icon

Čo si myslíte o tom, čo sa stalo 11 ročnému dievčatku pri Miloslavove?

6. jan 2022
annm81
6. jan 2022

@lujza123 Neľutujem páchateľov, že sú teraz verejne známi. Ľutujem dievčatko, že jeho zbitie a poníženie museli vidieť davy.

annm81
6. jan 2022

@vevesh Predpokladám, že ako obeť znásilnenia by si tiež túžila, aby videodôkazy videla široká verejnosť, nie len vyšetrovatelia.

Tak ak sa tu hráme na pravdu, načo potom falošné kecy o súcite k dievčatku, keď jej utrpenie len zhoršujeme?

victory7897
6. jan 2022

@cocolino234 presne,veď to je úplne jedno..narobia blbosti, skúšajú kde sú hranice,dokazujú si..aj my sme boli majstri sveta,ale aby sme sa bili vonku do krvi a ponižovali..nikdy...

lenullla
6. jan 2022

Hmm,jak tu tak citam niektore komentare,je mi z toho na zvracanie. Ako inak na svk, obet si za to moze sama a vlastne časom, .... skutok sa nestal 🤷🤦
Byt to moja dcéra,osobne by som sa postarala o tresty pre každého zucastneneho. Na Slovensku sa spravodlivosti clovek nedomoze.
Akokolvek sa tam to dievca dostalo, toto sa robit nemá,normalne to nie je. Potrestat deti aj rodicov. Nech len pekne beru zodpovednost za svoje kvietky,ktore si tak stavaju na piedestal..

marlent
6. jan 2022

@victory7897 presne kazde decko pubertiak bez vynimky urobil nieco za co by ho rodicia "zahlusili" ale bit niekoho sirit z toho videa robit niekomu slabsiemu zle to je chore ...

vevesh
6. jan 2022

@annm81 vies co je horsie- nepotrestany pachatel kvoli nejednoznacnym dokazom. To je este horsie, a to viem presne o com hovorim.....

jana005
6. jan 2022

@baskustek aspoň nezahovaraj. Píšeš,že to dievčatko nebolo neviniatko a že sa to asi potom zvrhlo,keď mali vypite. Jasné,samo si za to môže.
Nevidela som video, stačili mi fotky a keď milión ľudí napíše ako to bolo.
A určite nebudem veriť otcovi tej sopľani,čo jej dáva prvú pomoc a pritom jej sedí na chrbte.
Z tvojich rečí mi je zle, robila by si to isté,keby to bolo tvoje dieťa? Predstav si,že to dievčatko je tvoja dcéra.
Len si to predstav
A hlavne to,ako píšeš,že jej náhodou vyhrnula tričko.
A aj náhodou ju vyzliekli?
Aspoň už nikde nepíš,čo písal jej pošahany otec,normálnych ľudí to len rozčúli

victory7897
6. jan 2022

@marlent taká doba mobilov,prvé čo keď niečo vidia vytiahnuť mobil, natáčať, či je to dobre či zlé..proste mobil v ruke...😕😕😕 Bohužiaľ

annm81
6. jan 2022

@vevesh A čo to má spoločné s tým, že si ľudia musia zdieľať tie fotky? Vyšetrovateľ sa k tomu predsa dostane, na to si nepotrebuje zapínať facebook.

panda21
6. jan 2022

Ak dobre čítam, matka hlavnej "vedúcej" je policajtka a otec právnik, bývali vyšetrovateľ u policajných zložiek? Bojím sa, že toto sa ututle. Neviem si ani predstaviť čo musí teraz dievčatko prežívať. Snáď sa všetkým dostane spravodlivosti.

marlent
6. jan 2022

@victory7897 to je dalsie ale mega ma zaraza ze sa v tej partii nenasiel ani jeden co by povedal staci resp skusal vyjednat aby sa to ani neudialo fakt ani jeden to je neskutocne sialene ale to je fakt o vychove naozaj robit "zlobu" a ubkizovat niekomu su dve rozne veci...nerozumiem tejto dobe a desim sa jej

vevesh
6. jan 2022

@annm81 ja som nehovorila o zdielani, ale o pozreti. So zdielanim tiez nesuhlasim- je dost zdrojov oficialnych, kde sa to da pozriet. A myslim si, ze to asi zverejnene byt muselo vzhladom na pozadie a vyrok hlavnej akterky...

