icon

Čo je to za pavúka?

13. apr 2023

Zeny co je toto za pavuka? Skoro som infarkt chytila😭

Čo je to za pavúka?
Strana
z2
ivanka33
13. apr 2023

Tarantula niekomu ušla 🕷️....

mandzula
13. apr 2023

My toto mávame v kotolni, skáče to ako besné, treba na to útok zblízka - šľapkou, lebo keď to chceme povysávať, začne to skákať zo steny na stenu. Interne ich voláme megáče.

makakova
13. apr 2023

@mandzula to nemyslíš vážne... Mna by je ....blo

ivanka33
13. apr 2023

@mandzula nieee... neverím 😳😲😵🥶🤮

mandzula
13. apr 2023

@makakova bývajú hlavne na jeseň, keď im je, chúďatám, vonku zima, tak sa ťahajú dnu. Ale nebýva ich veľa - tak 5-6 za sezónu. Ide ma šľahnúť, keď siahnem po vypínači a on si vedľa neho sedí. Akože netvrdím na 100 %, že je to presne to, čo dala autorka, zas až tak zblízka ich, pochopiteľne, neskúmam, ale veľké a chlpaté je to riadne. Zimomriavky mám ešte hodinu po love.😀

makakova
13. apr 2023

@mandzula ja mam zimomriavky len keď si to čítam.. 🤯🤯🤯😃

mandzula
13. apr 2023

@makakova vieš čo, prvé kúsky boli pre mňa horor, no potom si človek dáko zvykne, skonštatuje, že zase megáč, berie šľapku a ide. Viem, že musím, lebo by sa mi dieťa scvoklo, tak zahrám hrdinu a až potom dodatočne sa striasam hnusom.🙂
Manžel, keď žil v USA, tam sa bežne so švábom na hlave budil, takže pavúk je vraj ešte v pohode.😀

elenajezova
13. apr 2023

@kate_cs ešte lepšie... už len ta predstava, že to monštrum skáče... 😚😚😚 Alebo ze možno celú zimu býval u nás doma....brekeke fuj..

dzescebuly
13. apr 2023

@mandzula chudatam je zima 😱🤨🤣

hama_ba
13. apr 2023

Zabiiiiit 😭😭😭😭pri týchto tvoroch neviem byť humanna a nechať to žiť

mandzula
13. apr 2023

@dzescebuly no ved uznaj.😀

ajajaj00
13. apr 2023

@mija199 noo teraz jar pred letom potom nie su oni ziju zevraj v zemi toto bola foto z minuleho roka..tento rok som nevidela este ani jedneho

moonlight1210
13. apr 2023

Raz som nejaky skakavy druh stretla na dvore. Ja som uskocila, on tiez. Chvilu sme takto okolo seba skakali, obaja vydeseni. Ja som jacala, on netusim.

Potom sa mi ho podarilo klepnut slapkou.
Nechala by som ho ist, ale nevedela som, ci utoci, ci co. Bolo to v sebaobrane.

kate_cs
13. apr 2023

@elenajezova ja žijem na dedine, my sme mali v obývačke jednu jar aj užovku. Strehúňa ako nič odchytí aj môj 4 ročný 😂

sheila121
Odpoveď bola odstránená
barruna
13. apr 2023

Akoze vsetko je podla mna lepsie ako pavuky. Mozem mat doma aj hada, je mi jedno. Ale toto? Mozete mi verit, ze uz by ma tam v tom momente nikto nevidel 😂 Ja mam totiz taku arachnofobiu, ze normalne teraz sa trasiem a len to vidim na fotke. Fakt neviem, co by bolo, keby som toto videla nazivo.

moonlight1210
13. apr 2023

A raz som iducky na jar z obchodu uvidela u susedov na tmavom poklope vodnej sachty v predzahradke stocenu ciernu uzovku sa vyhrievat v jarnom slnku. Najprv som myslela, ze je to hadica (mozno aj bola, pohlavim 🙂 ). Potom som si vsimla hlavu.
Skoro som tam omdlela a utiekla domov, modliac sa, aby k nam nepreliezla do zahrady. Este tyzden som chodila po nasom trojcentimetrovom travniku jastriac ako indian, nech ju zahliadnem a uteciem skor, ako ju stretnem zblizka. Deti som odmietala pod roznymi zamienkami pustit vobec von.
Ja viem, ze je to len uzovka, nic jedovate (len trosku). Ale had je had a to mi staci.

stadokoni
13. apr 2023

Aspon nebudete mat zapratanu pivnicu pavucinami a nebudu ani muchy

sticker
zoeeoz
13. apr 2023

@mandzula kristove rany, ty si superzena😁

matullienka
13. apr 2023

Tak toto nájsť doma tak sa sťahujem a v momente som asi posr.ta

maria1678
13. apr 2023

@76california to nemyslíš vážne, že?

76california
13. apr 2023

@maria1678
majka 😎 mne sa pavúky neštítia... ja som moju dcéru od malička učila chytať pavúky a nebáť sa ich, nemala problém, v prvej triede mala projekt o tarantule 😉
ale žiaľ, teraz v puberte, aj ona aj manžel kričia na mňa, ak nejaký pavúk sa u nás nachádza, aby som si ho zobrala, lebo ho "zapučia"...tak ja ich zachraňujem 😂😍

angela85
13. apr 2023

Raz som to mala v komore,vystriekala som tam celý biolit a týždeň som tam nevstúpila. U nás je dosť pavúkov, aj ale slepuchov ,uzoviek...

scorpionflower1
13. apr 2023

Ja som citala, ze pred par rokmi sa v Nitre v nejakych panelakoch na Chrenovej rozmnozilo nieco taketo podobne. Nazvali to Zoborska tarantula. Vraj je to nejaky exoticky druh, co niekomu usiel a zacalo sa mu celkom darit aj na SVK 😁kazdopadne, keby na mna toto vylezie v byte stahujem sa.

maria1678
13. apr 2023

@76california 😨tak to ta obdivujem, ja som skôr na mačky 🐈. Síce som raz bola na výstave tarantul, no mala som tlak asi 180 ešte dve hodiny po tom 😁

galanta
20. sep 2024

@mija199 kurník to nie je

galanta
20. sep 2024

Asi sa neprišlo na to,čo je to za pavúka....mali sme ho v práci,presne tohoto...čo je to zač?

galanta
21. sep 2024

@mibel ďakujem,ale strehun to nebol určite...tento mal mnoho dlhšie nohy,bol celý čierna a chlpatý,presne ako na úvodnej foto.

Strana
z2