Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?
Ahojte,
toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.
Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?
Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…
ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?
Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.
To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?
Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,
povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,
chce rodinku, deticky,
starostliva, verna a milujuca.
Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…
Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,
dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…
prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…
co sa to stalo?
to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?
Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…
alebo?
nezapadam do tejto doby?
alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?
To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?
Co sa to stalo? :(
Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.
@katkazocele hej presne… piše tu ako sa ”pekne” obliekala, ok, ale ani jeden z tych vztahov jej nevyšiel.
@odium2 bola som v takom vztahu aky si Ty predstavujes. Zienka domaca. Poslusna. Zijuca, aby naplnila priania svojho muza, deti. Dokonala domacnost, reprezentativna, styri deticky, vzdy navarene, napecene, este som aj pracovala z domu, aby som prilis nezatazovala rodinny rozpocet.
Cista a cudna. Nemohla som sa malovat, nosit kriklavo cervenu farbu, vystrih. sukne museli byt aspon po kolena.
Muzov som smela pozdravit, ale sama som sa s kamaratmi stykat nesmela. S kamoskami ale, ale len tak dva tri krat do roka si sadnut, maximalne do polnoci a to som musela byt neustale na telefone.
Verim, ze taka zena by sa Ti pacila.
Potom som vsak okusila slobodu. Partnera, ktory mi natolko veri, ze neriesi mojich kamosov, neriesi, co mam na sebe, neriesi, ze robim modelku na fotkach, kde som vacsinou viac naha ako oblecena (umelecke fotky, ziadny insta ci onlyfans 😀).
A som vo svojom zivote omnoho stastnejsia. A tym padom je aj moj partner stastnejsi, lebo ked som stastna ja, tak je stastny aj on.
A vobec ziadno to nesuvisi s tym, kolko sexualnych partnerov som mala alebo nemala, nikdy som chlapov nestriedala, som prisne monogamna, a to napriek tomu, ze som necudna a “neposlusna” 😀
A ano, isto by sme sa vedeli bavit, inteligentni ludia dokazu konverzovat na urovni aj v pripade odlisnych nazorov
@soldi to čo pišes je už moc 🙁 z takého vztahu treba ist von. Pekne sa obliecť, nie vyzyvavo, ist von s kamoškami si oddychnut a takto vypnút zase je normálna vec. Ja osobne by som ti dal aj financie nech si to uziješ a vobef neriesil.
Vidis no, je to aj o dovere, tu sa pytam, ako mozem verit niekomu, kto prevadzkoval predomnou sex jak na bežiacom páse? A idealne začal hned, ako zakon dovolí?
@katkazocele Pocuj, ty ked si z neho taka namakko cely cas, preco s nim nejdes do vztahu? Bude ti podla tvojich predstav rozkazovat a zakazovat, robit za teba rozhodnutia, schvalovat ti satnik a pustat ta von z kuchyne, kedy to on uzna za vhodne. Ty budes mat na oplatku pocit, ze si svojou cistotou a poslusnostou lepsia, ako my ostatne, lebo to zrejme potrebujes. Jaj pockaj, nie si neposkvrnena panna, takze asi tiez nie. Ale mimo toho ste podla mna idealny par.
@stanielka17 😂😂😂 ty si v pohode? Dýchaj 🥺
@stanielka17 inak, prečo to je pre teba taká citlivá téma?
@stanielka17, mi dekel z teba odpalilo 😂😂😂
A počuj, keď si to už tu toľko strán vydržal, no mohol by si aspoň trošku naznačiť čo vlastne by si dokázal tej žene ponúknuť ty.
Ja razím teóriu, že ak som šťastná s jediným mužom v živote, tak pokojne doprajem žene ktorej toto nestačí. Nech si skúša tak, aby v živote nič neľutovala (len nech zámerne neleze so kapusty inej). A samozrejmosťou opačne. Ak chce žena skúšať a spoznávať a je takto šťastná, tak nemá potreby robiť si žarty z tej, ktorá túži svoj život venovať tomu jedinému pravému. A samozrejme akceptujeme že občas treba pravého hľadať. Ak niekto začne niekoho odsudzovať napádať a osočovať,.zvyčajne má v duši niečo nevysporiadané, niečo čo bolí.
