icon

Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?

odium
14. apr 2024

Ahojte,

toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.

Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?

Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…

ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?

Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.

To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?

Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,

povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,

chce rodinku, deticky,

starostliva, verna a milujuca.

Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…

Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,

dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…

prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…

co sa to stalo?

to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?

Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…

alebo?

nezapadam do tejto doby?

alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?

To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?

Co sa to stalo? :(

Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.

stanielka17
15. apr 2024

@tiezjedna Dala som si tu namahu a napisala som to, lebo na taketo temy som ozaj citliva.

odium2
15. apr 2024

@beckinka Mas aj nemas pravdu. Uz som stretol dostatok dievcat, ktore mi v ramci "spoznavacej" fazy vztahu same povedali, ze keby mohli a vedeli ako, vsetko predomnou vymazu. Tak potom o com to je?

A este raz, ja nemam ziadne naroky, ak toto co tu pisem su nejake naroky, tak potom to fakt sme ako spolocnost padli celkom hlboko a o 21 storoci sa asi budu ucit na dejepise ako storocie moralneho upadku a navrat k zvieracim pudom.

Nemam problem s minulostou nikoho, ale ako tu spominala uz jedna baba, podla minulosti si vies pekne odvodit aky ten clovek je a co sam mozes ocakavat. A nic v zlom, ale dievca ktore malo v posteli vsetko, co prislo do cesty, do siat neoblecies a ako matku svojich deti ju nechces. Niekto to tak nema, niekto to tak ma... niekto je rad ze niekoho vobec ma, a niekto si na vybere dava zalezat. Mozno nebudes verit, ale aj kvoli tomu, lebo za 20 rokov sa chce pozerat na svoje vnucence a povedat si so svojou manzelkou, ze sme to spolu dokazali. A nie platit vyzivne, a detom vysvetlovat, ze ocino si zle vybral.

naneta258
15. apr 2024

@odium2 poviem len toľko, hľadáš v zlých vodách🙂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
stanielka17
15. apr 2024

@odium2 Preco taki ako ty rozmyslaju sposobom, ze zeny su bud neposkvrnene panny, alebo dedinske bicykle? Uplne vam uchadza, ze 80% zien, tak ako vsetkych ludi v modernej spolocnosti spada niekam do stredu. Par vztahov, ktore nevysli. Ak vynajdes recept na to, s akymu predpokladmi ist do prveho vztahu, ktory vydrzi az do smrti, publikuj ho niekde a budes multimilionar. Cirkvi sa to za 2000 rokov bez donucovacich prostriedkov este nepodarilo.

naneta258
15. apr 2024

@odium2 poznala som jedného chalana, ktorý mal teóriu o kľúči.. ze na jeden zámok existuje viacero kľúčov 😀

Keď som mu vravela, že mu nedám hneď ze chcem najskôr človeka spoznať a až potom riešiť Sexuálne veci tak ma poslal kade ľahšie (hlavne, že chcel takú ktorá nedala každému, čiže sa to samo vylucuje) 😀

Aj ženy majú takéto problémy, neboj sa

odium2
15. apr 2024

@wolf_ Prosim? To mam svojej priatelke tolerovat topiky, c*ecky vonku, leginy zarezane do zadku, kratku minisuknu? Prave si pekne opisala dalsi redflag. Dalsia vec, neprislo by ti to ako neucta voci tvojmu priatelovi, ak by si sa napriklad na prechadzku po luke takto obliekla, pripadne niekde von do mesta, na zmrzlinu alebo obed?

Vidis, presne o tomto tu pisem - hodnoty. Mnoho dievcatam to nic nehovori a zrejme to nehovori nic ani tebe.

Baby cmon, ved si to po sebe precitajte aspon :D

naneta258
15. apr 2024

@odium2 v tomto súhlasím.

0silvia0
15. apr 2024

@odium2 ako nerobi problem niektorym dievcatam striedanie partnerov, tak to nerobi ani mnohym chlapcom, ci muzom. Ked som bola ja vo veku hladania partnera, vacsina muzov bola orientovana prevazne sexuchtivo s hocikym, kto je poruke.
Preco riesis prioritne dievcata? Ja som napriklad vzdy povazovala toto uzivanie si zivota so vsetkym co k tomu patri za vacsinou muzsku zalezitost.
Ak to takto vnimas, mozno sa dievcata tymi muzmi inspirovali🤣

naneta258
15. apr 2024

@0silvia0 toto potvrdzujem. Ktorá mi je sympatická a je tam chémia, idem do toho .. dnešní muži 🙂

stanielka17
15. apr 2024

@odium2 Hrozne sa zavzdusnujes podla mna. Nepacia sa ti leginy a minisukne, neries baby, co nosia leginy a minisukne. Take jednoduche to je. Ale rataj s tym, ze sa ti vyber zuzi, ked vela dievcat leginy a minisukne nosi.

