Čo robiť, keď nám robotníci porušili súkromie?
Ahojte... v nasej bytovke sa prerabaju okna kvoli balkonom. Nemohla som byt doma, tak som nechala susede kluce, ze ked bude na rade moj byt, nech im otvori. Panovi z firmy som to povedala, ze ja doma nebudem, ze im otvori suseda.
Prisla som teraz z roboty a som nasrata, pochodene v celom byte, aj ked dvere do vsetkych izieb som zavrela, jednak, nech sa mi tak nenaprasi, jednak nech mi tam nik nechodi. Podla stop boli aj v spalni, v kuchyni, v kupelni, v spajzi a este mali tu drzost srat na mojom zachode!!! Vytocena som neskutocne ale co mam robit? Co by ste vy robili?
😂😂 no neostava ti nic ine len upratat si
robotnici msaju niekoho nas sebou -tak sa stazovat tam
Bola nabudúce doma
Kde vsade menili okna? To,ze pouzili moju toaletu by mi nevadilo a kam mali ist na potrebu,ked ich to chytilo asi akurat,ked robili u vas?
No odvaha, nechat kluce susede a volny byt bez dozoru a spoliehat sa, ze to pojde hladko zial . Nafot si to s datumom a stazovat sa majitelom firmy, ktora vam to zabezpecovala.
Čo by som robila? Upratala si a nabudúce si zariadila aby som bola doma. Nemôžeš sa spoliehať na druhých a potom byť naštvaná, že neurobili podľa tvojej predstavy....
tak podľa mňa môžu mať niektoré byty aj 2 balkony, teda nemohli pozerať že či nemáš iný balkon a preto pochodili všade?
Hlavne by som si nevymýšľala témy.
Odfotila by som to a kontaktovala vedenie firmy. Je to nehoraznost.
čo nespláchol ?
susedu si mala poveriť aby dohliadla...
@marsmykkok Na to stačí otvoriť dvere na izbe, vôbec do nej nie je potrebné vstúpiť. Presvedčíš sa pohľadom, či je tam okno alebo balkónové dvere.
No, mala si pozamkýnať izby, nabudúce budeš vedieť. To, že ty si seriózna a nelezieš, kam nemáš, neznamená, že aj druhí sú. A mnohí robotníci (česť výnimkám, zažila som také až! tri) berú za samozrejmé, že pri svojej práci hoci aj zničia prácu iného. Pri výmene strešnej krytiny hádzať veci do záhrady, zlomiť stromček a povedať, že je samozrejmé, že sa "niečo" zničí. Pri maľovaní stien kúpeľne rebríkmi doslova stiahnuť ochrannú vrstvu, ktorou zakryli drahú mramorovú dlažbu kamenári a zničiť ju penetrákom (vyčistiť sa nedala, museli meniť)...
Ale naozaj nafoť a sťažuj sa. Možno tým pomôžeš niekomu inému v budúcnosti. Budú si dávať väčší pozor.
Nenechala by som kľúče.
webkameru si nabuduce daj a mozes ich sledovat , predtym upozornit 🙂
Isla by som za ich nadriadenym a urobila fotky ako dokaz. Suseda tam nemala byt s nimi? Nenechala by som takto byt. Ak mali robit okno napr v kuchyni, tak ostatne izby by som zamkla. To, ze pouzili wc je najmenej, aj ked bez povolenia by nemali podla mna.
@aniele nam robotnici zlomili novu wc dosku pri vymene okna v dome. Vsimli sme si az ked odisli, ze je prasknuta.
No tak ked menia okna, tak asi potrebovali pristup do vsetkych izieb, kde su okna. Ci ty mas izby bez okien? Co si cakala, ze vojdu do chodby a odtial si okna pozru?
Ze boli na wc je snad normalne, ak si neupratali je to sice blbe, ale predsa len je to raz, jedno hovno (s prepacenim) upraces. Hlavne ked to nie su ziadni inzinieri...
Podla mna sa zbytocne rozculujes. Ale ked musis, nafot, posli zodpovednemu, aj ked neviem, co od toho cakas. Ospravedlnenie ze chodili po priestore kde budu robit?
Tak nasratá môžeš byť akurát na seba. Taká dôvera sa nikomu cudziemu nedáva.
@veselo_neveselo tiez mam pocit, ze nikto necita poriadne. prerabaju sa OKNA KVOLI BALKONOM podla autorky. tiez predpokladam, ze okna su v kazdej miestnosti a okna sa prerabaju zvnutra. (mame to za sebou)
ale tak asi sa mali robotnici vznasat. alebo sa vyzut. a potom by boli staznosti, ze je tam smrad z noh alebo co.
@deti95060810 stačilo aj neumyt wc po sebe aby to zistila, snáď splachol 😵
@januska12323 presne. Uz je taka priehladna 😁
@majo111222 podla stop topanok asi otocenych ku dveram :DDD
@marca12 len v obyvacke. A maju toi toi vo vnutrobloku, tak asi tam?
@marsmykkok nie nemohli pozerat, pretoze dobre vedia, ze sa robi len 1 balkon a teda vymiena len jedno okno aj vedeli kde presne.
@deti95060810 nie len to nechal osrate a papier minuty
@veselo_neveselo ano presne tak, ja mam izby bez okien 🙄
Vedeli, ktore presne okno aj izba sa robi...
@deedol nemuseli sa vznasat, mali prejst cez chodbu do obyvacky, spravit co treba a odist bez snorenia po celom byte... to som asi teda vela chcela
@isis234 presne tak, poucila som sa, zajtra maju prist dorobit spalety, takze zostavam doma

Chyba sa stala na zaciatku…