icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

enmery
5. jan 2025

@pribinak Tak nech sa trepe viac, aby sa aj k tomu mohla autorka rozhorčene vyjadriť.

katulkagajdos
5. jan 2025

Autor - ja by som kľudne porovnala matku s otcom a hneď Ti aj napíšem prečo, lebo v rodine sme mali prípad, keď súd samozrejme zveril deti matke, ktorá mimochodom sa aj predtým liečila na psychiatrii, ex manželovi robila samé prieky v stretávaní s deťmi- už chvalabohu zomrela, prepila sa na smrť- ale jej deti majú ťažké celoživotne traumy z toho, s kým museli žiť- to nebola žiadna matka a doplatili na to deti, takze určite nie je matka vždy automaticky lepšia voľba .

autor
5. jan 2025

@enmery píšem fakty. Otec papalaš vyhodil ženu z bytu po 3 rokoch keď jej skončila RD a viac ju nepotreboval. Žena má 420 zmarených stretnutí so svojim dieťaťom nariadených súdom. Drž sa faktov aj ty.

autor
5. jan 2025

@katulkagajdos musela sa mať veľmi dobre tá vaša žena z rodiny keď sa musela od radosti prežiť. Na psychiatrii môžeš skončiť aj ty, ani nevieš ako ľahko a tiež ti zoberú deti?

januska12323
5. jan 2025

Áno súd umožnil a otec povedal, že dieťa ju nechce veď ju vôbec nepozná. Ako môžeš práve ty vedieť kde je pravda?
Poviem ti príklad z môjho života aj keď sa netýka rodiča. Moja babka mala choré nohy a aj napriek tomu bola ochotná párkrát do roka prísť po nich za mnou do školy aby sme sa stretli, samozrejme vedela kam chodím do školy ako to vie aj táto matka.
Jej bráni čo? Prečo nie sú nariadené stretnutia pod dohľadom ďalej? Neviem. Týchto príbehov je kopec a málokedy jedna strana povie celú pravdu. Matka nie je nad človek len preto, že je matka.

muchotrafka298
5. jan 2025

Toto je cele jeden nestastny, medializovany pripad. Vies kolko je takychto pripadov na Slovensku, ci sa jedna o vymazanych rodicov muzov alebo zeny. A nehovori sa o tom. O nej sa hovori preto, ze je aktivitstka a ten pribeh posunula do medii. A pribeh zije uz roky, lebo parkrat do roka sa znova info objavi. Velmi vela ludi by si povedala, ze nech tiez pribeh medializuje, ale kvoli detom nechcu.

autor
5. jan 2025

@januska12323 dieťa nechce, lebo ho otec oblbol. Prirodzene dieťa rodičov ľúbi, až pokým niektorý z rodičov dieťaťu rodiča nesprotivý. Dieťa si veľmi dobre pamätá škaredé slová ktoré mu povie rodič o druhom rodičovi.

https://www.komisarpredeti.sk/aktuality/problem...

autor
5. jan 2025

Každá, ktorá tu píšete hovadiny, skúste si to zobrať na seba. Keby ste mali vysokopostaveného psychopata za partnera a toto vám spraví?

pribinak
5. jan 2025

@enmery si v priadku? Lebo dosť odveci píšeš. Čo s tým má autorka?

enmery
5. jan 2025

Hej, myslíš faktov z novín, či si reálne čítala spisy a posudky? Ty si úplne nenavistná voči mužom. A takú hlúposť, že žena má väčšie právo na dieťa, by som si nedovolila napísať ani ja, ako žena.

autor
5. jan 2025

@pribinak podľa mňa je osobne zainteresovaná do prípadu, alebo do iného podobného a nevidieť matkou dieťa roky jej príde v poriadku.

rude_baby
5. jan 2025

Dá sa dokopy s papalášom, má s ním dieťa, on si nájde druhu, a ona skončí bez syna, bez peňazí,... Ja neviem, čo tieto ženy čakajú?

klementinka58
5. jan 2025

netreba si robit deti so psychopatmi, ved kolko zien chce silou mocou si priputat chlapa dietatom, hned sa vydat a mat rodinu hlavne ked je zabezpeceny a kontrolky? Tie neposluchaju, potom to tak vyzera. Psychopat ide cez mrtvoly doslova, on sa nestiti dieta aj zabit aby sa pomstil matke..Hlavne chce aby matka trpela....

