icon

Čo si myslíte o prípade Vajdovej?

16. aug 2024

Co hovoríte na Vajdovu? Celkom som z toho prekvapená, vie ze ma problém roky, bola na liečení. Tam vložila nádej do muža s rovnakým problémom, už toto je riziko. A ona si veselo sadne za volant s dietatom 😱 Toto už vôbec mi hlava neberie. Jednak ju vidí syn naliatu, už to je tragédia 😢, nezoberie si taxík, ďalšia blbosť z jej strany a ešte je aj znama, už len z toho titulu by sa mohla auta vzdať nech ju nenapadne vôbec šoférovať, v tomto stave, lebo určite jej to na nálade nepridá, ze sa to rozoberá. To nemá rodinu, priateľov, nikoho kto by jej povedal, názor na toto? Nechcem byť zlá, ani súdiť, aj keď asi to teraz robím, ale hlava mi to neberie. Koľko toho musela vypiť aby mala 2 promile? 🙄 Zázrak, že tukla len na parkovisku.

slavka1988
16. aug 2024

To je rozdiel ja nepotrebujem zakladať diskusiu o zene ktorá sa zjavne ,,topí.,,a fakt ako sliepky na trhu

maminkasisa
16. aug 2024

@luccija Morova ma chorého syna?

saraxyz
16. aug 2024

Spokojná si s odpoveďami? Nikdy nevieš ako skončíš. Sa čudujem, že si jej hranicu nepostavila a už len skrtnut zápalom...

bublinka1426
16. aug 2024

nuz. zobrat vodicak. je to chora zena.
ale nevidim jej do zivota, ale zjavne je zavisla. a nedoliecena :/

martinka13
16. aug 2024

A čo to Teba trápi... Sa v živote nudíš, ze potrebuješ rozoberať problémy iných?

bubuska
16. aug 2024

Päťročné dieťa, 2 promile a auto to je riadne kombo. Obavám sa že za toto možno pôjde aj sedieť, veľmi zle pre to dieťa, stačí že nemá otca poriadneho a teraz matka takto. Veď päťročné už všetko chápe, celé zlé. Krásna a talentovaná z dobrej rodiny, čo sa jej to len porobilo…

apolka77
16. aug 2024

Nevieš to pochopiť lebo nechodis v jej topánkach. Nikdy nehovor, že vieš, aké to je ťažké . Nie, nevieš ! Každý máme svojich fantomov.
Áno, spravila neospravedlniteľné . Zobrať vodičák navždy. Nekompromisne !
Ale tam naše odsúdenie musí skončiť. Vieš prečo? Lebo nezijes jej život a vieš prd makový čo sa odohráva v jej hlave a živote.
Nevieš a nikdy nebudeš mať šancu poznať prečo sa správa ako sa správa. A to ti musí stačiť.
Tu môžeme len analyzovať , že je nešťastná, krehká, nezvláda život a bla bla ..je to na niečo dobré?
Ľudia robia chyby. Áno, aj fatálne . Taký sme my ľudia.
Preto ži Ty najlepšie ako vieš aby sa nikto nemusel zamýšľať že prečo sa chovas ako sa chovas.

maryetta
16. aug 2024

Mne jej je velmi luto ☹ pekna. Sikovna ☹ a takato zavislost ☹
Nie tu ale neplati zi a nechaj zit. Lebo mnoho soferov pod vplyvom zapricinilo smrtelnu nehodu.

huginko
16. aug 2024

@iv007 ži a nechaj žiť? Co keď takáto osoba sadne za volant a zabije nevinného človeka? Neviem... Človek nechce súdiť, ale....

carolynka
16. aug 2024

Kedysi davno som s nou citala rozhovor a neskutocne deprimovane na mna posobila, a potom som sa dozvedela, ze trpi depresiami.
Velmi si teraz skomplikovala zivot, ked je v tom aj dieta, ktovie ako to skonci

hederamonstera
16. aug 2024

Nesudme, ludia robia chyby, panbozko alebo ako si to nazvete, ich ochranil a mozno toto bude nejaky posledny otvarak oci, lebo za triezva, ked si uvedomi ako ohrozila svoje dieta, moze velmi zmenit cloveka. Drzim jej palce, zavislost je kua tazka vec

zmrzlinka2021
16. aug 2024

@huginko určite to šoférovanie nikto neschvaľuje, ale dehonestovat ju tu ako matku,ze nemala mať dieťa je úbohé. Alkoholizmus je vážne ochorenie.

