Čo hovoríte na nového prezidenta?
Co na to hovoríte?
Že ak by o tom človek nevedel, tak si to najbližšie roky ani nevšimne
Lepšie ako Korcok. Ja som spokojná. Nepíšem, že som šťastná ale lepšie ako liberálny placlivy chlap ktorý toho chcel veľa dokázať ale real by bol iný. Po čase vy ste zistili 😉😉😉
Přeji vám hodně štěstí.❤
Ze pockam pokym stara generacia, ktorej to uz moc nemysli, vymre a bude dobre ;)
Nadsena nie som ale tak lepsie ako Korcok ❤️
@jaass a to že Pelle je gay ti nevadí?
@cyberk v mojom okolí Peleho volili skôr mladí.
Paradoxne starí ľudia boli za Korcoka.
Čo ma dosť prekvapilo,Peleho volila väčšina učiteľov mojich detí....takže už neviem,čo si myslieť.
Lebo mladej generácii chyba kritické myslenie.
@jaass môžete viac popísať “liberálny plačlivý chlap”?
Nie je to môj prezident,tuto osobu si nikdy nebudem vážiť ani uznávamt,akurát sa budem už len hanbiť a v cudzine sa ani nepriznam, že pochádzam z krajiny hlupákov,ktorí uverili klamstvu a strašeniu.....mam dcéru už mimo SK,syn tam smeruje,vidím moju starobu mimo SK s vnucatami.
@mrs_potato chváli sa tým? Alebo je a neriesi to verejne? Korcok neni gay a pozri čo robí. Chce to tu pretlačiť silou mocou 🤮 a radšej byť gay a nepropagovat to ako byt hetero a byť súčasťou lgbti propagandy💪💪💪 asi taaak
A tým pádom sa Fico stáva majiteľom SR.
No, tak tu budeme mat vladu jednej strany a uz len krok k totalitnemu rezimu 🌷posledny nech zhasne svetlo
@jaass Jj je to super, ved aspon Ficovi pofajci... ehm.. pardon podrzi... tasku
Neboj, vsetci uvidime, nebudeme stihat ani oci otvarat na to, co sa zacne diat 😉😭
Všimnite si tých slovenských liberálov, ktorí volili Korčoka ... len urážanie, nenávisť atď. ... keď tak veľmi tolerujú inakosť, prečo je toto pre nich taký problém? ... rozhodli ľudia ... mladí, starí, s učňovkou, s diplomom ... ja som nadmieru spokojná s tým, ako voľby dopadli ❤
Tým prejavom co teraz Korcok mal klesol na uplne dno. 👎
@larinka552 pises úplne ale úplne bludy a scesty🤦♀️ a čo teba do toho čo oni budú robiť? 🤣 trápne
Že Slováci sú hlúpy národ a potrebujeme okamžite investovať do vzdelania 🙏🙏🙏 nie je možné, aby toľko ľudí naletelo na ich klamstvá
Vyhrali dezoláti a špinavá fašistická chamraď! Slovensko ukázalo, že je krajinou naničhodných darebákov a prašivej svoloče! Pľujem na túto krajinu! Hanba!
Ľudia sú ovce. Dúfam, že každý kto volil Pelleho bude spokojný ked mu okradnu babku, vykradnu byt, prepichnu preumatiky a znasilnia deti a páchateľ dostane len podmienku. V momente ako skusia odísť z EU odchádzam.
@jaass ty si pekne mimo. 🙂
Povedal 100% pravdu. Zvíťazila nenávisť, šírenie strachu, lož! Hanba!
Ze ja noveho prezidenta nemam a najblizsie 4.roky sa budem tvarit, ze tento "pan", ktory vyhral volby je tam omylom 🙂

Nič... radšej.