icon

Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?

odium
14. apr 2024

Ahojte,

toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.

Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?

Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…

ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?

Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.

To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?

Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,

povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,

chce rodinku, deticky,

starostliva, verna a milujuca.

Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…

Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,

dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…

prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…

co sa to stalo?

to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?

Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…

alebo?

nezapadam do tejto doby?

alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?

To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?

Co sa to stalo? :(

Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.

odium2
14. apr 2024

@wolf_ mimochodom, vobec... vobec si nehladam taku zenu :D neviem preco to tak na teba posobi... ide mi skor o dievca, ktore si ten zivot zasluzi. 🙂

odium2
14. apr 2024

@medda_beda nikdy som do ziadneho vztahu neisiel za ucelom niekoho vyuzit... je to tak . Ak si mala 2 vztahy a boli to normalne vztahy nerobi mi to problem.

Ja tu v suvislosti s cistotou, a baby, uprimne je smutne ze si to spajate len so sexom... cistota je aj o dovere ( este raz, nic v zlom ale ked vam dievca povie ze svoj prvy sex malo random s nejakym typkom v 16, tak jej doverovat moc v zivote nebudete ), o vernosti ( dievca, ktore dokazalo sa setrit, a mat nizky pocet partnerov, vam dava v zivote zaruku, ze vas jednoducho nepodvedie, alebo vam neutecie, len preto, lebo... nieco... ), o tom, ze vasej dcere moze ist prikladom... a tak dalej. Ja fakt nechcem aby moje deti mali za matku dievca, ktorej ked sa moja dcera opyta, ako to mala s ocinom, tak radsej bude ticho...

elisebah91
14. apr 2024

@odium2 poviem ti to čo bolo povedané môjmu mužovi. Tiez sa pýtal to isté čo ty, kde sú všetky normálne dievčatá?
A dostal odpoveď? Normálne dievčatá stále sú, len ty ich hľadáš na nesprávnom mieste.
A veru bolo to tak. Ja som nebola, nechodila tam kde on hľadal, chodil, pozeral.
Bola som inde. A tam ma našiel.

odium2
14. apr 2024

@simsalabim ak ta niekto bije, mrzi ma to, a treba to nahlasit policii. A ano, neuznavam to...

odium2
14. apr 2024

@medda_beda ja by som sa viazial aj v 18, zial na lasku som stastie nemal. Ja netvrdim a nikde som to nenapisal, ze dievcata maju sediet vo vezi a cakat, dokedy ich pride niekto vyslobodit 🙂

Mat frajera, spoznavat druhe pohlavie je fajn... ale sex je uz nieco uplne ine.

V nasom meste su 18 rocne baby, podstate stale deti... o ktorych ich vlastny rovesnici rozpravaju, ze su to k*rvy a party zeny. A nie je to iba jeden s ktory ju chcel a ona ho odmietla, a nie su to prave chalani, ktory by si tie baby nevedeli ziskat.

To sa to takto robi? 18 rokov a mat za sebou "odzite" tolko, kolko nase mamy nie?

to je podla vas spravne a hodnoty, ktore sa dnes nosia a su IN?

lenkasarka
14. apr 2024

@odium2 mal by si si hľadať ženu v kostoloch v prvých laviciach.

odium2
14. apr 2024

@ndrag a presne toto ma na tom dnes nebavi... podstate si mi povedala to iste, co pocuvam stale 🙂 vy baby by ste si chceli dovolit vsetko a ked nahodou vam pride do zivota niekto, kto za nieco stoji a ma vam co ponuknut, tak zrazu... zrazu vam to ma tolerovat. mas divny pristup k sebe samej, co je pre mna osobne prvy red flag, a to dost velky ... jediny chlap, ktory ti to moze tolerovat je maximalne tvoj otec.

odium2
14. apr 2024

@momoftwo35 dakujem, toto som chcel pocut ❤️

ckocka
14. apr 2024

Hla, prvý spravodlivý. Ešte devať, a netreba sa báť.

odium2
14. apr 2024

@januska12323 ucelom tohto postu nie je si niekoho najst, ale dakujem mile od teba. Von s tebou, a podstate s nikym, ci cez facebook, instagram, alebo zoznamky, alebo fora by som neisiel a nikdy som to ani neurobil a ani neurobim.

Pises ze nevidis dovod, preco by si mala ist so mnou do vztahu, a ja mam aky dovod na to, ak by sme sa niekedy osobne stretli? 🙂 Ja som toto nenapisal ako nakupny zoznam aby si to splnila... alebo nesplnila. Dievca nie je nieco co ohodnotis a bud beries alebo nie 🙂

katkazocele
14. apr 2024

@odium Len si pozri diskusie, ktoré sú o tom Kedy je vhodný čas sa vyspať s mužom( majorita ,, cudných ,, tu písala že aj prvé/ druhé rande :D , alebo si pozri diskusie koľko mali sexuálnych partnerov, majorita opäť dvojciferné číslo, obhajujúce to tým že veď sú Slobodné a len si užívajú a potom sa divne, keď tu máme vyplakávacie príspevky som stará, chcem deti, nedokážem nájsť dobrého muža, kúpila som si 10tku mačku a nie som šťastná 😉
Uf dúfam že ti stačila takáto odpoveď opisujúca ako šla morálne dole míľovými krokmi... eu parlamente si odhlasovali že zabiť svoje dieťa v brušku je Naše ženské ľudské právo 😲

odium2
14. apr 2024

@kikus7 drzim ti palce, dufam si najdes toho spravneho, ktory ti splni kazde zelanie, budes stastna a milovana. Zasluzis si to.

