icon

Čo hovoríte na nového prezidenta?

6. apr 2024

Co na to hovoríte?

Strana
z3
terezka1947
6. apr 2024

Nič... radšej.

brloh
6. apr 2024

Že ak by o tom človek nevedel, tak si to najbližšie roky ani nevšimne

jaass
6. apr 2024

Lepšie ako Korcok. Ja som spokojná. Nepíšem, že som šťastná ale lepšie ako liberálny placlivy chlap ktorý toho chcel veľa dokázať ale real by bol iný. Po čase vy ste zistili 😉😉😉

sagitta33
6. apr 2024

Přeji vám hodně štěstí.❤

cyberk
6. apr 2024

Ze pockam pokym stara generacia, ktorej to uz moc nemysli, vymre a bude dobre ;)

cukroska
Odpoveď bola odstránená
lili1313
6. apr 2024

@cyberk nevolili ho len stari a to je na tom to hrozne

jajka257
6. apr 2024

@cyberk no pekne . Liberál prajuci smrť ľuďom, ktorí nezdieľajú jeho názor. Vivvat liberalizmus

elenka211
6. apr 2024

Nadsena nie som ale tak lepsie ako Korcok ❤️

walentina7
Odpoveď bola odstránená
mrs_potato
6. apr 2024

@jaass a to že Pelle je gay ti nevadí?

terezka1947
6. apr 2024

@cyberk v mojom okolí Peleho volili skôr mladí.
Paradoxne starí ľudia boli za Korcoka.
Čo ma dosť prekvapilo,Peleho volila väčšina učiteľov mojich detí....takže už neviem,čo si myslieť.
Lebo mladej generácii chyba kritické myslenie.

lenka2232
6. apr 2024

@jaass ty po case zistis s Pellem…

jaass
6. apr 2024

@lenka2232 💪

lenka098123
6. apr 2024

@jaass môžete viac popísať “liberálny plačlivý chlap”?

janinah
6. apr 2024

Nie je to môj prezident,tuto osobu si nikdy nebudem vážiť ani uznávamt,akurát sa budem už len hanbiť a v cudzine sa ani nepriznam, že pochádzam z krajiny hlupákov,ktorí uverili klamstvu a strašeniu.....mam dcéru už mimo SK,syn tam smeruje,vidím moju starobu mimo SK s vnucatami.

jaass
6. apr 2024

@mrs_potato chváli sa tým? Alebo je a neriesi to verejne? Korcok neni gay a pozri čo robí. Chce to tu pretlačiť silou mocou 🤮 a radšej byť gay a nepropagovat to ako byt hetero a byť súčasťou lgbti propagandy💪💪💪 asi taaak

nika23t
6. apr 2024

A tým pádom sa Fico stáva majiteľom SR.

black_wolf
6. apr 2024

No, tak tu budeme mat vladu jednej strany a uz len krok k totalitnemu rezimu 🌷posledny nech zhasne svetlo

larinka552
6. apr 2024

@jaass Jj je to super, ved aspon Ficovi pofajci... ehm.. pardon podrzi... tasku
Neboj, vsetci uvidime, nebudeme stihat ani oci otvarat na to, co sa zacne diat 😉😭

dzulli1980
6. apr 2024

Všimnite si tých slovenských liberálov, ktorí volili Korčoka ... len urážanie, nenávisť atď. ... keď tak veľmi tolerujú inakosť, prečo je toto pre nich taký problém? ... rozhodli ľudia ... mladí, starí, s učňovkou, s diplomom ... ja som nadmieru spokojná s tým, ako voľby dopadli ❤

oriesocek
6. apr 2024

Vyhral vdaka kampani, ktora strasila ludi. Takychto mame ministrov... Nehrali fer, to sa ani nedalo cakat...

autor
6. apr 2024

Tým prejavom co teraz Korcok mal klesol na uplne dno. 👎

jaass
6. apr 2024

@larinka552 pises úplne ale úplne bludy a scesty🤦‍♀️ a čo teba do toho čo oni budú robiť? 🤣 trápne

sparrows
6. apr 2024

Že Slováci sú hlúpy národ a potrebujeme okamžite investovať do vzdelania 🙏🙏🙏 nie je možné, aby toľko ľudí naletelo na ich klamstvá

veronka1996
6. apr 2024

Vyhrali dezoláti a špinavá fašistická chamraď! Slovensko ukázalo, že je krajinou naničhodných darebákov a prašivej svoloče! Pľujem na túto krajinu! Hanba!

lexie321
6. apr 2024

Ľudia sú ovce. Dúfam, že každý kto volil Pelleho bude spokojný ked mu okradnu babku, vykradnu byt, prepichnu preumatiky a znasilnia deti a páchateľ dostane len podmienku. V momente ako skusia odísť z EU odchádzam.

mrs_potato
6. apr 2024

@jaass ty si pekne mimo. 🙂

veronka1996
6. apr 2024

Povedal 100% pravdu. Zvíťazila nenávisť, šírenie strachu, lož! Hanba!

leonie35
6. apr 2024

Ze ja noveho prezidenta nemam a najblizsie 4.roky sa budem tvarit, ze tento "pan", ktory vyhral volby je tam omylom 🙂

Strana
z3