteli velku ciernu postavu. desive, nevysvetlitelne a strasidelne 🙂
Ja napíšem historku starú 30 rokov. Chodili sme na stredné školy a vždy v nedeľu sme zo stanice išli každá na iný smer, ja do BA a kamoška do TN. V piatok sme chodievali domov do TT. Moja najlepšia kamoška bola u nejakej čáry máry veštice, dala jej nejaký kamienkami vykladaný kríž. Už si nepamätám prečo načo začo tam išla, ale kríž stratila. V sobotu sme hľadali v starožitníctve, či ho tam niekto nepriniesol, išli sme cestou, ktorou išla ona v piatok zo stanice domov, kríž sme zamozrejme nenašli. Zabudli sme na neho, prešiel týždeň a mňa išiel otec odprevadiť v nedeľu na vlak na stanicu. Kýval mi, vlak sa rozbiehal, keď som zbadala vedľa neho pri nohe nejaký predmet a ukazujem mu, aby to zdvihol. Keďže mobily vtedy neboli, až keď som prišla do BA som mu mohla z pevnej linky zavolať, čo to bolo... áno, dedukujete správne, bol to kamoškin kríž. Vtedy neboli nástupištia, ale ľudia kľučkovali medzi koľajami. Zvláštne, že týždeň ležal na koľajach, kde sa denne premlelo kvantum ľudí aby som ho ja našla... až neuveriteľné...
@oli18 ženská stránka, tak aký problém? Alebo je príjemnejšie každý deň čítať o covide 😀
Mne sa nič hrozné nestalo.. Nič čo by stálo za nejaké čítanie 😂 len mi tak napadlo povýzvedať. My bývame v byte kde sa pred cca 6r stala samovražda. Nič extra sa u nás nedeje 😀
Nezvyknem veriť na takéto veci, ale to, že moje dieťa, keď sme u našich, sa vždy zastaví pred bránou našej susedy, ktorá zomrela v čase keď sa on narodil, smeje sa, ukazuje na prázdny dvor a kyva, je teda fakt 😁 susedu sme mali radi, bola nám taka "náhradná babka", po tom, čo naša babka zomrela veľmi náhle a skoro, veľmi rada som za ňou chodila a je mi smutno, keď vidím, ako jej pekný vždy udržiavaný dom so záhradou pustne. Ešte jej stihli povedať, že som porodila.. Synček ju nemohol ako poznať, teraz bude mať dva roky, nikdy nemohol nikoho a nič vidieť na tom dvore (pozerala som, či tam nevidí nejakú mačku ci vtáčika, ale nič), napriek tomu sa tam vždy zastaví zakyvať s úsmevom. Nemám z toho zlý pocit.
Ináč, všimli sme si ešte dávnejšie, že keď sme vencili sestrinho psa, ten vždy pri cintoríne zastavil a nepohli sme s ním. Raz sme ho tam zobrali, išli sme poliať kvety, a dobreze mi nevyliezol na hlavu, tak sa triasol, a to nie je mojkaci typ. Odvtedy sme s ním chodili len tak po dedine, keď sme boli u našich ale vedľa cintorína neprešiel ani za svet.
Mne sa raz stala taká dosť desivá vec. S priateľom a so synom sme sa nasťahovali do bytu. Zili sme tam pár týždňov, keď som začala mať taký divný pocit z toho bytu - začala som sa v ňom cítiť tak, ako keby tam s nami ešte niekto iný žil 😅 raz sa mi snivalo, že som vstala z postele (videla som seba aj priateľa ako spíme), a šla som za malým do jeho izby, pretože plakal. Keď som tam prišla, tak sedel na rohu postele, plakal a ukazoval na bytosť, ktorá bola pred ním. Kričal nie, nie. V tom ma z toho hnusného sna strhlo a malý naozaj plakal. Šla som za ním do izby, že čo sa deje. Sedel na kraji postele, plakal, ukazoval na stenu a kričal nie, nie. Hneď som ho chytila na ruky a od vydesenia som nespala celu noc. O pár dni som sa dozvedela, že v byte oproti pred vianocami umrela jedna staršia pani. Od kedy sa toto stalo, tak malý nechcel v tej izbe spať (vtedy mal dva roky). Pár týždňov po tomto sme sa s priateľom rozišli a odsťahovali sme sa. Asi mi tá bytosť chcela niečo naznačiť 😄🤣
Kamoskin pôrod. Mam najlepšiu kamošku, ako sestra mi je. Termin pôrodu mala okolo Vianoc, ja som sa raz zobudila a úplne som cítila, že rodí, píšem jej, nič, píšem jej chlapovi, nič. O hodinu prišla správa aj s fotkou bábätka, narodila sa na Mikuláša. Oveľa skôr, ale ja som proste cítila, že rodí 🙈
Mne sa tiež stalo niečo spojené so snom. Okolo 2 v noci som sa zobudila s plačom, že babka zomrela, manžel mi hovorí, že neboj je v poriadku - bola v nemocnici už pár dní... Pár hodín na to mi mama volala, že babka zomrela okolo 2 v noci 😶.
