Čo hovoríte na Tomáša Tarabu?
Čo vravíte na Tomáša Tarabu? Príde mi ako celkom rozumný politik, len zas voliť SNS je mi proti srsti. Máte niektorá rovnakú dilemu?
@kat_ Veď práve to, že to nikde nenapísal.
wtf ? 😀
čo sa Tarabu tyka, verim len tomu, že je to hajzlik a nacek, prezliekajuci sa za "krestana", ktory sa nestiti nicoho, co može podhodit svojmu dezole fanklubu za ucelom pripisania si politickych bodov
Lenze on narazal na jej hendikep, to civilizovany clovek nerobi. Ci?
@viestta nie, poukazal na to že sa vystrihala na ježka a mala nemožné šaty. to znamienko fakt nezavazilo, stačil zvyšok 🙈 vyzerala jak strašiak
taraba len postuje, nerobí nič, zbytočná draho platená existencia. aj 100 poslancov je veľa, nie ešte 150 🙄
@zuzanka.zuzu hej, hej. On je krasavec na pohladanie... este aj s pilinami v hlave🙈
Stále mám dilemu koho volit. Ešte nie som rozhodnutá na 100% ale pri Tarabovi nemám dilemu môj hlas si totiž nezaslúži.
@viestta a napísala som snáď že je taraba krásavec? pridavas sa k tým čo nevedia čítať či prečo takáto netradicne hlúpa odpoveď?
Ja neviem, čo sa sťažujete, že napísal o Emme, že je modelka. Hádam s ním nesúhlasíte? 🤔 tak je modelka, či nie?
@zuzanka.zuzu ja som ten jeho status ponala tak, ty si ho ponala inak (len tak mimochodom, to co predvadzala a aky mala makeup a uces je zalezitostou agentury, nie modelky)
V kazdom pripade u Tarabu ani vymena pilin nepomoze
Poniektoré si asi mýlite Tomáša Tarabu s Martinom Daňom.
@veve39 Keď kritizuješ Tarabu, tak sa teraz zahráme na to isté. Toto je podľa teba úloha prezidentky? Na takéto aktivity je určený prezidentský palác?
Doslova mi je na vracanie, ked ho vidim alebo pocujem. Za mna uplne najvacsi had v politike.
ale veď to že nesuhlasim s Tarabom predsa neznamena, ze musim byt nekritickym obdivovatelom prezidentky
Autorka 😀😀 fotenia patria k beznej agende, ci uz prezidentky, poslancov, riaditelov, hocikoho. Ci? Maju dat karikaturu do rozhovorov?
Strasne je zaujimave ze sa tu v poslednej dobe vyrojili anonymne mamicky, ktore najprv akoze vahaju, ale potom do krvi obhajuju vybraneho politika... asi poslaneckym asistentom dosla PR fantazia
Ja som si ho všimla po tom statuse na našu protekčnú "top modelku", za to má u mňa bod, lebo aj ja som mala za ňu pocit prenesenej hanby. Ale nevolila by som ho. Lebo už je celý zaslintaný jak bude s Ficom pri válove
A už keď sme pri voľbách, politici typu Záborská, Taraba alebo Vašečka v parlamente nemajú čo robiť. Ženy majú mať svoje práva zachované, a nie aby sa im politici tisli do vagín
Boze ked tu citam autorkine nazory a postoje tak mi je nanic z toho ako dokaze slovac uvazovat.Gratulujem,daj mu hlas.
"nenavistne posty" - tak asi ma Taraba 2 konta na facebooku, ja som tu nenavist tam nenašla..dalsi kandidat Mazurek podla mnohych jednobunkovec no ten da hodinovu reč na jeden nadych, veci pomenuva priamo na rozdiel od inych posrancov, takze jednobunkovec urcite nie je...tak zhruba mam predstavu, ako ludia posudzuju druhych cize kritika je mnoho krat irelevantna..
Áno, aj to je úloha prezidentky, priblížiť sa bežnému človeku možno aj prostredníctvom dámskeho časopisu, aby si nemysleli, že všetky ženy sú len tupé sliepky čo volia SNS. Pani prezidenta chce ukázať, že aj ženy vedia byť úspešné, krásne a múdre, robiť kariéru, poukázať na to, že aj žena môže dosiahnuť svoj cieľ, že má svoju hodnotu. A nie byť iba primitívna chodiaca maternica podľa vzoru katolibancov a SNS. Pani prezidentka tak výborne reprezentuje,ze mame byť na čo pyšní.
Či ty by si rada naspäť koktaveho Gašparoviča a jeho prízemný humor a nemiestne poznamky? A to ti nevadilo, že zastrelil človeka na poľovačke a ututlalo sa to? Ci si aj vyskakovala, že či je to úloha prezidenta?
@stanulienkat prosim ta a kto v tej politike nie meentalny hnoj?
Čo hovorím na Tarabu? Že je to mentálny úbožiak a politický hajzlík.
@veve39 ale prosim ta. Nebudeme sa naivne tvarit ze by ju agentura vybrala keby nebola jej dcerou. To co tu teraz predvadzaju - nasa politicka scena j e dno politiky. A co sa tyka moralky tak to sa ani vyjadrovat nebudem. Tam niektori prerazili aj dno
@kvetinka75 ze si agentura vyberie emu caputovu aj pre jej meno je jedna vec. ale obvinovat prezidentku, ze ju tam pretlacila? fakt si presvedcena, ze prezidentka si dala tu namahu a aj risk, ze volala do agentury:"dobry den, tu je prezidentka, potrebovalal by som brigadu pre moju dceru. co vy na to?"
dalsia vec - kritizvoat modelku za predvadzany model na prehliadke, je ako kritizovat herecku za oblecenie, co jej vybrali na predstavenie kostymerky, ako kritizovat hokejistu za farbu dresu atd ....

rozumny clovek by o detoch svojich oponentov mal hovorit, ci su skarede? ved sa preber... to je odpad a nie rozumny politik...