icon

Čo robiť, keď nám robotníci porušili súkromie?

27. mar 2025

Ahojte... v nasej bytovke sa prerabaju okna kvoli balkonom. Nemohla som byt doma, tak som nechala susede kluce, ze ked bude na rade moj byt, nech im otvori. Panovi z firmy som to povedala, ze ja doma nebudem, ze im otvori suseda.
Prisla som teraz z roboty a som nasrata, pochodene v celom byte, aj ked dvere do vsetkych izieb som zavrela, jednak, nech sa mi tak nenaprasi, jednak nech mi tam nik nechodi. Podla stop boli aj v spalni, v kuchyni, v kupelni, v spajzi a este mali tu drzost srat na mojom zachode!!! Vytocena som neskutocne ale co mam robit? Co by ste vy robili?

Strana
z2
sella38
27. mar 2025

Chyba sa stala na zaciatku…

klarissa25
27. mar 2025

😂😂 no neostava ti nic ine len upratat si

ukgirls
27. mar 2025

robotnici msaju niekoho nas sebou -tak sa stazovat tam

pribinak
27. mar 2025

Bola nabudúce doma

marca12
27. mar 2025

Kde vsade menili okna? To,ze pouzili moju toaletu by mi nevadilo a kam mali ist na potrebu,ked ich to chytilo asi akurat,ked robili u vas?

felycity
27. mar 2025

No odvaha, nechat kluce susede a volny byt bez dozoru a spoliehat sa, ze to pojde hladko zial . Nafot si to s datumom a stazovat sa majitelom firmy, ktora vam to zabezpecovala.

ysseba
27. mar 2025

Čo by som robila? Upratala si a nabudúce si zariadila aby som bola doma. Nemôžeš sa spoliehať na druhých a potom byť naštvaná, že neurobili podľa tvojej predstavy....

marsmykkok
27. mar 2025

tak podľa mňa môžu mať niektoré byty aj 2 balkony, teda nemohli pozerať že či nemáš iný balkon a preto pochodili všade?

januska12323
27. mar 2025

Hlavne by som si nevymýšľala témy.

simsalabim
27. mar 2025

Odfotila by som to a kontaktovala vedenie firmy. Je to nehoraznost.

deti95060810
27. mar 2025

čo nespláchol ?
susedu si mala poveriť aby dohliadla...

aniele
27. mar 2025

@marsmykkok Na to stačí otvoriť dvere na izbe, vôbec do nej nie je potrebné vstúpiť. Presvedčíš sa pohľadom, či je tam okno alebo balkónové dvere.
No, mala si pozamkýnať izby, nabudúce budeš vedieť. To, že ty si seriózna a nelezieš, kam nemáš, neznamená, že aj druhí sú. A mnohí robotníci (česť výnimkám, zažila som také až! tri) berú za samozrejmé, že pri svojej práci hoci aj zničia prácu iného. Pri výmene strešnej krytiny hádzať veci do záhrady, zlomiť stromček a povedať, že je samozrejmé, že sa "niečo" zničí. Pri maľovaní stien kúpeľne rebríkmi doslova stiahnuť ochrannú vrstvu, ktorou zakryli drahú mramorovú dlažbu kamenári a zničiť ju penetrákom (vyčistiť sa nedala, museli meniť)...
Ale naozaj nafoť a sťažuj sa. Možno tým pomôžeš niekomu inému v budúcnosti. Budú si dávať väčší pozor.

kavasmliekom
27. mar 2025

Nenechala by som kľúče.

princkrason
27. mar 2025

webkameru si nabuduce daj a mozes ich sledovat , predtym upozornit 🙂

cimage
27. mar 2025

Isla by som za ich nadriadenym a urobila fotky ako dokaz. Suseda tam nemala byt s nimi? Nenechala by som takto byt. Ak mali robit okno napr v kuchyni, tak ostatne izby by som zamkla. To, ze pouzili wc je najmenej, aj ked bez povolenia by nemali podla mna.
@aniele nam robotnici zlomili novu wc dosku pri vymene okna v dome. Vsimli sme si az ked odisli, ze je prasknuta.

veselo_neveselo
27. mar 2025

No tak ked menia okna, tak asi potrebovali pristup do vsetkych izieb, kde su okna. Ci ty mas izby bez okien? Co si cakala, ze vojdu do chodby a odtial si okna pozru?
Ze boli na wc je snad normalne, ak si neupratali je to sice blbe, ale predsa len je to raz, jedno hovno (s prepacenim) upraces. Hlavne ked to nie su ziadni inzinieri...

Podla mna sa zbytocne rozculujes. Ale ked musis, nafot, posli zodpovednemu, aj ked neviem, co od toho cakas. Ospravedlnenie ze chodili po priestore kde budu robit?

gribka1
27. mar 2025

Tak nasratá môžeš byť akurát na seba. Taká dôvera sa nikomu cudziemu nedáva.

deedol
27. mar 2025

@veselo_neveselo tiez mam pocit, ze nikto necita poriadne. prerabaju sa OKNA KVOLI BALKONOM podla autorky. tiez predpokladam, ze okna su v kazdej miestnosti a okna sa prerabaju zvnutra. (mame to za sebou)
ale tak asi sa mali robotnici vznasat. alebo sa vyzut. a potom by boli staznosti, ze je tam smrad z noh alebo co.

isis234
27. mar 2025

@felycity presne tak.... @autorka,, tak treba postupovať. Nafotiť a sťažovať sa ich nadriadenému.
Nemali dôvod ti chodiť po celom byte. A ak suseda bola doma, mala byť s nimi v tvojom byte. Poučila si sa. NIKOMU nedať kľúče okrem svojej rodiny.

jana_eyre_2
27. mar 2025

@deti95060810 stačilo aj neumyt wc po sebe aby to zistila, snáď splachol 😵

liv1
27. mar 2025

@januska12323 presne. Uz je taka priehladna 😁

majo111222
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
27. mar 2025

@majo111222 podla stop topanok asi otocenych ku dveram :DDD

majo111222
Odpoveď bola odstránená
autor
27. mar 2025

@marca12 len v obyvacke. A maju toi toi vo vnutrobloku, tak asi tam?

autor
27. mar 2025

@marsmykkok nie nemohli pozerat, pretoze dobre vedia, ze sa robi len 1 balkon a teda vymiena len jedno okno aj vedeli kde presne.

autor
27. mar 2025

@deti95060810 nie len to nechal osrate a papier minuty

autor
27. mar 2025

@veselo_neveselo ano presne tak, ja mam izby bez okien 🙄
Vedeli, ktore presne okno aj izba sa robi...

autor
27. mar 2025

@deedol nemuseli sa vznasat, mali prejst cez chodbu do obyvacky, spravit co treba a odist bez snorenia po celom byte... to som asi teda vela chcela

autor
27. mar 2025

@isis234 presne tak, poucila som sa, zajtra maju prist dorobit spalety, takze zostavam doma

Strana
z2