panda21
6. jan 2022
slovakboy
6. jan 2022

@h2 no ešte dávaj za vinu tej malej že prišla do onej dediny. To mám najradšej keď sa dáva vina obeti. Keď si z Miloslavova tak to tam poriadne vyšetrite a potrestajte všetkých aj spoločensky. Aby sa nestalo to čo pred rokmi pri Trebišove kedy deti mucili 12 ročne dievča a keď nie a nie zomrieť tak ju dobili palicami na smrť. Nikto nebol potrestaný a ja keď počujem slovo Trebišov je mi zle.

ella_price
6. jan 2022

Neskutočné ako nenávisť budí len ďalšiu nenávisť a to čo už ľudia robia a píšu je šialené 🙉
Prosím, nechajme to na orgány na to určené a zmierte sa s tým, že vy s tým neurobíte nič.

marlent
6. jan 2022

Chory stat toto

baskustek
6. jan 2022

@jana005 ako vieš, že jej sedela na chrbte, keď si video nevidela? Ja som na rozdiel od teba video videla a videla som, že sedí za ňou, drží jej vlasy a chce, aby to vygrcala. Jasné, milión ľudí niečo tvrdí, tak si to budem myslieť aj ja, lebo som ovca a presne takto vznikajú aj všetky neoverené konšpiračné teórie. Ja nič nezahováram, tak sa drž faktov, ktoré som napísala. Že nie je neviniatko som myslela všeobecne, pretože aby sa 11-ročné ako ty tvrdíš "dievčatko" zatúlalo večer do celkom inej dediny so staršou partiou a kupovalo alkohol, to asi celkom slušné dievča nebude.

felycity
6. jan 2022

čo si myslím?, že pre všetkých rodičov je to červená kontrolka, aby kontrolovali, rozprávali sa, poznali kamarátov svojich detí, rovnako, aby aj v školách bol priestor na to, kde učitelia nielen vyučujú, ale dokážu aj spoznať a vidieť správanie žiakov resp školskí psychologovia mali priestor na väčšiu komunikáciu.........zlyhali rodičia vrátane obete..., zlyháva celý systém systém, spoločnosť.... je na čase, aby boli väčšie následky za konanie (mladistvých), väčšie páky v kontrolnom systéme s cieľom predchádzať takým to situáciám, aby sme neodvracali zrak , že naše deti to nie sú. ( hlavne ked sa vedelo o tejto partičke)... nie nadarmo vzniklo porekadlo ohýbaj ma mamko, dokiaľ som ja Janko....každopádne je to veľká tragédia, aká nenávisť a agresie je už v mladých ľuďoch ...

marlent
6. jan 2022

@ella_price jasne ze nenavist...keby sa to nebodaj stalo tvojmu dietatu tk by si bola v poho? Ved to je chore absolutne....oni nerobili bezne hluposti ale opili zbili a zneuzili dievca a potom to vesali na net....

elizabet173
6. jan 2022

@tramtada31nepoznám žiaľ detaily príbehu, ani som to včera nevidela v TV, boli sme vonku, ja som nenapísala, že je to nezodpovedné a súhlasím s tým, že nie je možné držať 11 ročné dieťa stále doma. Je to neuveriteľné, čoho sú mladí ľudia schopní, od týrania zvierat až po týranie človeka.

jana005
6. jan 2022

@baskustek odkiaľ vieš, že si kupovala alkohol?
To tvrdí len otec tej útočníčky.
To dievča malo byť doma o piatej,tak neviem ,čo je ja Tom divné. Ty chodíš vonku s 11rocnym dieťaťom?
A aj keby nebola slušná,tak to nedáva právo tým ostatným robiť to,čo robili.
Už aspoň viem,prečo je toľko detí šikanovanych, a sú radšej ticho. Keď narazia na takého dospelého ako si ty,tak ďakujem pekne.

