Čo hovoríte na výsledky volieb?
Co se vám líbí na Ficovi, co vám na něm vadí a proč?
@yelena159 Mna by yelena zaujimalo, ako si si odovodnila pocit, ze nemozes zo slovenska odist, lebo pises, ze keby si mohla, tak odides.
@oliolijanka Lebo ešte študujem. Nechcem zrušiť štúdium, čiže ja to vnímam, ako "nemôžem".
Nemajte obavi, PS sa vyjadrili že urobia všetko preto aby nevládol smer. Možno sa ani nenazdáte a PS zloží vládu
Že čo mi vadí? Kde vlastne začať? Napríklad prikláňanie sa k Rusku, chranenie "našich ľudí" (ak ti to nič nevraví - chranenie zločincov, ktorí zabíjali a kradli) korupcia, doslova budovanie podsvetia, arogancia, nadávanie, kradnutie, ovplyvnené súdy, zničené zdravotníctvo, obrovské dlhy štátu.. je to málo? Mám písať konkrétne kauzy? Nie je problém.si ich vygooglit.. ale človek čo sa pýta čo vadí na Ficovi to asi nebude ani chcieť hľadať.. človek čo nechápe čo vadí na Ficovi si zakrýva oči a nikdy ich nie je ani ochotný otvoriť.. ľudia zvolili zločinca a ak Slovensko bude ďalej takto smerovať, o pár rokov si tu už asi ani nebudeme môcť takto slobodne písať, lebo mi zachvilu zaklopu kukláči a zavrú má, poprípade "vypadnem' z okna.. na grcanie mi je ze Slovensku chýba socializmus, autokracia a stále, stále sa k nej vracia..
@viestta nesklamala si, naozaj 👌 pan rizman je akceptovaný tak tebou, nakoľko podľa protokolu tam nemá čo robiť, vyjadrili sa tak viacerí protokolisti, na počudovanie aj zo zahraničia (ale samozrejme ti "nespravni"). A taktiež sa vyvážať za štátne peniaze. Ale chápem, na "nabijaka" našej najlepšej pani prezidentky ani jedno zle slovo, vsak? 😉
Co sa tyka previerok, nemali ju iní ľudia, ktorí ju mali mat viac ako nejaka slečna T., ale to ti asi tiež nevadí, že? (Nemusis samozrejme odpovedať, to bola iba recnicka otazka). Fakt milujem tento dvojaký meter 👌
@vroni ja viem, ale len sprostredkovane zase od bab, co študovali v tom období na prave, ze si dakedy vedela "zgustnut" na určitých typoch dievčat pri skúškach... ale zase, reči študentov vždy beriem s rezervou. Osobne si myslím, že ho mala kopnúť za to všetko do riti a v tomto ma môj neskutočný obdiv ako zena.
@andromeda818 pre ktory dennik zbieras info?
@andromeda818 vadí mi na Ficovi že je to klamár. Rozdelil Slovensko viac ako Mečiar. Vadí mi že nepostavil diaľnicu Bratislava - Košice. Vadí mi že zruinovalo zdravotníctvo že za 12 rokov neurobil žiadne reformy. Polícia a SIS slúžila oligarchom že Balciar kradol ako po nebohom a Vojenské spravodajstvo mu nič nehlásili. Vadí mi že keď Jankovska búchala po stole že to novinári poľujú nanu tak Fico bol ticho a túto osobu chcel do súdnej rady a ešte veľmi veľmi veľa veci. Že podvádzal svoju manželku s Troskovou stačí?
Nevolila som, z celej politiky som znechutená, neviem koho voliť, nebolo na výber. Nebudem voliť menšie zlo....🤦🤮
@andromeda818 vadí mi že raz je komunista a raz birmovany. Vadí mi že počas Corony burcoval proti očkovaniu. Je to jeden populista a necharakterny politik
@lienka.7 ktorý protokolista to povedal uved konkretne
@katkatet koľko rozkradlo PS a koľko Smer s Ficom na čele?