Moj partner zaraba 6 cisiel rocne. Vzdy som hladala partnera, ktory zaraba 6 cisiel rocne, alebo viac. To znamenalo, ze sa moj vyber velmi osekal, kedze vacsina muzov 6 cisiel nezaraba.

Co myslis, isla som na muzske fora im nadavat, aki su neschopaci a co sa s nimi stalo? Myslis, ze to mi naslo partnera podla mojich predstav? Ako sa vyriesi tvoj problem tym, ze budes vyplakavat nad leginami v zadku?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
odium2
15. apr 2024

@katkazocele konecne niekto normlany 🙂 ale vidis aj teba zvozili pod zem, co sa to hras na slusnu :D

si podstate jedine dievca, ktore to pochopilo 🙂

veď počet sexuálnych partnerov ukazuje či človek bral vzťahy na ľahkú váhu, či sa dokáže viazať, či dokáže byť monogamný, či sa dokáže ovládať...
Minulosť predsa hovorí aký sme, aký máme charakter, zvyky a podľa toho sa dá predpokladať ako sa zachováme v budúcnosti... ja by som tiež nechcela miestneho Kollára, ty nebodaj áno?

tada... 👏

@soldi upozornujem, ze nie som ziadny iny pan ktory tu kedysi bol a nieco pisal... skus k teme a ak nemas co, nepis nic 🙂 staci ked dobre vychovas svoju dceru nech tu nepise o par rokov zase niekto iny.

viestta
15. apr 2024

A kde je ucta k zene? Kde je ucta k jej usudku, ze to co si oblecie je to sprave? Kde je ucta k zene ako osobnosti, ktora je schopna sama o sebe rozhodovat? Ci este stale je zena muzov majetok, o ktorom on rozhoduje? Rozhoduje o tom co si oblecie, co bude hovorit, kde bude chodit, co bude robit... Zena sa moze aj sama rozhodnut s kym bude a nebude. Nie je nutena "si ho udrzat" pretoze nie je jeho priveskom, zena je samostatna entita, ktora slobodne rozhodne o tom, ze s niekym spoji svoj zivot a sama rozhodne kedy ho s nim rozpoji.
(Len tak mi napada, co ked zena opusti muza, nie je to nahodou tak, ze on si ju neudrzal?)

naneta258
15. apr 2024

Nechcem nikoho zastávať ani nič podobné, no keď sa pozrieme tam vonku, tak tie 14-15-16-... rocne dievčatá sa neobliekaju tak slušne ako ja v ich veku (čo bolo pred 10 rokmi) 😀
Autora plne rozumiem, keby som chlap tak takú ženu nechcem. No tiež si musíš nájsť tu výnimku, ktorá bude normálne oblečená, bude mať morálne hodnoty nastavene a bude to fajn 🙂

katkazocele
15. apr 2024

@wolf_ a možno nájde slušné dievča, ktoré sa bude obliekať tak aby to nevyzeralo ako spodné prádlo a budú šťastní spolu. Má vysoké nároky, vie čo chce.
Ja mu držím palce aby si zo zúfalstva nezobral ten ,, miestny bicykel,, lebo to vzdá s hľadaním dobrej manželky.

katkazocele
15. apr 2024

@naneta258 tak už sme tu 2 ktoré sa ho tu zastali, lebo chce Len slušnú ženu 😅

naneta258
15. apr 2024

@katkazocele tak ako som slušná ja a nevleziem len tak niekomu na sladké reči do postele, to vyžadujem aj od partnera. Rovnako aj ten nízky počet sexuálnych partneriek 😀

A musím podotknúť, nechodím v minisukniach a v tričkách kde mi vidno cecky 😀

wolf_
Autor odpoveď zmazal
naneta258
15. apr 2024

@wolf_ to písal niekde, že chce diktovať svojej žene čo má a co nemá nosiť?

