icon

Čo s doternou SUSEDOU?

29. apr 2020

Ahojte, potrebujem poradiť ..už mi totiž pretekajú nervy. Bývame v dvojdome ,stenu mame prepojenu so starou susedou ktora je doterna ako mucha. Stale nas sleduje, kazdy nas krok. Nakuka cez záhradu do ktorej aj neradi chodime kvoli nej,lebo stale nas kontroluje otazkami: kto kde kedy bol, kto bol u nás, prečo maly kedy place (zuby mu idu) ma malého psa ktory je na nas normalne agresívny aj cez plot, stale len po nas šteka. Minuly rok to bol masaker , mali sme na dvore bazen a ona sa chodila vešať na bránu lebo zo zahrady nevidela co tu robíme 🙄 vrchol prišiel dneska tolerujeme ju uz 3roky beriem to tak, že je sama a nudi sa ale uz to nezvladame. Ona sa sťažuje po defime ze my sa hadame v nocipopri tom si mozem dat s cistym svedomím ruku na srdce ze my sa nehadame ani cez den a nie v noci(ano sem tam sa chytime ale urcite nerobime cirkus, my sa skorej ofucime na seba ako sa hadat). Že klepem rezne o 1nej a to tiez nieje vobec pravda. Chceli sme dať niečo na plot ale nemozeme lebo je jej... tak rozmyslam nad živým plotom ale to kym narastie , tak prideme o nervy 🙄🙏 mate niekto skusenosti s podobnou muchou?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
elanor
29. apr 2020

to bolo skor na odlahcenie.
Ale chapem, nemate to lahke.

0silvia0
29. apr 2020

Nie, nevadilo by mi, co o mne rozprava po dedine nejaka stara babka. Nech si posluzi, to, co mi vadilo kedysi mi dnes vobec nevadi....

aylinn
29. apr 2020

Ved normalne urob cirkus nakrič naňu keď už rozprava že robite cirkusy o 1 rano tak jej daj dovod nato aby to rozpravala. Nie o 1 rano ale cez den ked sa zavesi ci uz na plot alebo na branu. Že si neželáš aby sliedila po vašom pozemku že vy tiež chcete mat svoje sukromie a vy tiež nesledujete každy jej krok a že zavolaš policiu naňu že vas obťažuje a prenasleduje. Ďalej, chod sa aj ty sťažovať po dedine že stara je psychopatka a vešá sa po bráne a že mate strach o svoj život (prehaňaj, sprav z nej chorú na hlavu😁). A posledna možnosť. Keď sa zavesi zase tak ju ostriekaj hadicou, omylom samozrejme.

autor
Autor odpoveď zmazal
lenuliatko84
29. apr 2020

Tak si dajte vedla jej plotu vas vlastny a velmi velmi vysoký. A taku tu zelenu latku nan,hadam vies co myslim.a ignoruk ju vzdy ked sa to bude dat

autor
Autor odpoveď zmazal
ghelena
29. apr 2020

vidim to skor na predaj domu a najst iny dom, ona moze zit aj sto rokov a vy sa budete takto obmedzovat?

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ghelena
29. apr 2020

mat dobrych susedov je na nezaplatenie, alebo radsej zit na lazoch!

katarinka89
29. apr 2020

Keď ste ten dom kupovali- nebolo nič lepšie? Dvojdomi = žiadne súkromie, ja by som takéto niečo nechcela ani zadarmo, aj kôli rekonštrukčných veciam- vy si ho udržiavate a jej strana chátra. Uz len vyckaj kým ....

autor
Autor odpoveď zmazal
aylinn
29. apr 2020

A psa nemáte? Možno keby ste mali nejakeho vlčiaka, staforda, labradora a štekal by naňu tak by sa bala priblizit k plotu a brane

tribratri
29. apr 2020

no my to mame tak zo 5 rokov a nic neodnieslo, kovove trubky su v betone v zemi, ta textilia je na drotoch hore a dole a droty su prichytene k stlpikom. neni mozne aby to odniesol. podstatne je drot prevliect vrchom aj spodkom po celej dlzke, ne len pri stlpikoch to prichytit.

alazala
29. apr 2020

No zbohom 😊

autor
Autor odpoveď zmazal
h2
29. apr 2020

@ghelena Toto: "a nepreda ani keby ona bola ako vecne bremeno?" myslíš vážne? Ty by si tak kúpila? Veď môže žiť ešte 20 rokov!

autor
Autor odpoveď zmazal
ghelena
29. apr 2020

@h2 ved popritom sa daju dat aj ine podmienky, ved aj predaj svojho domu kvoli susede je dost cudna vec, no ale tak predsa treba nieco robit

autor
Autor odpoveď zmazal
amelia000
29. apr 2020

A tie cierne stavby si nahlasila?

h2
29. apr 2020

@ghelena No ale ak kúpia susedin dom a ona tam bude mať vecné bremeno doživotného užívania, tak budú presne tam, kde aj teraz, až na to, že susede ešte aj dajú kopec prachov. To nie je, že "z dažďa pod odkvap", ale "z dažďa do totálnej sračky".

autor
Autor odpoveď zmazal
ghelena
29. apr 2020

@h2 ved jasne, blbost, ale tak neviem, aj slamky by som sa chytala............tak len rodinu ukecat a supnut ju do domova dochodcov? neviem..... je smutne, ked je clovek na stare kolena takyto, no mozno bola aj predtym taka.....

amelia000
29. apr 2020

No ta to je vyhovorka 😂😂😂 a ako dlho sa to uz presetruje?

ghelena
29. apr 2020

a najsmutnejsie je to, ze teraz sa o nu nik nestara, ale tak jej dom budu chciet vsetci po smrti ..... viem, ze niekedy moze byt clovek fakt divny, ze sa s nim nijak neda..... ani slusne, ani drzo.... rodinu si clovek nevybera....... asi fakt natiahnut dalsi plot droteny, dat tam zelenu nepriehladnu sietku a mozno to pomoze, nevyznam sa aky moze byt vysoky plot a podobne..... aj s tou stenou sa hadam da nieco urobit..... len na vsetko treba prachy!

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal