Čo hovoríte na nového prezidenta?
Co na to hovoríte?
@jaass Mna je do toho taky detail, ze su plateni z mojich dani a ze rozhoduju o mojich zarobenych peniazoch.
Názorné vysvetlenie- ukážka práce aktuálnej vlády alebo čo dokázali za pol roka od zvolenia:
Zrušenie úradu špeciálnej prokuratúry
Skrátenie premlčacej doby a trestov
Zvýšenie poslaneckých platov o 100%
Dosadzovanie svojich ľudí do úradov
Vykrádanie druhého piliera
Zníženie daňového bonusu na dieťa
Zvýšenie poplatkov na úradoch
Obmedzovanie slobody médiám
Obsadenie rtvs
Nesystémové riešenie- dotovanie hypoték
Zakrývanie zločinov a prešľapov svojich ľudí (Dankov semafor, Dolinková a novorodenec)
Podpora vojny a ruskej agresie
Medzinárodná hanba a zhoršenie vzťahov so zahraničím a Eu
Už rozumieš čo je mňa/ nás do toho? Pelle je s Ficom jedna ruka a toto bude pokračovať týmto SMEROM. SMEROM DO RITI!
Ak ti po tomto názornom vysvetlení stále nedochádzajú súvislosti skontroluj, či ti niekto nestojí na kábli 😉
Mne nevadi, ze je Pelle teply, mne vadi, ze je bez chrbtovej kosti, ze podporuje mafiu, kryje zlociny a je sucastou mafie.
@larinka552 na kabli možno tebe niekto stojí. Sťažuješ sa mi tu aká si chudinka a čo všetko ti vadi. Nie je ti tu dobre? Nech sa paci. Odiď 🤷♀️ kto ťa tu drzi? 🤣
@larinka552 len taky detailik, DB na dieta nezníži vláda, ale tak to schválil matovic. Tak tu aspoň nezavadzaj, keď nevieš.
Príspevky typu odchádzam z SK teraz nič??? 🤣🤣🤣
@jaass ty si mimo s tvojim argumentom, na IK ti vadi, že údajne podporuje LGBTI, ale to, že sám Pelle je gay nie, totálna mimoza. 🙂
Ja teda nepoznám nikoho normálneho, kto volili Pelleho, len takých, ktorí zarábajú mesačne 600eur a na všetko sa sťažujú, majú nulový prehľad o politike a na nič nemajú argumenty.
@jaass moja zlata, vymysli si nieco nove a neopakuj. Ale chapem, ze to je nad tvoje sily, tak radsej volis urazat. Kde sa stazujem ty chudinka, pisem fakty 😃 Oki idem, maj sa pekne 🖐️
@autorka Co vytahujes Matovica? Minula vlada danovy bonus na dieta zvysila, od buduceho roka bude znizeny.
Ci teraz este dalsich 20 rokov za vsetko bude vinny Matovic? 😂
@mrs_potato čítaš čo pisem? Či ideš si svoje bludy?🥲
@jaass bludy pises jedine ty, o nejakej ,,liberálnej lgbti propagande” a series si do úst s tvojimi názormi na lgbti. 🙂
Škoda času s tebou diskutovať.
@larinka552 ja matovica nevytahujem, ale DB vo výške 140€ bol schválený ba 2 roky, od budúceho roka bude 100€.
Tak tu laskavo NEKECAJ, ze niekto niečo znížil. Lebo nikto nič neznížil. Chapes ten rozdiel? Asi nie. 👌
@mrs_potato 💪 vyhral PP čiže je všetko Ok. Buď aj ty 😉
@jaass neboj, nemôžu to tu zniesť. Lebo vsak celý MK vôli Korcoka 🤣🤣🤣
No holt, už druhý krát im to nevyšlo, ale co uz. Aspoň ze zvyšok SK ma rozum 👌
Samozrejme 💪 obrniť sa a hotovo💪 nepáči sa tu Korčokovym voličom? Dovi dopo keď nie sú spokojní 🥲
A co im branilo v tom, aby ten danovy bonus ponechali zvyseny? 🙂 Ked su taki sikovni pri pretlacani zakonov pre svojich ludi v zrychlenom konani tak mohli sa aj s tymto zakonom pre beznych ludi posnazit 😉
Silné reči autor ešte, že píšeš anonymne, že? 😊
“ Tak tu laskavo NEKECAJ, ze niekto niečo znížil.”
Niekto im zakazal to zmenit a ponechat to na urovni 140€?
Nie. Ale hodilo sa to. Navyse, DB nie je pre nich priorita a poslanecke platy maju prednost.
Sme radi že západ zas nezmanipulovál čele Slovensko a aj my mladý sme volili pellegriniho lebo nechceme liberálny spôsob života ktorý vedie do záhuby!
@dzulli1980 a volili aj vazni. Novela trestneho zakona pravdepodobne pomohla
@322sima123 a kam nás vedie smer a jeho vláda? Čo spravili pre Slovensko, aby sa posunulo ďalej? Slováci sú na smiech 😂😂 namiesto „zmanipulovania západom” ste sa nechali zmanipulovať východom a proruskou propagandou a ešte si gratulujete
@322sima123 do akej záhuby vss vedie liberalizmus?
Ja neviem, či si niektoré z vás, ktoré kritizujete EU uvedomujete, koľko eurofondov čerpáme a keby sme neboli v EU, nemáme tu parky, múzea, kultúrne zariadenia, cesty, ekologické projekty, proste zobuďte sa, to, že sme v EU je požehnanie. A okrem toho, my sme presne ten štát, ktorý z EU oveľa viac berie než dáva, tak buďte za to vďační.
Ako sa vola novozvoleny česky prezident Aj mudry schybí 😉
https://www.youtube.com/watch?v=B58ZTaTVB78Radšej nič čierny deň pre Slovensko najprv ráno tragédia zomreli 3mlade dievčatá a v noci ďalšia máme nového prezidenta 😱

@mrs_potato 🤷♀️ lebo pisem pravdu? 💪 sak pozri kto vyhral ;) vidno, že na Slovensku sú ešte normálni ľudia, dobre, že vyhral PP a keď sa ti to nepáči. Dovi dopo môžeš ísť prec 😉