janai1
Odpoveď bola odstránená
enmery
5. jan 2025

@pribinak Ja som v poriadku, ďakujem za opýtanie.😉Trošku vporiadku nie je autorka, pretože 100% vie pravdu len ona, aj keď nevidela súdny spis. 100% je vždy matka dobrá a otec hajzel. A pritom baby jej tu napísali pár príbehov. Aj ja by som vedela pridať o "top" matke. Ale načo. Ona tu neprišla komunikovať,len agresívne prskať.

pribinak
5. jan 2025

Za mna tu najviac trpia deti ☹️☹️

pribinak
5. jan 2025

@enmery neviem nepoznám ani jeho ani ju. Pravda býva vždy niekde uprostred

enmery
5. jan 2025

Ja som osobne zainteresovaná?Dievča, veď ty normálne trpíš stihomanom. Asi sa Ťa táto tém osobne dotýka, keď nie si schopná prečítať aj iný názor a neprskat kvôli nemu, keď sa Ti nepáči.

enmery
5. jan 2025

@pribinak Určite, ale nato mal súd odborníkov a asi to neriešili jeden deň. Zato táto žena vie 100% kde je pravda. A ja som už v úvode napísala, že nakoniec vždy trpí kvôli dvom dospelým len a len dieťa q to ne to najsmutnejšie.

doriiis
5. jan 2025

Úplne nezainteresovane si myslím,že súd nerozhodol v prospech otca iba tak sám od seba.
Niekedy je proste matka horší rodič ako otec.
Predpokladám,že ako matka bojujúca o svoje dieťa za tých 7 rokov poslala na otca nejednu kontrolu zo sociálky.A ta asi nič nezistila

solange7
5. jan 2025

Tento pripad roky sledujem aj ja a pravdupovediac netusim co za tym je. Urcite nie je ok ze jej odopiera kontakt. Z pohladu sledovatela vidim privilegovaneho zmrda a slusne vyzerajucu nestastnu zenu, ktora sa nevie dovolat prava. Ale ako je to v sukromi? Tazko povedat. Mozno vyuzil jej slabe chvilky, kedy bola hystericka. Mozno je naozaj nestabilna. No skratka netusim, len domnienky ale nedovolim si konstatovat. Za par rokov bude mat chlapec vlastnu hlavu. Mozno ho bude zaujimat kto je jeho matka.

lenkasarka
5. jan 2025

O tomto prípade si nemyslím nič. Jeden tvrdí jedno,druhý druhé. Myslím že pravda bude niekde uprostred. Je však nezmysel tvrdiť,že matka má väčšie právo na dieťa. No nemá! Obaja majú rovnaké práva. V tomto prípade mi je ľúto len toho dieťaťa.

autor
5. jan 2025

@rude_baby spravodlivosť? Prečo by ona mala skončiť bez dieťaťa lebo jemu sa to hodí? Prečo by ktorákoľvek matka mala takto dopafnúť, lebo otec má kontakty? Ako je možné že 420 krát zamedzí otec styku dieťaťa s matkou a štát sa nečinne prizerá?

katulkagajdos
5. jan 2025

Autor- ty si skús najprv prečítať môj príspevok, predtým ako zasa budeš pisat bludné odpovede, ale neviem čo čakám od človeka, čo sa tak hanbí za svoje názory, že musí pisat anonymne.

janai1
Odpoveď bola odstránená
kiki68
5. jan 2025

Tomu sa neda pomoct velmi, poznam viac tychto pripadov. Proste si zle vybrala. Kamoske sa toto stalo, dieta vidi raz za rok…

autor
5. jan 2025

@janai1 otec by mal byť stíhaný a postihovaný za narušenie vzťahu dieťaťa s matkou a ujme na zdraví oboch.

janai1
Odpoveď bola odstránená
autor
5. jan 2025

@janai1 matka nevidela dieťa niekoľko rokov a je to v poriadku? Nič sa nestalo? Asi si z inej dimenzie.

doriiis
5. jan 2025

Škoda reči s autorkou.Zaujata,nerozmýšľajúca osoba,ohanajuca sa frázami,ktoré ani nie sú.
Strata času.