A tu sa nachádza množstvo úžasných žien každá jedinečná, majú najrôznejšie osudy, niektoré tak ťažké, že si ten život ani predstaviť nevieš. A poviem ti, že až príliš veľa z nich sa ten ťažký život začal s chlapom s podobnými požiadavkami ako máš ty ale on im na oplátku nedal to čo potrebovali ony. Preto všetky tie red flagy a takáto dlhá diskusia. Proste skúsenosti.
Hľadáš to, vo veľa mužov. A tie ženy existujú. A ver že aj tu sú. Je to najväčšie ženské fórum. Ale prečo si myslíš že by si ty dokázal takúto ženu spraviť šťastnou? Ako?
Lebo zatiaľ vídíme len tvoje požiadavky. Nič viac.
@minimie pozri, neviem preco by som tu mal verejne písať co viem ponuknut ja… fakt nechapem.
To ako dopadli tie baby, za to ja nemozem, nebol som pri tom, nie som ten, ktory ublizoval, bil. Ja fakt nemožem za to ze rovnako ako dievčatá, tak aj muzi maju medzi sebou “kúsky” na ktoré sami nie sú hrdý.
Ja viem len jedno, ze svoje dievča budem milovat, nadovšetko, spolu budeme mať kopu zazitkov, zázemie, neskor bábatko 🥰 a spolu to dáme. Ano stále je tu moznosť, ze sa nieco moze pokazit. No ja si aspoň mozem povedať, ze mojou vinou to nebolo 😉
@odium2 Vieš čo ja ti tak isto napíšem ako môže dopadnúť vzťah keď žena dodržiava všetky pravidlá.Žiadne pohoršujúce oblečenie, sociálne siete.
Celý svoj život som prispôsobila požiadavkám chlapa vtedy a ako to dopadlo? :D Že mi ublížil, nechal ma a dnes mu kvalitne drbe na hlavu a ja som vydatá.
Takže zbytočne tu budeš spovedať @bessie12 pretože absolútne nič nepomôže zachrániť vzťah aj keby si sa na hlavu postavil.Keď si chlap zmyslí tak sa proste rozíde.
@medda_beda v živote treba vedieť, pri ktorom mužovi ma byt žena dobra a pri ktorom mrcha 😀
@odium2 no a presne to je ten macho postoj. Ty by si mi dal peniaze...
sorry, ja som uplne nezavisla samostatna zena a nepotrebujem, nechcem, aby ma niekto financoval.
a k tomu... chod von uplne naha...
neviem, nie je to protizakonne?
zas netreba ist do absurdnych extremov.
suhlasim s Tebou tym, ze mat partnera (ci muza, ci zenu), ktori mali desiatky sexualnych partnerov, nie je uplne idealne. na druhu stranu, odsudit cloveka len na zaklade toho? to je trosku kratkozrake.
@soldi čo je zlé na tom, ze ti dám peniaze aby si nemusela si minať svoje?
Úplne nezavislá a samoststná žena? Ano? Tak to chlapa vobec nepotrebuješ teda. Či na co ho máš?
Ja nikoho neodsudujem, to som tu uz napisal hadam 10000x. Len z toho teda vzťah nebude. Dovody? Prečítaj si. Uz som tu písal.

@odium2 fantasticky si ju odbil 💪😎 boli to ex vzťahy, čiže by nemala dávať to ako návod na šťastný vzťah 😅 oni sa samé prezradia keď im dáš možnosť sa rozpisať , to sú tie ktoré svoje činy ľutujú ale na oko to hrajú aké sú skvelé nikto im nič nezakazuje, môžu si robiť čo chcú atď 😏
Aj my máme také ktoré robia ramená v práci ( aj muži) a keď sú s partnerkami tak zrazu žiadne silácke reči a už sa pýtajú aj čo si dajú jesť 😭😁😅😅😅