katkazocele
15. apr 2024

@odium2 ďakujem za krásny kompliment 🤗😇🤭
Niekoho mi pripomínaš, dobrého kamaráta, tiež je to veľký slušák, chce proste ženu ktorú bude ľúbiť do konca života aj ona jeho, je to veľký romantik, tiež si zakladá na morálnych hodnotách ženy a nechce znížiť latku... Bohužiaľ tiež stretáva slobodomyšlienkarky ako tu v komentároch ktoré spájajú po zábavách s každým kto im kúpy drink 🤮 alebo chcú na prvom rande sex .
On s takými ďalej už nekomunikuje ☝️

wolf_
Autor odpoveď zmazal
odium2
15. apr 2024

@viestta, @wolf_ , nic v zlom zase, ale nie som sopliak, ktory bude slinat za minisuknou a leginami.

Aky mam mat prespekt voci zene ak sa oblecie nevhodne? Proste jej to poviem, ze to von nepatri a ak chce sa mi pacit, nech sa tak oblecie len pre mna, do spalne, pocas nasich milostnych zazitkov... rad jej to doprajem. Jej telo nie je vystavna skrina, den otvorenych dveri... jej telo mam vidiet ako jej partner len ja. Ci tebe sa paci, ked mas pozornost od celej ulice, ked vedla teba kraca tvoj priatel?

Nie je vam baby trosku zle z toho co tu pisete a ake hodnoty tu obhajujete?

Vies niekedy si hovorim, ze keby to vlastne muzi boli vychovany a neboli to slizky debilkovia, tak aj tie zeny by sa inak spravali. Cize niekto tu spomenul, ze ci toto cele vlastne nie je len odrazom hodnot muzov... viete co baby akoze asi mate aj pravdu. Ked niekomu nepoviete, ze nieco je zle, ten clovek nikdy nevie, ze to robi zle. a tak si mysli, ze je to normalne a spravne.

katkazocele
15. apr 2024

@naneta258 ako vidíš podľa komentárov také ako my dve sme rarita, každá jedna tu je ,, skúsená,, 😁 dokonca aj ich dcéry keby chcú experimentovať tak im to dovolia 🤯 ja takéto zmýšľanie nepochopím

wolf_
Autor odpoveď zmazal
odium2
15. apr 2024

@katkazocele presne, tiez nechapem. Dieta dovrsilo 15 rokov, uz ma to netrapi lebo zo zakona mi nic nehrozi tak nech si robi co chce.

A potom v 22, 23 bude dcera plakat, ze si pokakala zivot a ak o nu niekto prejavi zaujem, tak to bude aj taky miestny frajer, pri ktorom bude poznat prave "hodnoty" zivota - alkoholizmus, gamlerstvo, bitka a este bude musiet aj do roboty chodit.

To v akej dobe zijeme?

odium2
15. apr 2024

@wolf_ To mi je luto... nuz ale ked sa pozriem na tvoje prispevky, tak dufam ze tvoje deti, najma tvoja dcera si z teba priklad nikdy nebude brat. Bola by to skoda. Ahoj.

viestta
15. apr 2024

@odium2 a co si ty aby si urcoval co je a co nie je vhodne? Zena sa ma obliekat predovsetkym pre seba, nie pre chlapa, ani toho vlastneho.
A tebe nie je tak trosku zle z toho ake hodnoty tu obhajujes? V 21. storoci sa tu ohanas svojou nadradenostou nad zenou (ktoru ani nemas a uz vieme preco), o tom, ze ty budes rozhodovat o nej. Fakt ti z toho nie je zle? Nie je ti zle z toho, ze zenu povazujes za podradenu muzovi. V kazdom jednom komente co si napisal, je zena ta co je povinna sa prisposobit tvojim poziadavkam. A co tak poziadavky zeny? Ma na nejake narok?

naneta258
15. apr 2024

@odium2 všetko si to robia len ženy, rovnako aj to keď skocia mužom hneď do postele.. potom príde nejaká "ina", pre ktorú sú iné veci dôležitejšie než sex na prvých rande a už ju označí za divnu ženu 😀

odium2
15. apr 2024

@katkazocele Tak ja to tiez neriesim uz, povedal som si co ma prist pride lebo cim viac clovek spoznava ludi, tak tym viac straca nadej, ze ho to prave niekde najde, a vlastne preto vzniklo toto cele, potreboval som len fakt si precitat, nejaky taky ten "kopanec" ze hej, ono to fakt nie je stratene. A vy baby ste doho dokazom. Dakujem.