Čo si myslíte o zadržaní Plačkovej?
Čo si myslíte o jej zadržaní? Lieta v tom, nelieta v tom? 😀
@marseillefan Nezabudol si jednu nulu? 700 eur mozno na 5 minut
Tu hodina letu do Splitu od 5800 eur
https://www.bts.aero/sluzby/vip-mastercard-capr...
@liljana teraz som videl nejaký článok, že to stojí od 700 alebo 900eur.. (nepamätám presne). Ale nečítal som to, takže to možno bola cena za BA-Košice, alebo niečo také...
@marseillefan Mozno amaterske, 2-4 miestne
@marseillefan raz zuzana dávala na storku ako zarába každý deň 70 000€
Co si myslim ? Ze na kazdu svinu sa vari voda .. co ste si mysleli, ze tie prachy a luxus ma z pecenia rozkov alebo z brigady v Kauflande ? .. tak jej treba.
@natyreggae LOL... toľko ani z tých drog nezarobili... a už vôbec nie na instagrame.
@natyreggae 70k za deň? Každý deň? Pochybujem. Nehovorím, že sa na insta nedalo zarobiť pár rokov dozadu (teraz ide trend zo západu, že sa to presúva na tik tok) a možno ešte aj teraz, ale na to čo má určite nezarobila iba na insta. Cartier náramky? Hermés kabelky? Ono všetko sa dá zohnať aj pre owned, hlavne Birkin od Hermésa. Takže v tomto to neviem posúdiť, lebo ju až tak nesledujem.
Inak čo sa tych sukromnych letov lietadlom tyka, je taka agentura, čo ponuka sa odfotiť vo vnutri lietadla, všetko samozrejme sukromne a prva trieda, maju to v miestnosti nainštalované, takže nad tym velky otaznik, kolko hviezd instagramu ozaj jazdi sukromnym tryskačom alebo si robi fotky niekde v sklade...
no keď mohol počiatek kokain cez hranice sr-at a ten mal prachy ešte ako decko, tak prečo by sa neulakomila aj ona 😀
Tak jej treba flandra jedna
@malinoismum nehnevaj sa, ale sprostejší príspevok v diskusii som už dlho nečítala ...
@majka35 Nehnevám, len som ním chcela povedať že už mi to ide krkom keď vidím že doslova sa tu niektoré tešia z toho že známy človek ma problémy. Neobhajujem ju, a drogy už vôbec nie - samozrejme ze keď je Vinna zaslúži si trest, … ale tu stále len výsmech a sranda z toho je tiez už príliš.
@malinoismum toto nie sú problémy! problém majú tí, ktorí tie drogy berú, alebo ich príbuzní...nie je sprostá, aby nevedela, aký dopad má drogová činnosť... za toto si snáď môže sama...tu nie je naozaj nič iné na mieste, len pohŕdanie alebo výsmech ... a ver mi, ani jedna jej nezávidíme ... nie je čo
@taga vieš keď nemáš vlastný život tak sa snažíš žiť aspoň niekoho iného život.... Plne s tebou súhlasím je to cele na 🤮🤮🤮🤮. Ľudia nemajú žiadne hodnoty jedine co je v živote zaujímavé je riešiť kto kde s kým prečo ta co a za koľko a hlavne ako rýchlo.... A týmto žije drvivá väčšina národa je to ozaj na 😭😭😭😭😭.
@malinoismum Ty si vyšetrovateľ? Ježkové oči a zastávaš sa možno obchodníčky s drogami. Tu nikto nezávidí, mne je jedno či sa jedná o známeho človeka alebo o traktoristu Jana z Oravy. Tu ide o drogy, si predstav, že Tvoje dieťa sa zapletie do drog, hrozné čo i len pomyslieť. Drogy a obchodovanie s nimi treba prísne trestať!
@gina17 No presne som vedela že to bude pochopené ako keby ju obhajujem 🙂 - končím tuto debatu len tým, že máš 100% pravdu, len si to moje tvrdenie chápala zlým smerom🙂
@malinoismum Toto si napísala: Preboha, prečo jej nedáte pokoj?! … či sa ešte radujete z cudzej smoly??? Skôr je hanba Vám, ako jej…
Neobhajujem ju, ale ta závisť - ktorá sa teší že niekto teraz trpí? Hanba Vám…
🙏🏽👎🏼
Tfuj…
Nehnevaj sa, ale áno. Teším sa, že človek, ktorý obchoduje s drogami (preukázateľne) bude potrestaný. Snáď takých nebudem ľutovať. To nie je ani zloba, áno závisť. Alebo čo si myslela tým, že má smolu? Mám ju ľutovať, že chúďa má smolu, že ju usvedčili? Ak ju teda usvedčia a naozaj je vinná.
*ani závisť
@gina17 Pekný deň 🙂 zatiaľ nieje odsúdená, takze platí prezumpcia neviny ☝🏼❣️😘
@malinoismum Nie som síce vyšetrovateľ, ale toto viem tiež. Preto píšem, ak je vinná. Pekný deň 🤗
@marseillefan tých 9kg nenašli u nej ale dokopy za tie zásahy nikde nieje známe ci práve u nej.. Keďže jej právnik sa vyjadril že u nej v dome neboli
ja len nerozumiem jednej veci a to ze takato ma neviem kolko sledovatelov a obdivovatelov ktori by sa este aj teraz pobili za nu a ked niekto nieco na nu napise a povie tka jej vlastne zavidi :D no jasne..tato spolocnost uplne upada. Ludia ziju fejkove zivoty vesaju vsetko na net a hlavne len to pozlatko ktore nakoniec nema s realitou dokopy nic a vsetci tomu veria. Obdiv maju ludia ktori nic nedokazali. Mne staci napr aj to kolko ludi fandi Cernakovi aby sa dostal von a podobne. Ja som asi mimo ze to nechapem ale taketo osoby su vzor pre mladez aj dospelych? cCo ludom nacisto uz preplo sa pytam?! A mozno by ste sa velmi divili kolko dalsich tych vasich hviezd lieta v nekalych veciach ale o tom sa nehovori ze. Vsetci su v tom ze si na to co maju zarobili poctivo. Tak ja poznam vela poctivych podnikatelov a ziadny z nich si nedovoli to co tieto ,,celebrity". Ludia ziju v nejakom ruzovom svete sa mi zda ach
@gina17 počuj ja ti asi nedám spávať 🙂
- veď ma už nechaj na pokoji vyjadrila som názor rovnako ako ty ♥️🤟🏼
- dokonca som napísala že máš pravdu v istej veci, si inteligentná žena so správnym názorom…
A k poslednému keď nechápeš. No necháp. Svet sa ďalej točí….
@malinoismum Taká dôležitá nie si 🙂, neboj sa. Ja tiež iba vyjadrujem názor.
@alenamihal “cistou a poctivou robotou na svk v zivote nezarobi pol mega za pol roka...”
Ale jasne, ze zarobis. Len musis mat na to vlohy a vediet svoju vec predat.
Len preto, ze media tlacia do popredia iba kontroverzne storky, aby ich to predavalo, ludia to citali, klikali na clanky a kupovali v stankoch, neznamena, ze sa to neda. A ze jedina cesta je podvadzat.

@monillia ti ludia si tie zivoty znicili sami. ak by nekupili od nej, kupia inde....tak ci tak je pre mna velmi zaujimave, ze taku celebritu z nej robia, ak by za drogy zabasli mna, nikto by o mne nepisal co chapem lebo nikoho nezauimam, len som necakala ze zrovna plackova bude tak popularna.