icon

Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?

odium
14. apr 2024

Ahojte,

toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.

Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?

Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…

ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?

Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.

To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?

Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,

povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,

chce rodinku, deticky,

starostliva, verna a milujuca.

Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…

Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,

dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…

prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…

co sa to stalo?

to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?

Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…

alebo?

nezapadam do tejto doby?

alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?

To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?

Co sa to stalo? :(

Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.

odium2
16. apr 2024

@stanielka17 :D dievca dievca... 30 rocny panic s povolanim zahradkar? :D tak dik.. do zahrady chodim oddychovat :D

ja neviem ako ti mam vysvetlit, ze ja na nikoho nenadavam, s nikym nemam problem, zeny mam rad, ziadne neodsudujem, nehodnotim... len proste ste stratili uroven. Ci sa ti to paci ci nie... a podla tvojho vyjadrovania, ziadnu nemas ani ty. Preco si tak myslis strasne ze ja tu s niekym bojujem? Osocujem?

Neskutocne, kolko ranenych zien, zlomenych srdiecok a traum si dokazete nosit so sebou...

proste len ty si nejaka tiez zrela k nastevene odbornika, lebo zakazdym ked sa k niecomu vyjadris, vo vesmire vybuchne jedna hviezda...

stanielka17
16. apr 2024

@odium2 Dobre omg/zoro. Len pri buducom nicku trosku uprav styl, lebo okrem nazorov a zivotneho stylu ta ludia spoznavaju aj podla tohto popierania informacii a nasledneho ziadania adminov, aby mazali komentare.

odium2
16. apr 2024
soldi
16. apr 2024

@stanielka17 myslim si, ze to nie je on, ale jeho psychicky dvojnik 😀

soldi
16. apr 2024

@odium2 moje ranene srdiecko a velka trauma 😂

ok, ok, vzdavam sa. nemas ziadny problem, si dokonaly, ale bohuzial nedoceneny chlap.
starostlivy, romanticky, kazda by takeho chcela. len, nanestastie, Ty nevies najst taku, co by Ta bola hodna.

soldi
16. apr 2024

@stanielka17 uz aj odchod bol. hned na zaciatku. vraj omylom 😀
ale omg zvykol mavat dramaticke odchody plne sebalutostivych vylevov 😀

stanielka17
16. apr 2024

@soldi Je to podla mna na 95% omg1992 alebo zoro, ale ak nie, o to horsie - to znamena, ze sa to mnozi.

odium2
16. apr 2024

@soldi
@stanielka17

Ja len dodám toľko, že keď čítam tie vaše výlevy, tak mi je niekedy z toho viac zle, než predtým, a navyše človek sa čuduje prečo veci sú tak ako sú… po vašich vyjadreniach, a to matiek, sa tomu nečudujem.

soldi
16. apr 2024

@odium2 co konkretne sa Ta z nasich vyjadreni najviac dotklo? a ako to suvisi s tym, ze sme matkami? (zas to robis, zas nenapadne zhadzujes a urazas, neviem, ci si to uvedomujes)

soldi
16. apr 2024

@stanielka17 ja som zacala trosku vahat, ci je to on, lebo omg vacsinou uz po desiatej strane straca nervy a zacina kopat okolo seba. ale sa mi zda podla posledneho prispevku, ze aj odium uz zacina stracat nervy 😀

stanielka17
16. apr 2024

@soldi Ten uz kopal, ale tusim si dosla do diskusie az potom 😁

beckinka
16. apr 2024

@odium2, ja by som zo zien dievcatka nerobila... Normalna zena je hlavne dievcatko, ktore jej muz ma chranit, lubit, starat sa o nu a byt jej verny. A ona ho za to nikdy nebude povazovat za hlupaka, debila, nadradeneho ci neviem co vsetko ste to tu uz popisali.
--> neviem ci vies, ale su zeny ktore maju viac svalov ako chlapi, robia bojove sporty napr MMA. Bud frajer a takej to povedz ze je len dievcatko odkazane na muza aby ju branil. Myslim ze keby ta len pohladkala tak by si lezal na zemi. Rovnako aj ja som viackrat vo fitku videla ani nie 150cm zenu, ktora keby si nejakeho chlapa poda, tak by to olutoval. Takze nie, zeny nie su dievcatka ktore treba chranit, apropo my sa vieme chranit aj same. Toto co ty popisujes, je vztah otec dcera, nie dospela zena. Tymto si len priznal ze si nehladas seberovnu partnerku ale zenu bez sebavedomia, doslova dievca ktore ti bude zobat z ruky a ty ho budes komandovat.

