Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?
Ahojte,
toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.
Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?
Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…
ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?
Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.
To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?
Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,
povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,
chce rodinku, deticky,
starostliva, verna a milujuca.
Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…
Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,
dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…
prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…
co sa to stalo?
to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?
Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…
alebo?
nezapadam do tejto doby?
alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?
To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?
Co sa to stalo? :(
Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.
@odium2 tak trosku si protirecis. Ked nie som s partnerom spokojna, mam ist dalej. (ty si napisala) Takze ak mam tu smolu a opustim par partnerov, s ktorymi nie som spokojna uz vypadavam z tvojich vyberovych kriterii. A mozno preto, ze mam uz nejakych par vztahov odzitych, som poucena, viem co je vo vztahu dolezite a co nie, mozem byt lepsia partnerka ako ta bez akychkolvek skusenosti s partnerskym spoluzitim.
@odium2 Čo s tým má výchova.
Moja sestra má 20 a je panna a chlapa nechce vidieť ani na obrázku.
To je rozhodnutie človeka čo chce, kedy a ako to cíti.Výchova s tým nemá nič aj keby si decku bibliu o hlavu bil.
Moja spolužiačka bola sklamaná aj po 18stke a už si na ten vzťah spomenúť ani nechce.
Neovplyvníš to kto ťa sklame, kedy.
@medda_beda Presne tak, proste to osud je osud, ale to nezmanema, ze sa k sebe mas chovat ako nejaka lacna handra, bez sebavedomia a cti, hrdosti... @wolf_
Viete baby, to je ta pointa 🙂
@viestta ano, presne... a preto by si mu nemala hned skocit do postele nie?
Mala by si tomu dat cas, spoznat sa a potom riesit sex. A nie (ne)riesit a potom hovorit, ze proste dalsi ktory ta sklamal.
Ako ta niekto moze sklamat, ked ignorujes redflagy a vsetky tie zle veci... nie je to potom tvoje vedome rozhodnutie?
@wolf_ Ak ten muz sa snazi, je verny a pracovity, miluje a ona mu aj tak dala dovody, preco odisiel, tak ano, je to iba o zene ( ale samozrejme to moze platit aj opacne, to netvrdim ze nie )
POcet sexualnych partnerov neurcuje hodnotu, urcuje to akesi "ocakavania" a ako som pisal, to dievca raz bude vychovavat moje deti, jej mindset, jej hodnoty... a tu konci potom akakolvek sranda 🙂 prave preto, asi nepridem do nevestinca a nevyberiem si tam nejaku zienku 🙂
Minulost je iba JEDNO kriterium... pre niekoho nedolezite, pre niekoho viac. Nikde nepisem, ze ked ma niekto uz nejaku minulost, tak skoncil. No kazdy, aj ty aj vsetky baby co tu pisete, by ste ju mali mat taku, aby ste o nej nemali problem svojmu partnerovi, ak tie otazky ma, odpovedat...
@odium2 neviem, kde si vycital, ze mna niekto bije 🤣 Skys si este raz precitat, co som napisala. Tykalo sa to tej skvelej moralky z minulosti, kde by dievcatam vselico nepreslo. Zato chlapom?
Vies @odium2, píšeš že si sa chcel pobaviť na MK. No pravda je tá že MK sa baví na tebe a tvojich obmedzených názoroch. Píšeš, že nemáš problém si nájsť partnerku ale chces inú, ideálne pannu. Ti ktorí ti oponujú, sú automaticky hlupáci. Ale pravda je, že pre hlupáka je každý hlúpy.
@beckinka Tak asi pre teba to je hlupost, bavenie, asi to tak mas, ze pri diskusii je ti kazdy oponent automaticky hlupak a si zvyknuta, ze kazdy s tebou len suhlasil a hovoril ti ano 🙂 ja vediem vecnu diskusiu na temu a vyuzil som k tomu komunitu MK.
A dalsia vec, napis mi prosim ta kde presne a vecne som napisal vetu - chcem len pannu? Odkadial to mas prosim ta?
Chcem dievca, co si vazi sama seba, je inteligentna a nechova sa k sebe ako k nejakej handre. Ci mala vztah alebo nemala vztah je nepodstatne. Ako som tu pisal asi 5x, nikto nema patent a ani navod na vztahy, niekomu to vyslo a niekomu nie.
Uprimne, z nazorov niektorych bab, je mi na zvracanie 🙂 @wolf_ tu tvrdi, ze ked ma matka dieta, a zakonite, po 15 je dost dospela na to, aby si niesla za svoje rozhodnutie zodpovednost... to co je? Z niektorych tu prispevkov mam pocit, ze asi zacinam chapat, preco je na tomto svete tolko dievcat, ktorym rodicia nic nepovedali, nedali im do zivota nejaku tu "vybavu" a tak isli a skusali a neskor to potom takto vyzera. Ked uz mate dieta, tak sa snazte ho dobre vychovat, je to vasa povinnost a nie sa tu ohanat vetou "15+ ročný človek je trestnoprávne zodpovedný". Boze, ved je to vase dieta...
@simsalabim tak ak pouzijes priklad, tak aspon napis ze je to priklad 🙂 myslel som si ze ta bili, alebo som zle stlacil tlacidlo opdovedat a malo to ist niekomu inemu. Neviem tu na MK to je celkom dost zle vyriesene to odpovedanie.
Ved nikto ti nekaze sa riadit moralnym kodexom ani nicim inym, tvoj zivot tvoja volba, ale potom akceptuj fakt, co takyto pristup k zivotu prinasa 🙂 a nie budes hovorit ze vsetci muzi su zly, lebo ta ziadny nechce.
@odium2 Ja by som celkovo túto debatu ukončila. Sú ženy, ktoré majú sex skoro s partnerom a potom tie, ktoré čakajú až si budú partnerom iste 🙂 dôležité je, že ak chcem tu ktorá mala malo sexuálnych partnerov tak by som to mal vyžadovať aj ja od seba 🙂
To isté je aj vo vzťahoch, niekto ich mal 6 a pôjde do ďalšieho pretože mu je ten clovek sympaticky/chémia atď, niekto len 1 a vyberá si pozorne s kým v tom vztahu bude 🙂

@odium2 Tak či onak ti to nepovie absolútne nič o tom či je človek verný, prečo to robil a či to bolo založené len na sexe.
Ja ti doprajem zamilovať sa do človeka kde sex bude nemožný či aj v takom prípade ostaneš vo vzťahu.