Čo sa deje so životom Justina Biebera po narodení syna?
Ahojte, je tu niekto, kto ho sleduje?
Čo sa s ním deje po narodení syna?
Psychické problémy, drogy alebo len nevie čo od dobroty?
Ak potrebuje pomoc nech ju dostane.
Je smutné ak spáva zničí život a v tomto prípade aj životy..
Hm “nevie co od dobroty”? Nikto z nas si ani len nevie predstavit co to spravi s clovekom ked sa v mladom veku stane tak slavny ako on …do toho dieta, zodpovednost…ja sa ani necudujem ze to neustal
Tak človek si často az keď sa mu narodia vlastne deti uvedomí čo ako dieťa zažíval a že to nebolo v poriadku.. možno sa mu otvorili staré traumy ktoré určite pri diddim zažíval.. to sa asi ešte len dozvieme čo všetko sa tam dialo a možno ani nie.. ale rozhodne nemal ľahké detstvo, teraz sa to ukazuje.. mne vždy liezol na nervy, ale teraz mi ho je ľúto..
Sú videá na YouTube ako je mimo. Je zdrogovany. Chudák, je mi ho ľúto.
Ako dieťa bol šikanovaný, jeho matka ho ťahala od detstva pred kamery a tiež jeho matka ho vozila na party P. Daddyho. Nevie čo od dobroty? To fakt? Tak za mňa by bolo divné, ak by bol po takom strašnom detstve normálny.
Detska rychlohviezda
Toxicky vztah so selenou gomez, ktory riesil tak ze sa 2 mes od ich rozchodu ozenil s jeho stalkerkou haley, ktora si myslela, ze s bieberom vyhrala jackpot , bohuzial tvrdo dopadla na realitu
Ani dieta nic nezlepsilo skor zhorsilo
Detska rychlohviezda
Toxicky vztah so selenou gomez, ktory riesil tak ze sa 2 mes od ich rozchodu ozenil s jeho stalkerkou haley, ktora si myslela, ze s bieberom vyhrala jackpot , bohuzial tvrdo dopadla na realitu
@taktotedanie Suhlas a samozrejme este aj tie veci okolo p.diddiho - viem, ze sa k tomu nevyjadruje, ale podla mna to nebolo ok
@taktotedanie Suhlas a samozrejme este aj tie veci okolo p.diddiho - viem, ze sa k tomu nevyjadruje, ale podla mna to nebolo ok
@dadis vyjadril sa. Ze ho jeho mama predala Diddymu. Co sa tam dialo, co s nim robili, ako ho posuvali kade-komu. Ked sa obetiam tyrania narodi dieta, casto potlacene veci vychadzaju na povrch, ako vidia svoje dieta vyrastat a uvedomia si, v com zili, co sa im nedostavalo, co s nim robili. Ma to velmi tazke. Tieto veci sa diali vsetkym detskym hviezdam, velmi velmi smutny je cely showbiznis.
Máte pravdu. To "od dobroty" beriem spät. Nesledovala som ho roky a som v šoku v akom stave je. Prečo bol vzťah so Selenou toxický?
Prajem mu, aby našiel pokoj.
(Vzťah s otcom má ok? ) Snáď najde úprimnú pomocnú ruku
Detska rychlohviezda
@taktotedanie rychlohviezda?nezvladol rozchod?vsak bol predany mamou a zneuzivany Diddym a inymi ako dieta! Dokonca bol par mesiacov u nich na 'prevychove'. Uplne zle mi je z toho. Je mi ho luto, chudak.
@taktotedanie rychlohviezda?nezvladol rozchod?vsak bol predany mamou a zneuzivany Diddym a inymi ako dieta! Dokonca bol par mesiacov u nich na 'prevychove'. Uplne zle mi je z toho. Je mi ho luto, chudak.
@ciernysokol v akom veku? U toho D.? Naozaj? Matka uviedla ako dôvod čo?
D e s i v e
zial vela slavnych ludi ZLE DOPADLO.
slava a peniaze, to nie je vsetko.
Rozmaznany fracek ktorý sa tvári ako nenávidí pozornosť a paparazzi ale naschvál sa oblečie ako bezdomovec a puta pozornosť.
Justin sa podľa mňa nikdy nezmieril s rozchodom so Selenou, bola to jeho prvá veľká láska a rozišli sa podľa mňa bezdôvodne
Rozmaznany fracek ktorý sa tvári ako nenávidí pozornosť a paparazzi ale naschvál sa oblečie ako bezdomovec a puta pozornosť.
Justin sa podľa mňa nikdy nezmieril s rozchodom so Selenou, bola to jeho prvá veľká láska a rozišli sa podľa mňa bezdôvodne
@rozkvet1 rozmaznaný fracek? To vážne? Čo musíš mať v hlave, aby si považovala za rozmaznaného niekoho, koho matka vodila ako dieťa na sexuálne orgie? Veď on je chorý, jeho matka ho zničila ešte ako dieťa. Nie tým, že ho rozmaznávala, ale tým, že ho predala aby sa stal slávnym.