medda_beda
14. apr 2024

@odium2 Dáva ti to záruku? 🤣 To by si sa divil koľko slušných dievčat si odskočilo ochutnať niečo nové po rokoch nudného vzťahu s prvým chlapom.
Nepoznám ani jednu ktorá by mala viac partnerov a vo vzťahu by neboli verné.To sú len tie vaše mužské domnienky.Vy muži nemáte absolútne potuchy koľko z tých žien sa snažilo udržať niekoľkoročné vzťahy, chceli byť len ľúbené, ale bohužiaľ stále natrafili na nesprávnych a dnes sú to manželky, matky a oveľa verejnešie a starostlivejšie než tie vaše panny.
Ja som ani u svojho manžela nevedela či je ten pravý, či ten vzťah vydrží, čo jemu behá hlavou.Chlap môže natárať čokoľvek.

Sex do vzťahu patrí.Prvá veta keď som bola svätica a frajer ma podviedol 😉.
Či sa ti to páči alebo nie, nie každý bude so sexom čakať niekoľko rokov aby potom zistili, že majú mačku vo vreci.
Každý by chcel pannu, ale keď takú má tak jooj mne chýba bývalá, no vieš to ja som iné očakával.Keď chce chlap pannu nech je panic aj on sám.Niekto mal vážne vzťahy okolo puberty do 30tky a potom nič.
To ozaj čakáš, že každý bude niekoľko rokov sám a pôjde len do vážneho vzťahu? Ľudia majú vešteckú guľu a vedia, že z toho bude vážny vzťah? Alebo máš tabuľku, že sex až po 5 rokoch? Dosť sa ten sex preceňuje a potom sa ľudia čudujú, že po prvom sexe to neklapne.

Ja ti poviem moje povedačky ktoré som si teraz naposledy vypočula od 20 ročného chlapca.18stke panne natáral bludy, pomotal hlavu, tváril sa ako mu na nej záleží kým nedostal to čo chcel a teraz sa z toho smeje aké sú ženy sprosté.
A takto chlap môže odrbávať ženu kľudne aj rok kým ju nedostane do postele a pomedzi to mať ďalšie takže fakt nesúď, lebo som už počula kadečo, ale vždy sú zlé len ženy.
Robí žena drahoty zle je.Dá mužovi dôveru zase zle je.
Vy muži buďte radi, že sa na vás ženy ešte nevyprdli a nevymenili vás za vibrátor.

fido69
14. apr 2024

@autor a @odium2 je jedna a tá istá osoba? Ďalší plačko na koníku? Prečo sa nejdeš vyplakať mamičke? 🤔

odium2
14. apr 2024

@kristiii mrzi ma to, ak tvoja mamina prezivala taketo situacie a tvoj otec bol gambler a alkoholik, mala to riesit 🙂 toto su presne tie situacie, kedy nikto nema patent na stastne manzelstvo a zase nikto nie je povinny v nom zostavat. Ziadna doba nebola dokonala, a ani tato nie. Ale nezvalujte rozhodnutia vasej maminy na tuto dobu, pokial nebola zviazana o stolicku a roky nemala v putach, tak stale mala moznost to zmenit a neurobila to, nech uz mala na to akykolvek dovod.

mimka1402
14. apr 2024

@odium2 zaujímavé, že najväčšie nevernicky sú tie ktoré mali jedného partnera, vydali sa a teraz ľutuju tak po tajme spoznávajú. S falošnou katou, ktora odrbavala ľudí na modrom koniku s falošnou identitou si podajte teda ruky...morálka sa ráta inde než bodycountom. 😉
Ale keď čítam tvoje ostatne bludy... Chlapče ty netušíš co to je byť rozvedena sama bez muža v okolí kde ťa ohováraju, nedali takým ženám prácu lebo sú hriešne a necudne. A veď na! Keď od chlapa odišli... Toto bola realita. Nikto ich nedrzal. Ale doba a málo možnosti existovať ano.

karolinakr
14. apr 2024

@fido69 ktorý?

fido69
14. apr 2024

@karolinakr obaja v jednom. 😉

karolinakr
14. apr 2024

niekto ma rad zmenu

odium2
14. apr 2024

@medda_beda Nehnevaj sa, ale ked si sa vyspala s chlapom na prvom alebo druhom rande a mas nazor, ze sex do vztahu patri, idealne hned a okamzite, tak ti dakujem. Zase som pocul nieco co mi je nejak povedome... dalsia, s ktorou ak by som isiel na rande, tak hned ako by dopovedala toto, by som sa postavil, zaplatil a odisiel.

