icon

Čo si myslíte o lekároch?

dijka123
14. júl 2021

co si myslite o lekaroch

Strana
z2
thoughtfulweirdo
15. júl 2021

@dijka123 Nechcem ťa uraziť, ale nie som si istá, či to učenie na prijímačky nie je zbytočná strata času. Medicínu vyštudovať je veľmi náročné, chce to strašne veľa námahy a sebazaprenia a pokiaľ si potrebovala založiť diskusiu na mamičkovskom portáli, lebo ta zneistil názor priateľa, že lekári nie sú bohvieakí (čo ani netuším, čo má vyjadrovať), dosť pochybujem, že ho v sebe máš. Celé tvoje vyjadrovanie je úplne odveci, gramatika biedna, občas ťažko pochopiť, čo vlastne chceš. Tým nechcem tvrdiť, že si hlúpa, to vôbec, ale niekedy je lepšie nájsť to, v čom sme naozaj dobrí a rozvíjať sa tým smerom.

simca06022011
15. júl 2021

@dijka123 no ale to prečo ta priateľ ohovára vôbec nemá logiku. Véd to ze sú lekari hocijaki, neznamená ze ty práve nemôžeš byt normálna lekárka,práve podľa mňa treba úplne novú generáciu lekárov ktorých práca bude baviť a nedajú sa stiahnuť starými zvykmi a aroganciou niektorých lekárov a vydržia to. Bohužiaľ stretla som sa s tým ze tieto staré matrony, inventár aj keď možno veľmi "odborný", nechceli ani riadne vyšetriť pacienta, liečba nula. Bodov a práve mladí lekári to za ich chrbtom riešili a odporučili co a ako, lebo "henten to nechce dovoliť, keďže každý musí mať lekára " kamarata", aby v našej nemocke začali liečiť..

simca06022011
15. júl 2021

@simca06022011 odhovara, nie ohovara

dijka123
autor
15. júl 2021

@thoughtfulweirdo tak robim v zdravotnictve tak preto chcem byt lekarka

dijka123
autor
15. júl 2021

@simca06022011 tak mam kamaratov lekarov aj sama robi. v nemocnici ale chcela by som sa posunut o nieco vyssie

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 robis sestricku ci sanitarku?

ckatka
15. júl 2021

@dijka123 ako o ktorých...no...jedného som si vzala s tým som celkom okej 😂😂😂

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s prakticku sestru robim

dijka123
autor
15. júl 2021

@ckatka hej ved si pisala ze mas manzela lekara

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 no z praktickej sestry bude extremne narocne dostat sa na medicinu..chapem tvoju motivaciu, ale ak sa nemylim, mas aj dieta, neviem, ako dlho si od strednej skoly (a aku vobec mas), ale zvaz si to cele, ak sa dostanes, 6r budes nonstop v knihach, musi ta niekto zivit, atd...

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s no tak rok som robila v nemocnici a potom som sla na matersku

mabenn
15. júl 2021

@dijka123 ze su rozni ako aj ludia v inych povolaniach

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 a mas aspon kvalitne zaklady biologie a chemie? Chodila si na gymnazium? Ucis sa na prijimacky na dalsi rok?

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s chodila som na zdravotnu na strednu

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 no tak tam je vacsinou nedostatocna biologia a chemia na prijimacky na medicinu, uz si sa zacala ucit z testovych otazok?

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s ano zacala mam ich od lekara z nemocnice v ktorej som robila a do ktorej sa aj vratim po materskej

beronsche
15. júl 2021

@dijka123 a ked bude mat vacsina negativny nazor, nepokusis sa dostat na medicinu? Ked bude mat vacsina pozitivny nazor, ziskas argument pre priatela?
odporucam popracovat na asertivite a sebadovere. potom ta hlupe reci kohokolvek, ci blizkej osoby ci cudzieho cloveka, nevyvedu len tak z miery..

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 tak chces studovat medicinu ci pracovat po materskej?

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s no chcela by som studovat lebo v nemocnici to nevypada bohvie ako a plat tiez neni zase njlepsi

ckatka
15. júl 2021

@dijka123 zlatko...dostať sa zo strednej zdravotnej na medicínu...no...ak to dáš tak klobúk dolu..
Moj muž bol 6 rokov zahrabny v knihách...plus potom ďalšie roky k atestacii...A dodnes musia zbierať kredity každý rok. A to bol z osemročného gymnázia a chodil plus ešte na doucovania a kurzy co robila priamo lekárska fakulta.

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 no vies, keby sa kazdy sanitar/sestricka/prakt.sestra mala hlasit na medicinu iba kvoli platu 🤷 asi si neuvedomujes dostatocne, co obnasa studium mediciny, iba vidis, ze lekar v nemocnici zaraba viac nez ty...

dijka123
autor
15. júl 2021

@ckatka no tal nic ine mi neostava lebo za ten plat co mame v nemocnici je to nic moc proste je to malo keby sa dal vratit cas isla by som do zahranicia

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s tak viem ze je to tazke studuje sa 6 rokov a nejde len o plat ide o vedomosti a o karierny rast

sisa_s
15. júl 2021

@dijka123 no musis si uvedomit, ze na prijimacky sa hlasi viac nez 2000 ludi..na vacsinu fakult beru cca 200 ludi a tvoja konkurencia su 18r cisti jednotkari, ktori sa mozno roky drtia biologiu a chemiu a maju to cerstvo v hlave z maturity...takze prakticka sestra, mamicka s babom a so strednou skolou zdravotnou pred par rokmi je nieco uplne ine...

dijka123
autor
15. júl 2021

@sisa_s ved vsak uvidim ci sa to podari ak ano bude velmi rada

Strana
z2