Čo si myslíte o lekároch?
co si myslite o lekaroch
@dijka123 no ale to prečo ta priateľ ohovára vôbec nemá logiku. Véd to ze sú lekari hocijaki, neznamená ze ty práve nemôžeš byt normálna lekárka,práve podľa mňa treba úplne novú generáciu lekárov ktorých práca bude baviť a nedajú sa stiahnuť starými zvykmi a aroganciou niektorých lekárov a vydržia to. Bohužiaľ stretla som sa s tým ze tieto staré matrony, inventár aj keď možno veľmi "odborný", nechceli ani riadne vyšetriť pacienta, liečba nula. Bodov a práve mladí lekári to za ich chrbtom riešili a odporučili co a ako, lebo "henten to nechce dovoliť, keďže každý musí mať lekára " kamarata", aby v našej nemocke začali liečiť..
@simca06022011 odhovara, nie ohovara
@thoughtfulweirdo tak robim v zdravotnictve tak preto chcem byt lekarka
@simca06022011 tak mam kamaratov lekarov aj sama robi. v nemocnici ale chcela by som sa posunut o nieco vyssie
@dijka123 no z praktickej sestry bude extremne narocne dostat sa na medicinu..chapem tvoju motivaciu, ale ak sa nemylim, mas aj dieta, neviem, ako dlho si od strednej skoly (a aku vobec mas), ale zvaz si to cele, ak sa dostanes, 6r budes nonstop v knihach, musi ta niekto zivit, atd...
@dijka123 a ked bude mat vacsina negativny nazor, nepokusis sa dostat na medicinu? Ked bude mat vacsina pozitivny nazor, ziskas argument pre priatela?
odporucam popracovat na asertivite a sebadovere. potom ta hlupe reci kohokolvek, ci blizkej osoby ci cudzieho cloveka, nevyvedu len tak z miery..
@dijka123 zlatko...dostať sa zo strednej zdravotnej na medicínu...no...ak to dáš tak klobúk dolu..
Moj muž bol 6 rokov zahrabny v knihách...plus potom ďalšie roky k atestacii...A dodnes musia zbierať kredity každý rok. A to bol z osemročného gymnázia a chodil plus ešte na doucovania a kurzy co robila priamo lekárska fakulta.
@dijka123 no musis si uvedomit, ze na prijimacky sa hlasi viac nez 2000 ludi..na vacsinu fakult beru cca 200 ludi a tvoja konkurencia su 18r cisti jednotkari, ktori sa mozno roky drtia biologiu a chemiu a maju to cerstvo v hlave z maturity...takze prakticka sestra, mamicka s babom a so strednou skolou zdravotnou pred par rokmi je nieco uplne ine...

@dijka123 Nechcem ťa uraziť, ale nie som si istá, či to učenie na prijímačky nie je zbytočná strata času. Medicínu vyštudovať je veľmi náročné, chce to strašne veľa námahy a sebazaprenia a pokiaľ si potrebovala založiť diskusiu na mamičkovskom portáli, lebo ta zneistil názor priateľa, že lekári nie sú bohvieakí (čo ani netuším, čo má vyjadrovať), dosť pochybujem, že ho v sebe máš. Celé tvoje vyjadrovanie je úplne odveci, gramatika biedna, občas ťažko pochopiť, čo vlastne chceš. Tým nechcem tvrdiť, že si hlúpa, to vôbec, ale niekedy je lepšie nájsť to, v čom sme naozaj dobrí a rozvíjať sa tým smerom.