icon

Čo si myslíte o tomto spodnom diele plaviek?

23. máj 2023

Mne sa pači, manžel hovori že nie..že moc odhalujuce. Niesom slepa, vidim ze to su brazilky...ale neviem, mne sa paci ako to tvaruje zadok. Mam kaslat na to co hovori, alebo? Mne pride ze moc prehana. Mam podobnu postavu ako pani na fotke.

Čo si myslíte o tomto spodnom diele plaviek?
Strana
z3
lilianka28
23. máj 2023

Tak pokiaľ máš super postavu, vymakaný zadok a odvahu, tak áno.

sandyan
23. máj 2023

Ked mas postavu podobnu ako na fotke tak preco nie 🙂

bluka2
23. máj 2023

Ten zadok povedzme ok, ale ten predok mi pripomína Borata

denisah6
23. máj 2023

Mne tento strih nepasuje, ja by som si ich nedala. Ale niekto má rád klasické nohavičky, niekto tie boxerkové, niekto tangá... Ak by som mala rada tento strih, tak prečo nie, veď ich budeš nosiť ty a nie tvoj muž (a ani my tu na fóre 😉)

beronsche
23. máj 2023

Ja si nemyslim, ze tento typ pekne tvaruje zadok... Podla mna vyzeraju hrozne aj na dokonalej postave, najma z predu...
Ale ak sa tebe pacia, neries..

gubcikova
23. máj 2023

Ja nosievam braziliky ale tieto sa mi nepáčia,hlavne tak ako baby píšu.Nemam rada terno vytiahnutí štýl. Ja som si teraz kúpila takýto tvár brazilik

puertorico
23. máj 2023

pozri si radšej tezenis

0silvia0
23. máj 2023

na mňa všetko zarezané do zadku pôsobí vulgárne. Aj tie hnusné legíny s tým riasením na zadku, fakt ma z toho trasie.

vulka
23. máj 2023

Mne sa na tom nepáči to, že to veľmi predlžuje nohy. Ten holý pekný zadok je fajn 🙂

lavender94
23. máj 2023

Môjmu toto tiež vadí 🙄 ale zatiaľ ma kvôli tomu nenechal, tak by som to kľudne objednala na tvojom mieste :D

martinka13
23. máj 2023

Musíš mat dokonalú postavu. Inak je to hrôza

elmivelmi
23. máj 2023

hrozne aj na krasnej a vymakanej postave

titla
23. máj 2023

Osobne sa mi to nepaci, ale pokial mas vymakany zadok a paci sa to Tebe, smelo do toho.

moonlight1210
23. máj 2023

Nepovedala by som, ze to tvaruje zadok. Skor komplet odhaluje.

Takze zadok je uz bud vymakany, pekny, pevny, gulaty, alebo to bude katastrofa. Ukaze a zdorazni (pritiahne pozornost) na absolutne kazdy jeden jeho nedostatok.

kvetinka75
23. máj 2023

tiež by som nepovedala že to tvaruje zadok. Zadok na takéto plavky musíš mať. Ale pripadá mi to strašne vulgárne

mandzula
23. máj 2023

Zadok urcite netvaruju, bud ten tvar mas, alebo nemas, ak mas, zdoraznia ho. Za mna v pohode, mat na to rit, pokojne si ich dam, akurat nie v tej zltej farbe, ale to je vec vkusu.

stanulienkat
23. máj 2023

Suhlasim s babami vyssie. Zadok to netvaruje-ved snurka v zadku uz aky tvar moze dat? Ak si mladucka, mas pekny stihly zadok, tak ok. Nie je nic hnusnejsie, ako na kupalisku v tom vidiet staru, tucnu, celulitidovu rit na kratkych nohach.

thoughtfulweirdo
23. máj 2023

Mne sa nepáčia, zadok fajn, ale predok nevyzerá pekne. Celkovo sa mi nepáčia takéto pod pazuchy vytiahnuté spodné diely, mne sa nezdá, že by to vyzeralo dobre.

