Čo robiť pri eskalácii konfliktu u susedov?
Okolité štáty už vydávajú usmernenia pre svojich občanov. Nájdeme aj my nejaké usmernenia? Čo budete robiť ak sa situácia prenesie aj na nás?
@zuzanita1609 napadla mi taká paralela.. keby sa tak k deťom správal nejaký otec, ako Boh k ľudstvu, tak to by bola riadne patologicka rodina.. cely prístup o zastrašovaní, úplnom podriadení sa a poslušnosti... metoda cukru a bica.
"Blahoslavení chudobní duchom.." lebo tí sa veľmi nezamyslaju, tí poslúchajú...
@zuzanita1609
@tilonka Keď sa tu bavíte o konci sveta a hroziacej vojne, najvyšší čas sa udobriť, nemyslíte? Do vašej debaty chýba už len lenka k. a jej presvedčenie o posledných dňoch podľa Koránu.
POKOJ VÁM ! 🙂 a pekný deň.
@beronsche Beštialny otec film, o tom, čo píšeš 😬
A ináč, neviem či dnes, či včera som videla video s Putinom ako hovoril o útokoch. A vraj "nam dá vedieť dopredu" že púšťa raketu, aby sme sa stihli skryť 🤭
@kavasmliekom hej, určite nám dá vedieť, asi ako keď buchol Černobyl 🫣
@janickacrazy ja nechcem vedieť, kedy tu dopadne raketa, ja chcem žiť normálne, nie srať do gatí. 😬
@natalka13 že nesledujem správy v tv, ale radšej čítam v denníkoch čo mení na veci? Nie každý má žalúdok pozerať sa na našich vladárov.
@kavasmliekom
@janickacrazy
Každému pošle sms 😛
A my, čo sme v práci (a nie nalepení na mobiloch) budeme spokojne pracovať ďalej 😉
@nikaeli mne jedine holuba, alebo tu na MK 🤣

@tilonka ďakujem Ti