slovakboy
6. jan 2022

@ella_price nič neurobiť? S tým sa práve nesmieme zmieriť. Aká nenávisť? My sa tu mame radi aj ty si skvelá. Ale hnev mierený voči tomu čo sa stalo a voči vinníkom je na mieste. Už tu píše polícia že detský gang tam nie je že nikto nepodal nijaké iné oznámenie. Tak buď to bol ozaj len skrat jeden krát alebo ľudia v Miloslavove a v Senci si aj naďalej zatvaraju oči.

ella_price
6. jan 2022

@slovakboy
@marlent

Myslím, že moc dobre viete, ako to myslím. Tu v komentároch si ľudia kvôli tomu nadávajú jeden cez druhého, FB a Instagram ani nehovorím. Tým deckám sa vyhrážajú dospelí ľudia a v podstate sa z komentujúcich taktiež stavajú agresori. Takže tieto morálne reči si nechajte az trochu vychladnete.

baskustek
6. jan 2022

@jana005 a odkiaľ vieš, že to tak nebolo? Len preto, že to tvrdí otec útočníčky? Čo ak to tak naozaj bolo? Ja niekde tvrdím, že nebola obeťou? Nič také som nenapísala, tak to neotáčaj proti mne! Akým právom mi dávaš na zodpovednosť nejaké šikanované deti? Čo to zas trepeš? Ako pedagóg som sama bojovala za žiakov, ktorí boli obeťou šikanovania. Ako si vôbec dovoľuješ ma takto osočovať, keď ma vôbec nepoznáš? Prosím ťa, over si najskôr všetky fakty a potom sa zapoj do internetových diskusií, urobíš dobre sebe aj druhým 🙈

jana005
6. jan 2022

@baskustek ja som reagovala na to,ako si písala,že to dievčatko určite nie je neviniatko. Aj keby nebola,nikto nemá právo jej urobiť to,čo urobil. Aj keby tu vodku sama kúpila.
Ale ty tomu nechápeš. Píšeš,že ktovie kde je pravda.
Pravda je,že oni ju tam týrali a ty to obranujes tým,že bola tam dobrovoľne a že možno ona kúpila vodku.
Ale to je jedno, správanie tých detí je neospravedlniteľné,a je smutné,že dospelí ľudia sa vôbec zamýšľajú,že to dievčatko si môže za to samo,že nemala byť pri takých starších deťoch

panda21
6. jan 2022

@slovakboy už sa vyjadrila aj mama dcérky, ktorú vylakali 2 roky dozadu do lesa a tam ju zbili a nahrávali tiež a že vie o tom aj obec aj polícia a nerieši sa to..

zalka
6. jan 2022

https://sk.wikipedia.org/wiki/Kyberšikanovanie

Happy slapping
Je nový typ „zábavy“ mladých ľudí, ktorý vznikol v Británii. Spočíva v tom, že agresor si vyberie obeť a následne ju fyzicky napadne (zfackuje) a celé si to nahráva na mobilný telefón. Následne zverejní nahrávku na internete. Happy slapping postupne prekračuje limity, agresor už len nefackuje svoju obeť, ale hranice posúva na závažnejšie prejavy (fyzickej) agresivity hraničiace so zákonom.

slovakboy
6. jan 2022

@baskustek slušné či neslušné, ma len 11 rokov. Takze sa tiež zastávaš násilníkov. Tí sú asi slušní podľa teba.

liljana
6. jan 2022

@panda21 Ak je matka policajtka, otec byvaly vysetrovatel a nejaka jej kamoska pisala, ze zacala byt agresivna, odvtedy, co zacala pit a fetovat, tak je to idealna rodinka.

erikavasilova
6. jan 2022

Ja byť matka toho dievčata...vyzlečie uniformu a sama by som od hanby odišla z polície.........
By som ja ako mama vlastne dieťa nahlásila, nech dostane adekvátny trest ,za to čo spravila ...