icon

Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?

odium
14. apr 2024

Ahojte,

toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.

Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?

Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…

ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?

Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.

To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?

Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,

povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,

chce rodinku, deticky,

starostliva, verna a milujuca.

Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…

Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,

dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…

prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…

co sa to stalo?

to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?

Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…

alebo?

nezapadam do tejto doby?

alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?

To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?

Co sa to stalo? :(

Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.

lenkasarka
14. apr 2024

@viestta kto bol autor?

tiezjedna
14. apr 2024

spýtaj sa chlapov, ktorí si nechajú platiť všetko 50/50 😎

loolaa
14. apr 2024

@mamamasama Veď aj o tebe 🙃

wolf_
Autor odpoveď zmazal
egonsk
14. apr 2024

@wolf_ len tak schvalne hadaj, ktore zeny su spokojnejsie a uzivaju menej antidepresiv a psychologov menej navstevuju... 😉

wolf_
Autor odpoveď zmazal
egonsk
14. apr 2024

@wolf_ no odpovedal si neutralne 😁 oba tabory si ziju tak ako chcu 😅

wolf_
Autor odpoveď zmazal
viestta
14. apr 2024

@lenkasarka to by bolo na dlho. Ale spoznal sa

lenkasarka
14. apr 2024

@viestta sakra človek je na pn a aj tak mu uniknú takto veci 😂😂😂

odium2
14. apr 2024

@viestta prepáčte, mne sa podarilo si vymazať ucet a ani neviem ako sa mi to podarilo 😂

Poprosim aby ste o mne nesirili takéto informacie. Neviem kto tu co písal. Budem to nahlasovať ak to tu uvidím z vašej strany ešte raz.

viestta
14. apr 2024

@odium2 pokusim sa ti uverit

lenkasarka
14. apr 2024

@odium2 odvzdušni sa je nedeľa oddychuj

odium2
14. apr 2024

@wolf_ nič v zlom, ale mnohé ktoré poznam tuto “slobodu” nepobrali, nezvládli a dnes plaču doma do vankúša ze ich nikto normálny nechce. Bohuzial mnohé pochopia o com to je, žial neskoro.

odium2
14. apr 2024

@laurita285 tiež by 😂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
odium2
14. apr 2024

@simsalabim netvrdím to, ideál nie je a ani nebude. Skor som chcel poukázať ze proste v tej dobe boli hodnoty niekde inde a rozhodne by sa dievčatám netolerovalo to čo dnes.

odium2
14. apr 2024

@wolf_ to by si mala vediet nie?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
kristiii
14. apr 2024

@odium2 áno, hodnoty boli kedysi inde a dievčatám sa netolerovalo, to čo dnes, preto aj moja mama napríklad žila roky s alkoholikom a gamblerom, lebo rozvod bol v tých super časoch hanba. A keď sa už konečne odhodlala rozviesť sa, tak som sa to ja ako dieťa - puberťáčka, hanbila priznať aj pred svojimi naj kamoškami. Pritom deň, keď otec odisiel z bytu, bol jedným z mojich naj, lebo som sa už viac nemusela hanbiť zavolať kamošky ku nám. "To bola fakt super doba." 🙄

lakebabe
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
14. apr 2024

@odium2 a chlapom by sa tolerovalo to, co dnes? S tymi “inymi hodnotami”? Ci by sa im tolerovalo este vselico ine, napr dobre mierena zene?

naneta258
14. apr 2024

@odium mňa skôr zaujíma, kde sú ti muži ktorých zaujíma aka žena je ako osoba a nie to co ma v gatkach 😀

denithestrange1993
14. apr 2024

@odium v mojom okoli je dost takych zien,ale tie su davno zadane,lebo si nasli partnerov,ktori maju na seba tiez vysoke naroky. Toto s tymi satami som nejak nepochopila,hladas akoze vyhradne pannu? Inak zeny,ktore mali viac sexualnych partnerov ako 0 povazujes automaticky za poskvrnene,nehodne ucty a respektu?

beckinka
Autor odpoveď zmazal
beckinka
14. apr 2024

@odium2, napisal si:
@wolf_ nič v zlom, ale mnohé ktoré poznam tuto “slobodu” nepobrali, nezvládli a dnes plaču doma do vankúša ze ich nikto normálny nechce. Bohuzial mnohé pochopia o com to je, žial neskoro.

A co chces pocut? ze zeny budu do konca zivota panny ticho plakat do vankusa, kym k nim chlap ako ty milostivo na nich vzhliadne? Ze ich nikto "normalny" nechce, to ti verim. Prezradim ti tajomstvo. "Normalnost" neexistuje. Za to ty si tu zeny opisal ako putky a cupky domace, ktore sedia v kute, k svojmu chlapovi vzhliadaju ala boh a co im povie, automaticky bez rozmyslania spravia pretoze je ich boh. Co ak je prave panna vypocitava mrcha ktorej ide len o peniaze a skusena zena skromna zena, ktora si uz niecim presla a vie ocenit dobreho chlapa? Ci tebe ide len o tu pannu? Ak ano, potom je to viac ako smutne.

odium2
14. apr 2024

@solange7 Kto povedal ze si neviem najst partnerku? ja sa pytam co sa to s vami stalo... ze akonahle ma partner nejake naroky, tak takmer ziadna nimi neprejde. Mam si hladiet svoje? Ano? A nie je tak nahodou vyber partnera jedno z najdolezitejsich rozhodnuti v zivote? Ci tebe to je jedno? Hlavne ze dostanes co chces, ale co dostane ten druhy ta uz nejako nezaujima ze?

Vies zvykne sa hovorit, ze ked ti zena nema co ponuknut, tak ti ponukne seba, ale ked ti nema ponuknut uz ani seba, tak ti zacne ponukat moznost mat s nou dieta, ale to, ze ako to dieta s takymto pristupom a hodnotami vychova, na to sa uz malokedy pozera. Moze byt v buducnosti na teba tvoja dcera hrda? Ak nie, tak asi robis nieco zle, a prave preto aj vznikol tento post.

odium2
14. apr 2024

@0silvia0 skutocne? Som rad 🙂

odium2
14. apr 2024

@54tinka54 nezameriavam sa na nic, neriesim podstate nic nasilu a ani netlacim na pilu... proste to nechavam tak, mna len zaraza fakt, ze ak uz teda date niekomu sancu, tak v momente, ked dievca otvori usta ( a vidiet to aj tu.. .staci si tu precitat niektore nazory ) tak stracate zaujem.

odium2
14. apr 2024

@annm81 No ja si cez internet, ani v bare, ani na disco priatelku nehladam, a nehladam si ho ani prostrednictvom tejto temy... ja som chcel len pocut, respektive precitat si, ze skutocne v tejto dobre este existuju normlane a slusne dievcata a nie je to stratene. Ponuknut jej mam co, ak mam naroky na nu, tak mam naroky aj na seba. Pochopitelne.