zmrzlinka2021
16. aug 2024

@luccija Podzámska je vyliečená, či?

iv007
16. aug 2024

@huginko ona je chora a jednoznacne potrebuje odbornu pomoc lebo skonci zle. Urady jej nikdy nemali vratit vodicak, mal ju vozit otec alebo taxiky. Zijeme v krajine kde sa alkoholizmus toleruje, ked nepijes si divny a nutia ta pri kazdej prilezitosti. Je mi jej luto, ale nesudim ju lebo sama neviem co mne zivot prinesie.

iv007
16. aug 2024

@bubuska urcite nepojde sediet, nikoho nezranila a my mame slabe zakony. Ja dufam, ze vodicak uz nikdy nedostane.

slovakboy
16. aug 2024

Joj to ona je dcéra Vajdu? Poznam ju len zo seriáli Nemocnica. Vajdu mám rád. Ona sympatická. Nevedel som, že má také problémy.

matullienka
16. aug 2024

@zmrzlinka2021 Podzámska viackrát predčasne ukončila liečenie, z toho posledného ju tuším vyhodili lebo nerešpektovala pravidlá aspoň tak som to niekde čítala.

zmrzlinka2021
16. aug 2024

@slovakboy neter?

zmrzlinka2021
16. aug 2024

@matullienka smutné... Ale je to jej volba

matullienka
16. aug 2024

@zmrzlinka2021 a pri tom obe krásne ženy a výborné herečky, žiaľ alkohol je metla ľudstva a to platí vždy

chvostik1
Autor odpoveď zmazal
huginko
16. aug 2024

@iv007 podmienku môže dostat

huginko
16. aug 2024

@slovakboy neter

autor
16. aug 2024

@zmrzlinka2021 hej to som prehnala, ze nemala mať dieťa. Myslela som to tak, že bola na liečení, nie ešte tak dlho z neho a vlastne už na ňom alebo mesiac po ňom otehotnela. Čiže nezodpovedné trosku, ale tak život sa deje. A ten jej exmanzel, taktiež mal nehodu za volantom.
Je to škoda, že človek, ktorý to dotiahol tak ďaleko, si aj tak zničil život a dobru perspektívu týmto spôsobom.

bubuska
16. aug 2024

@slovakboy Ona je neter. Vajdovci sú traja bratia, najznámejší je samozrejme herec Jozef, potom je Marián to je ten tréner čo trénoval Djokoviča a Petrin otec je Peter. Tiež tréner a podnikateľ

betulinka1
16. aug 2024

Je mi jej ako dobrej herečky a citlivého cloveka velmi luto. Ale alkohol za volantom je pre mna neodpustiteľné este dve promile. Za mna zobrat doživotne vodicak. Si zober, ze tak jazdi okolo skolky, do obchodu, po uliciach, kde su deti. Dufam, ze za z alkoholu dostane ale vodicak by jej mali uz zobrat naveky. To nie je, ze nafúkala z jedneho pohárika alebo piva.

alchemilkazltozelena
16. aug 2024

@chvostik1 samozrjeme že ma

pribinak
16. aug 2024

@chvostik1 má chorého syna.

bubuska
16. aug 2024

@iv007 Ale šoférovať s 2 promile s dieťaťom v aute je prihorsujuca vec pri odsúdení. A raz ju už s alkoholom za volantom chytili. Môže fásnut aj natvrdo podľa mňa aj keď kvôli dieťaťu by bolo dobre len podmienka

chvostik1
16. aug 2024

@pribinak čo mu má akože byť? Lebo som sa to teraz snažila dohľadať a k ničomu som sa nedopatrala