icon

Čo mám robiť, keď veterinár neordinuje?

kristina3791
23. feb 2021

Ahojte prisim poradte mi mojho psa stale napina. Ked bezi alebo tak ho zacne napinat. Neviem co mu je ci nieco zjedol alebo co. Bojim sa onho prisim o nejaku radu ci mu mam nieco dat velmi sa bojim ze neprezije. Zatial je aj trochu pije. Ked za nim idem je ako predtym chce sa hrat no potom ho hladkam lahne si a ignoruje vsetko takze sa mi nezda ze by mu nieco bolo len ma trápi to ako ho vkuse nadrapuje ale nic nevyvracia. A volala som veterinarovi ale nedvíhal. Niekde pisali ze mu mam dat ryzu mozem teda to?

kristina3791
autor
24. feb 2021

@veronikaszabova ako som pisala veterinar dnes pride

fadama
24. feb 2021

V pivnici pes....🤣🤣🤣🤣

sticker
veronikaszabova
24. feb 2021

@kristina3791 chudak pes, 3 dni trpi 🤦‍♀️

kristina3791
autor
24. feb 2021

@fadama neviem co je na tom smiesne akoze ale dobre nejdem sa radsej ani vyjadrovat

karpina
24. feb 2021

@kristina3791 Ozaj sa radšej nevyjadruj, pravdu aj tak nenapíšeš a tie tvoje bludy dookola sú už na smiech, akurát mi je luto tvojho psa. Chudák, dúfam, si nejaký sused všimne, v akom stave je a bud pomôže, alebo aspoň ohlási na príslušné miesta. Vieš o tom, že každý majitel zvieraťa, je povinný poskytnúť svoju zvieraťu, veterinárnu starostlivosť? To je povinnosť!! Ak mu neposkytneš potrebnú vet. pomoc, to je dokonca trestné.

kristina3791
autor
24. feb 2021

@karpina aha a co mam podla teba robit? Akoze neviem ci neviete citat ale pisala som ze dnes veterinar pride. A kolko krat praveze susedia skor ublizuju hadzu mu jedlo aj kosti

veronikaszabova
24. feb 2021

@kristina3791 co si mala robit? Uz pred 2 dnami - vziat psa veterinarovi.

kristina3791
autor
24. feb 2021

@veronikaszabova 🤦koncim

veronikaszabova
24. feb 2021

@kristina3791 ved konci, nemusis nam to oznamovat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

karpina
24. feb 2021

@kristina3791 Susedia mu možno hadžu jedlo, lebo vy mu dostatočne nedávate? Neviete si urobiť poriadok so susedmi a psovi poskytnúť bezpečný prístrešok? Ked som ti predvčerom písala, že to zvracanie môže naznačovať aj otravu, tak si tvrdila, že to nieje možné. Akože to nie je možné, ked mu susedia môžu hádzať hocičo, môžu mu hodiť aj otravu. A naozaj, už by si mohla končiť a ísť sa konečne venovať svojmu chorému psovi, ktorý už 3 dni trpí, bez pomoci.

inge26
24. feb 2021

@kristina3791 chudák pes..s mojimi pieskomilmi som aj o pol noci taxikom utekala na pohotovost..s mackami detto..ani by ma nenapadlo niekde vypisovat..a tieto drísty, co tu niekto pisal, ze ved je to iba pes, akoze chod do riti trapka jedna! pre mna su moje zvieratka viac ako hociktory cudzi clovek a hovor si co chces..

kristina3791
autor
24. feb 2021

@inge26 jaj dobre idem bezat sama bez rodicov na pohotovost

karpina
24. feb 2021

@kristina3791 Veríme ti, veríme...

sticker
inge26
24. feb 2021

@kristina3791 no ako, bol uz u vas veterinar?

kristina3791
autor
24. feb 2021

@inge26 ano

inge26
24. feb 2021

@kristina3791 a co je psíkovi?

kristina3791
autor
24. feb 2021

@inge26 pravdepodobne vraj zjedol nieco co nemal. Dal mu cierne uhlie a par krat ho teda este natialho ale uz je to vpohde?

karpina
24. feb 2021

@kristina3791 Včera si napísala, že asi mal niečo v krku, podla veterinára, u ktorého si ani nebola.

nelca84
24. feb 2021

@karpina očividne nás klame, psa 3 dni napína a po jednom čiernom uhlí je už v poriadku, to isto

karpina
24. feb 2021

@nelca84 Samozrejme, že klame, je úplne zbytočné sa ňou aj zaoberať, ona si myslí, že sme tu všetci úplne blbí. A dúfam, že si vymyslela aj toho psa, lebo inak úbožiak pes, kam sa dostal.

kristina3791
autor
24. feb 2021

@karpina nejdem sa uz ani vyjadrovat fakt. Nechcete zavolat rovno policiu na mna? 🤦Boze moj je uz vporiadku ci verite ci nie

inge26
24. feb 2021

@nelca84 aj tak nechapem, preco by to robila..dufam ze psík je ok..ja som na tieto veci dost citliva, pre moje kožuchy zdravotna starostlivost na prvom mieste..

karpina
24. feb 2021

@inge26 Zrejme si nevidela dalšie 2 témy včera, kde v jednej súčasne tvrdila, že nemá sa ako dostať na veterinu a v druhej tvrdila, že psa si nechali do rána na veterine. Potom, že pes vraj mal niečo zaseknuté v krku. Tieto témy boli adminom vymazané a dnes, čuduj sa svete, dalšia téma na rovnakom základe, ale zase sa veci vyvíjajú úplne inak.

marylinmary
24. feb 2021

@kristina3791 toto co si popisala mi pripomina, ked nasich psik zjedol pred rokmi otravu na potkany, niekde v pivnici sa k tomu dostal.
Ono treba na nich dozriet, aby nezjedli cosi taketo.

kristind
24. feb 2021

@kristina3791 normálne sa starať znamená, že keď psa napína, riešim to. V dnešnej dobe je možné sa dopraviť autobusom, vlakom, taxíkom do iného mesta a nenechala by som psa niekoľko dní len tak. Aj pes na dvore by mal mať naučené základné veci ako nechať si prezrieť papulu, labky či uši.
A teda naši psi sú členovia rodiny. Prednosť majú vždy ľudský členovia, ale to neznamená, že nechám psa trpieť. Písala si, že nezerie a už ani nepije. To už je dosť veľký problém, keď neprijíma tekutiny a stravu

kristina3791
autor
24. feb 2021

@kristind uz je aj pije

kristina3791
autor
25. feb 2021

@kristind a nemozem za to ze nemame tolko penazi na zverolekara preto prisiel znamy k nam

natassa2
25. feb 2021

Ak sa mu ulavilo, tak je dobre. No to nemozes brat tak, ze nemas peniaze, tak ho nechas trpiet. Ani svoje dieta by si tak nenechala a nenechala by si ho 3 dni sa trápit. To, ze jeden veterinar nedviha neznamena, ze musis cakat, isto ich mate v okoli viacej

kristina3791
autor
25. feb 2021

@natassa2 mam 13 a vraj mu mame davat zatial len ryzu s mekvou a az postupne kuracie mäso a kazde den zivocisne uhlie

kristina3791
autor
25. feb 2021

@natassa2 tak snad ho to prejde. Uz ho tak nenapina iba max raz ta den a trosku tahsie dych a