Poznam mnoho dievcat, ktore panny boli a vstupovali tak do vztahy a ani nepomysleli na to, ze svojho partnera podvedu 🙂

Vam to podstate nevyslo a tak sa snazite obhajovat svoje rozhodnutia a pisete tu, ako panny podvadzaju, pritom same tuzite, v kutiku duse nimi zase byt 🙂

Ale toto nie je smer, akym sa toto malo uberat... cital som tu velmi rozumne nazory, dakujem, toto som potreboval 🙂 Pocut ze to fakt nie je dnes take biedne a stratene.

fido69
14. apr 2024

Tie výlevy to je matroš pre psychoanalytika. 🤪

wolf_
Autor odpoveď zmazal
odium2
14. apr 2024

@wolf_ prepac, ako znela otazka? Stracam sa tu uz...

Tvrdis ze mi nedava zaruku vernosti, tak ti tu otazku polozim inak, preco by som chcel mat pri sebe po zvysok zivota dievca, ktore predomnou malo sex, povedzme s 20 partnermi? ( a ci mi veris alebo nie, toto je realita, nie teoria ).

Alebo ti polozim dalsiu otazku - co mozem cakat od dievcata, ktore sa ako 20 rocne vyspalo s 34 rocnym, iba tak? ( zase, nie realita, ale skusenosti... )

Z vlastnej skusenosti viem, a to ti hovorim naozaj ze to nie je len teoria... ze urcite vzorce spravania ( napriklad uz len fakt, ze dievcati nie je protivne mat vysoky pocet SEXUALNYCH partnerov ) o nej vypoveda vela, napriklad aj to, ze asi za vela nestoji, ked si ziadneho neudrzala a za druhe, vernost od takej ocakavat asi nebudes.

odium2
14. apr 2024

@wolf_ a ziadny dovod na neveru neexistuje 🙂 ak nie som s partnerom spokojna, tak sa rozidem a idem dalej.

medda_beda
14. apr 2024

@odium2 Áno túžim byť v mojom veku panna, neviem načo asi kým nebudem mať 60 a niekto ma za to nepochváli.
Môj manžel bol určite panic, samozrejme.
Áno snívala som o ideálnom začiatku vzťahu, jediný muž môjho života, ale môj život tak vyzerať nemal.
Nikdy by som nespoznala manžela ak by som sa zásadne držala všetkých mojich vopred stanovených pravidiel.
Keby to tak bolo tak by som s ním nikdy nebola kedže aj vekový rozdiel by mi ako panne asi neinponoval a možno by som si vzala prvého debila.

No vidíš.Ja zase poznám vzťah kde žena bola panna , sú spolu doteraz, a od ponižovania, podvádzania stolerovala asi všetko len aby mala toho jedného.Wau také manželstvo.Počúvať na slovo aby dobre bolo.

Je to krásne, vzácne každý by to tak chcel, ale svet nie je ideálny a možno ťa život má niečo naučiť.Aj človek ktorý robil chyby dokáže milovať a zaslúži si byť milovaný.
Každý nech si hľadá seberovného.Ja som sa nikdy nešpárala v minulosti človeka.Asi len ťažko by som mohla chcieť byť manželova prvá.

odium2
14. apr 2024

@medda_beda nemam rad ked ludia su slepy a vidia a citaju len co chcu 🙂 Ano, nikto nema patent na to, aby mu prvy vztah vysiiel... a to je v poriadku. Ale co to ma spolocne sexovat s niekym v 15, ked sa mas doma hrat s babikami?

odium2
14. apr 2024

@medda_beda co to ma spolocne so striedanim partnerov ako ponozky? Co to ma spolocne s tym, ze dnesne 18 rocne maju toho odziteho viac, ako niektore 55 rocne? a tak dalej...

medda_beda
14. apr 2024

@odium2 V 15 by som musela byť mentálne retardovaná aby som sa hrala s hračkami.
Či sa ti to páči alebo nie tak niektoré vzťahy sa začali v 15/16.Moja kamarátka je dnes vydatá z takého vzťahu.
A väčšina môjho okolia v 15/16 randilo aj sexovalo a sú to oveľa staršie ročníky.

odium2
14. apr 2024

@medda_beda a v minulosti sa nesparam, nuz ale ked chcem toho cloveka poznat a mat s nim v zivote vazny vztah ( a nie len sex a potom ho odkopnut, vsakze? ) tak ho chcem poznat celeho, aj s minulostou, pritomnostou a buducnostou. Proste celeho ako je a ako prichadza.

odium2
14. apr 2024

@medda_beda tvojej kamaratke gratulujem... a ako myslis, nejdem ti tu vyvracat tvoje tvrdenia. Respektujem to, ze mas na to proste iny pohlad ci nazory. Mozno, ked v 15 budes vidiet plakat svoju dceru, pretoze si ju nenaucila dobrym hodnotam, tak to pochopis.