Autorka - áno, u toho D, ktorý je obžalovaný a súdený okrem iného za to, že nadrogoval obete a potom ich hodiny sexuálne zneužívali, natáčali to a potom sa obetiam vyhrážali nahrávkami. Čo už len môže mať zo života niekto, kto toto ako dieťa či tínedžer zažil a ešte k tomu s požehnaním matky?
Sledujem ho na Instagrame ževraj má psychické problémy ale bohvie len čo mu je no sa mu nečudujem keď paparazzi sú mu stále v pätách
Nase slovenske slavne osobnosti nezvladaju tlak medii, slavy a vsetko s tym suvisiace. Spomente si Celeste, Smatanovu, Jarosa ako sa vyjadruju co s clovekom spravi slava.A to je lenSlovensko, maly trh a slaby odvar medii a fanusikov. A co take svetozname celebrity a este v detskom veku. Nevieme si to ani len predstavit. Zvlast Justin, do akeho sveta sa dostal a ake spinavosti sa tam deju. Vobec sa necudujem ze je taky aky je
Zažil viac ako si vieme predstaviť. Vyjdi z domu, domysli si tam desiatky fotografov a choď pokojne do obchodu na nákup, on to zažíval denne od detstva. Odhliadnuc od toho aké ďalšie veci sa mu stali. Myslím, že len veľmi málo ľudí by to zvládlo so zdravým rozumom.
@ciernysokol Aha tak beriem spat, dalej som to nesledovala, ale bolo mi jasne, ze bol zneuzivany a ano je pravda, ze narodenin vlastnych deti tie traumy este zosilnia - najma ked si predstavis, ze niekto by robil toto tvojim detom, preco to jeho rodicia dovolili atd atd atd
Neviem a ani ma to nezaujíma🤷
Je pochopiteľné ako na tom je, ale keby chcel mohol by odísť niekam kde by mal väčší kľud. Toľko iných hviezd sa zbalilo a šlo, mohol by aj on. Peniaze na dobreho psychológa má. Hailey možno je posadnutá justinom, ale aj Justin má obsesiu na selenu, ktorá má tiež psychické problémy. Všetko je to pochopiteľné, ale všetci z nich majú aj vek, aj peniaze na to aby niečo zmenili a aby mohli žiť lepšie
@rozkvet1 rozmaznaný fracek? To vážne? Čo musíš mať v hlave, aby si považovala za rozmaznaného niekoho, koho matka vodila ako dieťa na sexuálne orgie? Veď on je chorý, jeho matka ho zničila ešte ako dieťa. Nie tým, že ho rozmaznávala, ale tým, že ho predala aby sa stal slávnym.
@melanta mne stačí to čo som videla a ako sa chová ku svojej babe, vystúpi z aute a zatvorí jej dvere pred nosom, na svadbe aa tvári jak keby tam bol donuteny, uteka spolu s jeho babou ona spadne a on má v paži. Áno je to môj názor. To čo sa mu asi stalo v minulosti je smutné ale toto to neospravedlni
Nepočúvam jeho hudbu ani mi nikdy neprišiel nejaký extra fešák, ale je mi ho ľúto
294 miliónov "sledovatelov" je súčasťou úpadku jeho psychiky.
Nenájde sa nikto, kto by ho...?
Aj mne je ho luto
ak viete po anglicky odporúčam yt kanál BrettCooper, ona často rozoberá celebrity, aj Justina a podáva zaujímavý pohľad na celý Hollywood, v podstate z prvej ruky 🙂
@melanta mne stačí to čo som videla a ako sa chová ku svojej babe, vystúpi z aute a zatvorí jej dvere pred nosom, na svadbe aa tvári jak keby tam bol donuteny, uteka spolu s jeho babou ona spadne a on má v paži. Áno je to môj názor. To čo sa mu asi stalo v minulosti je smutné ale toto to neospravedlni
@rozkvet1 kopla by som ho do 🍑, keby som bola jeho manželka. Predala svoju firmu za miliardu, snáď majú predmanzelsku zmluvu. JB svoje prachy, podľa mňa, už dávno rozflakal/predrogoval.
@rozkvet1 kopla by som ho do 🍑, keby som bola jeho manželka. Predala svoju firmu za miliardu, snáď majú predmanzelsku zmluvu. JB svoje prachy, podľa mňa, už dávno rozflakal/predrogoval.
@andreakotesova konečne niekto kto to vidí. Ale tak ona je za vodou, nemusí sa báť.
Nechápem toto analyzovanie životov cudzích ľudí aj ked z oblasti verejného života.. musiš mať extrémne nudný život keď založíš takúto tému na koníku.. lebo- dokážeš to ovplyvniť? dokážeš mu pomocť? dokážeš urobiť situáciu lepšou pre jeho život? alebo este lepšiepre svoj život? toto je len o ničom téma ktorá nikomu nepomože.. a neposledná vec, kde sa tu niekto reálne dokáže pravdivo vyjadriť k jeho problémom a životu.. naozaj prázdna téma

nicia su zivot viaceri, nie len on.