@biem22 mne sa niečo podobne stalo s prababkou...chodila som ešte na základnú a v noci som mala sen, že prababka leží na posteli a kýva mi, ako keby sa lúčila. Na druhý deň mi mama povedala, že prababka zomrela. Dosť ma to vtedy trápilo. Brala som to ako znamenie, že som jej mohla pomôcť a nič som s tým neurobila. Odvtedy verím na svoje sny a neberiem ich na ľahkú váhu.
@miiceencoovaa teraz som si spomenula ze mne sa snívalo ze mne babka zomrela... Deň alebo dva nato naozaj zomrela..
Ked som ako 22 rocna bola tehotna cakala som dvojcata. Stala som pod branou s priatelom a s kamoskou. Prisla do nasho vchodu zachranka. Asi po 20 minutach vynasali zachranari zenu na kresle. Ja som ju vydela ako mladu peknu zenu. Prisli sme k nam domou s priatelom a s kamoskou a mojej mamke som vravela ze niejaku mladu zenu brala zachranka,ale ze som ju tu este nevydela. A moja mamka mi nato povedala ,ze nie mladu ale nasu susedku,starsiu pani. Ja som presviedcala mamku, ze som ju vydela mladu. Ze to urcite nieje nasa susedka. A asi po hodine nam zaklopal sused co byval s nami na spolocnom poschodi, ze jeho manzelka zomrela. A ozaj ze to bola ta starsia pani. Dodnes ked si nato pomyslim, tak si neviem vysvetlit, preco som ju ja vydela ako peknu mladu zenu
Mam jednu známu, ktorú mam na fb, ale nepiseme si, ani sa nestretavame. Raz sa mi s nou snivalo a vravela mi, že čakajú dieťatko. Ráno som jej napísala, čo sa mi snivalo a ona šokovaná, odkiaľ viem o tehotenstve, lebo je v prvom trimestri a zatiaľ vedia o tom len rodičia. Narodilo sa jej zdravé a krásne Dievčatko.
V noci sme spali a zrazu strašná rana na povale. Počula to mama v spálni, aj my v detskej. O pár minút volala teta, pred chvíľou zomrel ujo. Mal krátko po 40-ke. 0ar dní pred smrťou bol u nás na návšteve a pri odchode sa lúčil so slovami, že čoskoro príde zas. Prišiel.
Toto sa stalo mojmu dedovi pred viac ako 60 rokmi. Žiaľ, malo to tragický koniec. 😢
Keď mal dedo 18, kupil si krasnu motorku. Po pár mesiacoch sa išiel previezť s kamarátom do susednej dediny. Zrazu zastal, na ceste stál biely pes. Kamarát sa ho pýtal, že prečo stojí. A on mu vraví, že či nevidí, veď na ceste je velky pes. Kamarát ako už asi tušíte žiadneho psa nevidel.
Keď došli domov, rozpovedal to svojej starej mame. Tá mu len vravela, že nech sa tej motorky ihneď zbaví. On už predtým zvažoval predaj, tak ju dal mladému chalanovi z vedlajsej dediny....
Žiaľ, chlapec za motorku ešte ani nezaplatil, na rovnej ceste z mesta mal haváriu a na mieste bol mŕtvy. 😢 Rodina mu to nikdy neodpustila. 😕