Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?
Ahojte,
toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.
Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?
Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…
ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?
Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.
To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?
Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,
povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,
chce rodinku, deticky,
starostliva, verna a milujuca.
Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…
Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,
dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…
prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…
co sa to stalo?
to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?
Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…
alebo?
nezapadam do tejto doby?
alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?
To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?
Co sa to stalo? :(
Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.
@soldi Mna osobne najviac zabava to, ako si namysla, ze z jeho 20€ sa nejaka zena pokaka, aj ked jej ich rovno da na tu kavu. Ved tolko minie len na cestu do kaviarne a spat 😂
Moj muz ma okolo 150K rocne (nie sme na Slovensku), ja asi tretinu z toho, takze ano, dava mi obcas peniaze, plati vacsiu ciastku z dovoleniek, plati vacsinu uctov, atd. Mame to tak dobrovolne nastavene a obom nam to vyhovuje. Cuduj sa svete nam to vyhovuje aj napriek faktu, ze nosim obtiahnute sukne, opatky, a do fitka leginy 😂
Lenze tu sa nebavime o 20€, cim sa tento zufalec neustale ohana, ako keby to bola ciastka, pre ktoru by sa zeny mali ohno bit, alebo co. Neviem, v akom vesmire zije.
15 strán plaču maskovaného mizogýna, ako by chcel slušné dievčatko. 15.
@odium2 Komentovalo ti asi 50 zien, z toho suhlasili dve. Vsetky sme tu bud vydate, alebo v dlhodobych partnerstvach a vacsina bab maju deti. Mozes si dupkat a vykrikovat, ake sme odkopnute, zatrpknute a traumatizovane, ale to sa magicky nezmeni na pravdu len preto, lebo ty chces a zapada ti to do svetonazoru.
Da sa nejak odstrániť z tejto diskusie ?? 😀
@stanielka17 ked tak sa zamyslim nad tou sumou 20€, ktorou sa tu tak ohana. Cesta do mesta a spat ma vyjde na 12€ a ostane mi 8€. Prosim vas damy, viete mi poradit co si za tych 8€ mozem kupit ??? 🙈
@bessie12 Ved presne to hovorim, no za tych 8€ si kupis jednu kavu a jednu vodu (za predpokladu, ze si vychodnejsie od centra Bratislavy), muffin a Prosecco mozno nabuduce 😅
@stanielka17
@bessie12 😀 strana 15 a uz zacina s urazkami a nadavkami uplne otvorene. zachvilu pride dramaticky odchod 😀
@stanielka17 naposledy som bola s kamoskami na veceri a drinku a vyslo ma to takmer 50€ a to este nepocitam, ze som bola aj nakupovat. To som dokopy minula nieco cez 100€ 🙈 To bolo v Rotterdame, ale myslim, ze ceny su vsade podobne. Samozrejme nieco je lacnejsie a nieco je drahsie. Takze tych jeho 20€ by mi velmi nepomohlo 😂 tento tyzden by sme mali ist opat, tak znovu nejaka ta stovecka pojde 😀
@bessie12 V Holandsku som zila 8 rokov a mozem potvrdit. Povodne som z Bratislavy a povedala by som ze Maastricht (kde som bola ja) je este o nieco lacnejsi, nez Bratislava a vacsie slovenske mesta. 20€ ti vyjde akurat na jednu cestu taxikom, ked byvas blizko 😅
@stanielka17 taxik netusim na kolko by ma vysiel. Ale do tych cca 50 € urcite. Len jedna cesta. Tu su taxiky drahe. Inak do Maastricht by som chcela ist na koncert Andre Rieu 😍 Vazne je tam lacnejsie ako v Bratislave ? 😀
@bessie12 Minimalne tak isto draho, ked ides do restauracie. A normalna restika v Maastrichte ta vyjde lacnejsie, ako lepsia v Bratislave.
@stanielka17 zaujimave. Ja som z Kosic. V restauracii tam som bola naposledy minuly rok. Ceny si uz velmi nepamatam, ale bolo to trochu lacnejsie ako v NL. Som zvedava na tento rok. Hlavne v jedenej restauracii kde chceme mat svadobnu hostinu.
🥺
@pupavka234 s tým čo tvrdíte absolútne súhlasím a nemám nič proti tomu, ani proti takým ženám.
Mne ide viac menej o to, že ženy dovolia, sa k sebe správať ako k handre, a pokial vás osud spojí, stojí pred vami dievča, žena o ktorej neviete čo si máte myslieť. Ako som spominal, mne nejde o minulost, ale dá sa z nej veľa vyčítať. Minimálne to, čo môžem ja sám od nej očakávať. Áno v tej dobe rovnako ako dnešnej nič nebolo dokonalé, ale ženy boli viac tajomnejšie, mali svoju úroveň a nebolo to len o sexe ako takom. Ako som písal nikto nemá patent na vzťahy a zivot, nuž nie vždy to vyjde podľa plánov, ale to je úplne niečo iné, urobiť chybu je ľudské. Ale “uzivat” si a nechať so sebou “zametať”, a ešte tu tvrdiť že to je v pohode, je vedomé rozhodnutie tej osoby…Mna to len unavuje, že je problém stretnut niekoho, o koho musíte bojovať a nebude to len vaša trofej, v legínach a s prsiami, ktoré padajú von z výstrihu.
@pupavka234 nechápem, prečo by som ju mal manipulovať? Ako?

@odium2 snazila som sa poukazat na to, ze co Ty vnimas ako starostlivost, romantiku a bla bla bla, tak normalne sebavedomu a sebestacnu zenu znechuti.
Cize Tvoja cielova skupina su zeny submisivne a poslusne, menejcenne partnerovi.
Opakovane si ma tu urazal - traumatizovana, ranena, nevhodna vychova, zle vztahy, atd….
Rovnako ako aj ostatne zeny, ktore poukazali ma chybajucu konzistenciu ci protireciace vyroky v Tvojich prispevkov.
Snazis sa hrat na nieco, cim nie si. A robis to zle. Si lahko citatelny. Preto ziadna nema o Teba zaujem.