sense
23. máj 2023

Tak zadok to ne tvaruje. Ale je veľa žien ktoré síce nemajú na to pevny zadok ale dostatočne sebavedomie aby ho odhalili. Co tam potom ze sa im trasie ako wackel pudding.
Ak máš vymazaný svalnatý zadok a odvahu chod kľudne si obleč.

zuzubb007
23. máj 2023

Ze tvaruje zadok moje nervy, je to otrasny typ plaviek, zpredu zarezane a vytiahnute a zo zadu nevyzeraju dobre na nikom, ale mozno ak chodis 7x do tyzdna do posilky by sa ti hodili inac teda ja ani keby mi zaplatia v tomto nevyjdem ani doma na zahradu, kde ma nikdo nevidi, nieto este na plaz

zadda1
23. máj 2023

súhlasím s prvým komentárom. viac sa mi ale páčia keď nie sú tak veľmi vytiahnute dohora. tieto mi pripomínajú 80te roky. ak si chceš co najviac riťky opáliť, tak vyber chapem. na presuny môžeš pripadne okolo pása šatku previazat. inak sú aj krajšie strihy

belllinka
23. máj 2023

A to ti nie je nepohodlné, mať to stále zarezané?

jamimo
23. máj 2023

za mňa nie. Baby podliehajú rôznym módnym trendom, realita nevkusne odhaleného (oblečeného) tela je však úplne niekde inde. Špeciálne pri plavkách. Napr. Skoro všetky pás vyhrnutý nad pupkom (štýl geriatrickej plienky) , bedrovými kĺbmi, zarezané v zadnici, polky vytrasené, zvrásnené gravitáciou= selfie tyč, fotka s otlačeným pieskom na zadku, alebo rozliatym zadkom v sede pri západe slnka 😏 Dokonca mi to tak pripadá, že ženy s body obesity positivity ešte na to schválne poukazujú. Nesú sa ako pávice, ale v tvári vidím neistotu a nevyrovnanosť. Ešte som nevidela babu, ktorej by tieto "trendy" pristali. Je oveľa krajšie a zaujímavé ak sa človek vkusne prispôsobí svojmu telu, jedinečnosti, štýlu.

kacena1991
23. máj 2023

Podla mna toto deformuje aj fakt vymakane postavy... Nohavicky vytiahnute dobre ze nie po pazuchy a zadok potom vyzera ako keby nemal konca na dlzku... Ale ak sa to tebe paci🤷🏻‍♀️nos to v com sa ty citis dobre

banderaska29
23. máj 2023

ja mam presne ten isty ale modry 🙂 som vysportovana, keby nie som a nemozem si to dovolit, zvolim iny strih 🙂

diewcatqoo
23. máj 2023

Ja som tak dufala, ze ten styl spodneho pradla a plaviek, kde su tie boky vytiahnute nad bedrove kosti, sa uz nikdy nevrati do mody... vyzera to otrasne.
Ten zarezany zadok mi az tak neprekaza (ak mas pevny zadok bez celulitidy), ale to vytiahnutie je hrozne. Deformuje to predok a vlastne celu postavu.

lilope
23. máj 2023

Mne sa tiež páčia brazilky, ale nie tak vysoko vytiahnuté. Ono síce opticky predlžujú nohy, ale nevyzerá to moc dobre. Keď nemáš výrazné tvary na bočnom bruchu, tak si kúp brazilky klasicky vysoké, bude to vyzerať lepšie ako tieto.

rachel36a
23. máj 2023

Za mna nie...ak mas takuto peknu postavu, tak naco ju kazit tak vulgarrnym a nevkusnym oblecenim..

beata_k
23. máj 2023

Toto nie su brazilky. Su to lacne (nie cena) tangace. To si nechaj pre muza. Lacno sa budes predavat inym muzom.

kornelies
23. máj 2023

Maximalne vhodne na predvadzacie molo pre fitnesky a kulturistky.

Strana
z3