Emancipacia je fajn, ale konci v momente, ked treba vyniest chladnicku na 5 poschodie. Asi tolko k tomu, co mi tu pises.
--> neviem ci vies, ale existuju aj vynaskove sluzby a vytahy...

odium2
16. apr 2024

@soldi vás asi zhadzuje každý. Asi toľko. Fakt ma to tu nebaví, baviť sa s niekym, kto mi popod nos neustále vkladá že vlastne ženy mužov nepotrebujú, sú emancipované, muži si zlý, alebo ju urazí, keď sa niekto o ňu stará aj formou 20eur na drink s kamoškou 😀

Kolegynka si tu dovolila ma nazvať úchylom či čo, porovnávate ma s niekym kto neviem kto je, nadávate, urážate, a tá @ stanielka17 to je pripad sám o sebe ☹️

Fakt úpadok toto… emancipované(ehm, zlomené, traumatizované, ubolené) ženy 🤢🤮

Dajte si to do poriadku a zamyslite sa nad sebou trošku. Ahojte.
PS; nie kvôli mne, ale aspoň deťom, ktoré vychovávate lebo ak na nich prejde váš postoj k životu, fuh 😦

stanielka17
16. apr 2024

@odium2 Tak minimalne teba a tvojich 20€ nepotrebuje ziadna, tak co sa jedujes? 🤣

odium2
16. apr 2024

@stanielka17 seba a mojich 20€ tebe určité nedám 😝

soldi
16. apr 2024

@stanielka17 mna uz asi ani neprekvapuje, ze na jednu stranu pripustil, ze jeho by sa to dotklo, keby mu zena dala 20€ na pivo, ale na druhu stranu proste nie je ochotny pochopit, ze rovnako by sa to dotklo aj zeny, keby jej takto dal peniaze na kavu s kamoskou.

ale uz zacina sklzat do urazok a narazat na to, ze nie sme dostatocne dobre matky, este chvilu a prejavi sa v plnej krase. aj ked, myslim, ze uz ho ma precitaneho kazda jedna, co cita tuto diskusiu 😀

odium2
16. apr 2024

@soldi ja inak nechápem že vlastne čo si mi ty povedala alebo chcela týmto tu povedať?

Dotkne sa to len teba, normálne ženy toto neriešia.

zltalienka
16. apr 2024

@odium2 vieš o tom, že sa rodí viac chlapcov ako dievčat? V populácii v SR prevláda počet chlapcov/mužov v každej vekovej kategórii až do cca 60-65 rokov. Takže suma sumárum si my ženy môžeme vyberať....a muži sa musia snažiť, lebo sa môže stať, že sa mu žiadna žena (dievča) neujde.

bessie12
16. apr 2024

@soldi moj muz si o nom tiez uz urobil svoju mienku, ked som mu precitala cast tejto diskusie 😀 luzer a kokos ( ano, kokos a nie to druhe slovo ). To bola jeho odpoved na to. Kokos z toho dovodu, ze v hlave ma vodu (ako kokosovy orech ).

odium2
16. apr 2024

@zltalienka vyberaj si, nikto ti to nezakazuje.

odium2
16. apr 2024

@bessie12 prečítala si mu aj tie tvoje veci? 😉

bessie12
16. apr 2024

@odium2 ano precitala. Navyse on velmi dobre vie o mojej minulosti 😉

odium2
16. apr 2024

@bessie12 ak o nej vie a je s tým ok tak načo to sem pletieš?

bessie12
16. apr 2024

@odium2 co ja sem pletiem ??? Citaj s porozumenim ...

odium2
16. apr 2024

@bessie12 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

bessie12
16. apr 2024

@odium2 no to plati aj o tebe 🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀🤦‍♀

odium2
16. apr 2024

@bessie12 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

bessie12
16. apr 2024

@odium2 tato tema je o tebe a o tom co si myslis o zenach. No a ludia, ktori to citaju si vytvorili svoj nazor na teba. Ak nerozumies pisanemu textu, tak ja uz potom neviem ....

soldi
16. apr 2024

@bessie12 ano, myslim ze vacsine staci precitat si par jeho prispevkov a rozum sa im pozastavi 😀 pri niektorych vetach (ako o tom je jeho partnerka ma byt dievcatko o ktore sa bude starat) mozno aj sanka padne 😀 ale on nechape a nechape, kde je ten problem. Vsetci su divni, len on je lietadielko 😀

bessie12
16. apr 2024

@soldi nechce si priznat svoju chybu 😀 vsak on je dokonalost sama 🙈 inak neviem co kde ja tu pletiem, ale dobre .. Necham ho v tom 😂 tu sa vzdy clovek nieco nove o sebe dozvie 😂😂😂