icon

Čo robiť pri eskalácii konfliktu u susedov?

24. nov 2024

Okolité štáty už vydávajú usmernenia pre svojich občanov. Nájdeme aj my nejaké usmernenia? Čo budete robiť ak sa situácia prenesie aj na nás?

Strana
z7
valikasikulova
26. nov 2024

@tilonka ďakujem Ti

beronsche
26. nov 2024

@zuzanita1609 napadla mi taká paralela.. keby sa tak k deťom správal nejaký otec, ako Boh k ľudstvu, tak to by bola riadne patologicka rodina.. cely prístup o zastrašovaní, úplnom podriadení sa a poslušnosti... metoda cukru a bica.
"Blahoslavení chudobní duchom.." lebo tí sa veľmi nezamyslaju, tí poslúchajú...

loliki
26. nov 2024

@zuzanita1609
@tilonka Keď sa tu bavíte o konci sveta a hroziacej vojne, najvyšší čas sa udobriť, nemyslíte? Do vašej debaty chýba už len lenka k. a jej presvedčenie o posledných dňoch podľa Koránu.
POKOJ VÁM ! 🙂 a pekný deň.

natalka13
26. nov 2024

@ullala ona nesleduje spravy iba kona modreho

kavasmliekom
26. nov 2024

@beronsche Beštialny otec film, o tom, čo píšeš 😬

kavasmliekom
26. nov 2024

A ináč, neviem či dnes, či včera som videla video s Putinom ako hovoril o útokoch. A vraj "nam dá vedieť dopredu" že púšťa raketu, aby sme sa stihli skryť 🤭

lindahhh
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
26. nov 2024

@kavasmliekom hej, určite nám dá vedieť, asi ako keď buchol Černobyl 🫣

kavasmliekom
26. nov 2024

@janickacrazy ja nechcem vedieť, kedy tu dopadne raketa, ja chcem žiť normálne, nie srať do gatí. 😬

autor
26. nov 2024

@natalka13 že nesledujem správy v tv, ale radšej čítam v denníkoch čo mení na veci? Nie každý má žalúdok pozerať sa na našich vladárov.

nikaeli
26. nov 2024

@kavasmliekom
@janickacrazy
Každému pošle sms 😛
A my, čo sme v práci (a nie nalepení na mobiloch) budeme spokojne pracovať ďalej 😉

kavasmliekom
26. nov 2024

@nikaeli mne jedine holuba, alebo tu na MK 🤣

Strana
z7