Čo je to za postavičku?
Prosím vás, o čo som prisla? To čo je toto za postavičku? 😂😂😂😂
Pacient psychiatrie, ktory si pod menom analny kolik zaklada stale taketo diskusie, zablokuju ho a vrati sa 🤦
Viete si predstavit, ze takuto choru hlavu mozete stretnut hocikde vonku bez toho, aby ste o tom vedeli? Alebo vase deti? Nemali by sme byt nevsimavi voci okoliu a nahlasit, ak nieco podobne v okoli spozorujeme, rovnako ako admin by mal upozornit prislusne organy, toto nie je sranda, takyto clovek je casovana bomba
Uz je na 20-tke😃 skrátka su ludia, ktorých vyhodis dvermi, pride oknom, vyhodis oknom, skúsi aj ine cesty...no a tento lezie dnu kanálom, cez suterén a tam ma aj vysku/hlbku iq a úroveň vyjadrovania
Muž, ktorého (z mne neznámeho dôvodu) vyhodili z mamičkovského fóra a on sa veľmi túži vrátiť. No a tento svoj BOJ prostredníctvom opakovania nadávok nevzdá. Neviem, či sa z toho smiať, alebo sa skôr báť. Bohužiaľ sú ľudia, ktorých úchylne uspokojuje už len to, že iným komplikujú život (v tomto prípade adminom).
@tenerifka podľa mňa ho nestretneš vonku. To je taký ten typ, že jeho svet je anonymný internet a na ulicu ani nevyjde, lebo už pri prvom kandelábri by ho dobehli všetky jeho fóbie a slabosti, tak by tam len sedel a plakal a čakal, kým ho niekto odvedie naspäť domov aby mohol byť zase “niekto” na internete…
@ladycat2021 nie, nevzdá pokiaľ sa mu bude dostávať pozornosti… ak by sa všetky ženy zdržali akýchkoľvek komentárov smerom k nemu, tak o pár hodín je po ňom. Ale žiaľ vždy sa nájde nejaká, čo mu venuje svoj čas …
Vy vôbec neviete oceniť tú námahu,kým napíše celý ten príspevok? 🤬 a vôbec nikto mu nereaguje? Viete si predstaviť tú frustráciu? No hanba nám!🤣
@sissy27 no ked je tu to x-krat napisane behom 2 minut, tak je to trochu tazke ignorovat 😀
Obavam sa, ze jeho identitu zistime, az ked vo svojej posahanosti ublizi nevinnym susedom.
@selena_luna ak zije v zahranici, tak to nie je problem .. aspon tu v NL .. bezne dostupne simkarty s tel cislom skoro v kazdom obchode
@ladycat2021 jasne to v8em ale kupit si 20 simiek len tak... ved aj to su peniaze.

Písmo kolíkove😁