Ja som za to, ze kazdy jeden clovek ma pravo na svoj nazor a slobodu slova a volby, ale pane boze uz mi idu na nervy vsetci, co sa vyjadruju stylom, ze ked bude fico vladnut, tak prestane slnko vychadzat, zemegula sa krutit, vesmir sa rozpinat a cas zacne ist dozadu a nie dopredu, ako nehnevajte sa na mna pocuvate sa?!ja nie som jeho zastanca, ale to ako sa niektori ludia vyjadruju je na smiech a vyzerato ako keby mali v hlave len dve mozgove bunky, tie dve co drzia usi pokope..naozaj som sa nikde nikdy k takimto diskusiam nevyjadrovala ale toto je uz do neba volajuce…
@lienka.7 je verejne činná osoba. Je to podvodník. Pred voľbami deň čo deň napádal pani prezidentku ale že on kryje svojich oligarchov lebo zohnal peniaze vlastnou hlavou. Ozaj ako pracovala SIS keď si Kocner robil čo chcel. Ozaj nahrávka Trnka a Počiatek je ok? Trnka - Kocner tiež tak sa má ukoloval GP? Tak ma fungovať GP?
@andromeda818 si sa dnes zaregistrovala na slovenskej stranke pre mamicky, aby si po cesky nechapala, co nam vadi na fikovi a vysledkoch volieb? 😁😃 zo sumracnej dobre platia? Ci priamo z kremla?
@cocolinka skús písať konkrétne lebo takto len fabulujes. Píš o súdnictve školstve o zdravotníctve nie o slnku
@mapa trefné asi Ficova známa a osud jeho jej veľmi záleží tak chce vedieť že 17 percent diletantov zvolila gaunera
@markusrasford nefabulujem, reagujem na to, ako ludia pisu o tom, ze ked bude fico vladnut balia kufre a utekaju zo slovenska a podobne, reagujem na bilbordy, ktore boli po celom slovensku a hovorili o tom, samozrejme nie priamo, ze ked fico vyhra prestane slnko vychadzat, vsetko co som napisala bola expresivna reakcia na toto vsetko
@cocolinka výborně napsano
@cocolinka Smer a birmovaneho komunistu volilo 17 percent voličov. A dovoľ mi vysloviť moje skúsenosti ktoré mám s politikom Ficom. Rozdrancoval Slovensko keď budeš mať chuť tak sa choj pozrieť na Sumracnu kde sídlia že tých sociálnych demokratov aké autá tam parkujú
@markusrasford nie som ficova znama, mozno by to bola vyhoda, ja sa len pozeram na to stylom, ze ktokolvek by bol vo vlade kradol by, kradol fico, matovic, sulik, dzurinda, meciar, radicova..kradli vsetci a kradnut bude kazdy jeden, len taka poznamka, ze ked kradol fico, pellegriny, dzurinda, meciar, radicova, tak to nebolo citit na cene chleba(expresviny vyraz) rozumej, obycajny clovek to necitil, ale ked bol pri koryte matovic, tak to pocitil obycajny clovek a to ma serie, pardon za vyraz
@andromeda818 neviem kto si je to jedno ale doprajem ti zažívať tie mukky keď ľudia čakajú mesiace na MR a CT alebo na ďalšie vyšetrenia. A mohol by som pokračovať v ďalších oblastiach obyčajného človeka.
@cocolinka čo ukradla Radičová
@cocolinka nie, nikto tu nejde pachat samovrazdy ako ked nechali umriet Stalina. Ale obavy, ze sa nam vrati to co uz mame odzite, dokonca uz 2x odzite, lebo Fico je len trosicka fikanejsi Meciar, su na mieste. A na mieste je aj sklamanie z toho, ze niektori ludia sa nedokazu poucit ani z cudzich chyb, ani z vlastnych, oni tie chyby opakuju znova...
@markusrasford nehnevaj sa na mna ale ked usudzujes podla toho ake auta parkuju na sumracnej, tak to by mohol byt premierom, kazdy “podnikatel” v kazdom okresnom meste na slovensku, musis pozerat hlbsie a na ine suvislosti ako len na auta na sumracnej

@andromeda818 lepšie Fico ako PS!!