icon

Čo si myslíte o žene, ktorá chodí do spoločnosti bez podprsenky?

9. nov 2022

Zaujíma má vás názor ženy, čo by ste si pomysleli o zrelej (žiadna pubertiacka) chudej žene ktorá má malé prsia (cca take menšie Bcka, po odkojeni 1 dieťaťa čiže úplne v top stave nie sú, trochu ovisnutejsie) a do spoločnosti chodí bez podprsenky? Nosi aj obtiahnuté zvršky a nedá sa nevšimnúť že tu podprsenku jednoducho nenosí. Je toto podľa vás vhodne? Na rodinný obed, do mesta, na návštevu atd? Prácu nepočítame, je na MD

minenkas
9. nov 2022

@bluka2 ďakujem,že to konečne niekto napísal,prsia sú strane sexualizovane

galganka
9. nov 2022

@viestta ja by som si pod tú burku zas nedala podprsenku a mohli by sa aj pototo... 🤣🤣🤣🙈

viestta
9. nov 2022

@galganka máš pravdu, pod ňu netreba ani gatuse, nie to podcecnik 😃

bluka2
9. nov 2022

@galganka
@viestta 🤣 viete, že pod burkou sa nosí ďalšia vrstva normálneho oblečenia, že?

lenkakravcova
9. nov 2022

@viestta Nesnažím sa ospravedlniť vinníka (tj násilníka), iba predchádzať zbytočným obetiam a nikde fakt nikde som nekladla za vinu obetí ze sa vyskytla na nesprávnom mieste (nechápem z čoho si to vlastne vôbec vyvodil). Mam pocit, že potrebuješ negovat všetko čo napíšem. Len z princípu. Nechaj to radšej tak. Máš na to iný názor, ži podľa neho, ja považujem za rozumné to v prevencii, čo som napísala a podla toho sa snažím tiež žiť. Zbytočne je sa o tom naťahovať.
Budem rada keď ta niekde stretnem v Košiciach bez podprsenky. 😀 Aspoň si spomeniem na túto diskusiu.

lenkakravcova
9. nov 2022

@galganka Myslím, že tie ženy, čo burku nosia, podprsenky nenosia. 😀 To je dost hrubo tkané, nepriesvitné, tam to netreba /jedine žeby kvôli gravitacii/ 🙂

viestta
9. nov 2022

@bluka2 áno, viem. Zas nie som úplný buran. Ale na druhej strane, však aspoň by sa vetralo co sa vetrať ma 😏

minenkas
9. nov 2022

Vadia vám prsia alebo bradavky ,pýtam sa tých ,čo im vadia ženy bez podprsenky

viestta
9. nov 2022

@lenkakravcova nie, len jednoducho mam iný názor ako ty.

lenkakravcova
9. nov 2022

@minenkas mne iba bradavky. Keď sa nad tým zamyslím teoreticky by stačila tá taká lepka na ne, nech netrčia do 3D. 😄 Prsia sú mi ukradnuté.

minenkas
9. nov 2022

@lenkakravcova lebo sú ženy, ktoré aj keď majú zimnú bundu ,tak im vidno bradavky a sú zákryte po krk ,teraz čo, provokujú?

lenkakravcova
9. nov 2022

@minenkas Pošli fotku takej v tej bunde. 😀 To som ešte nevidela.

alanko20
9. nov 2022

A muzske bradavky vam nevadia?

minenkas
9. nov 2022

@lenkakravcova ja som jedna z nich,mne bradavky vidno v lete v zime, na jar a aj na jeseň a to nosím podprsenky

viestta
9. nov 2022

@minenkas ja môžem mať aj podprdu, aj rolák až po bradu, ale keď nastane nevhodná kombinácia tých dvoch handier a prírodných podmienok tak mi tie male potvory, ktoré ovládať neviem žiadnym spôsobom, vytrcajú tiež. A co, mam si ich dat ufiknut aby okolie neutrpel citovú ujmu?

galganka
9. nov 2022

@bluka2 vieme, ale rada idem proti davu... 🤣

dagmarovita
9. nov 2022

@katka700 ja som si to nevymyslela, zaoberá sa tym viktimológia.
@viestta

minenkas
9. nov 2022

@viestta Len sa z nich teš,veď bradavky patria k nám ,ruku hore a kricte každá jedna čo má bradavky 😀😀👍👍💪💪

viestta
9. nov 2022

@minenkas ja hovorím, že kým ešte pozerajú dopredu a nie na topánky, stále je dobre a nebudem sa za nich hanbit🤩 Síce gravitácia už jednoznačne vyhráva, takže kozenky musia byť na verejnosti ustajnenie, ale aby som sa pohorsovala nad tými, ktoré ich ustajnovat nemusia a nechcú, tak tak ďaleko som ešte nedosla.

lenkakravcova
9. nov 2022

@alanko20 mne vadia rovnako - hlavne keď presvitjau spod košele je to dosť neestetické. Na mužoch mi ale viac než bradavky vadia "ženské" prsia. Brrr.

viestta
9. nov 2022

@dagmarovita hej, hej. Vinna je aj teta, ktorej cestou z posty ukradnú dôchodok, vinna je aj žena, ktorú mlati jej muž, vinný je aj ten kto je sikanovany... Relativizacia viny vinníka je nepripústna, v žiadnom prípade.

galganka
9. nov 2022

@lenkakravcova podľa tvojej logiky:
Vadia ti bradavky, sú neestetické, vulgárne... mali by byť schované.
Ak mne vadia tvoje názory, sú podľa mňa tiež neestetické, spiatočnícke a mimo reality... mali by byť tiež schované?

dominika1988
9. nov 2022

no to som si mohla myslieť, že táto trafená téma sa zvrtne do roviny, kde niektoré ženy naznačia, že znásilnené si za to v podstate môžu samy (a áno, bolo to tu, keby ste sa chceli oháňať, že to tu nikto netvrdil, tému mám prečítanú celú)...viete, ja si to už dlhšie všímam, čo to mám naštudované aj z histórie a je neskutočné, ako dokážu ženy podraziť iné ženy...ja sa v podstate ani nedivím, že zrovnoprávnenie trvalo tak dlho a doteraz to ešte nie je také, aké by to malo byť, keď ženy samotné sa takto brzdia

viestta
9. nov 2022

@dominika1988 presne, niektoré by najradšej vrátili svet o 300 rokov dozadu a tie "pokrokové", samostatne, hrdé a svojpravne by niekde zavreli, aby im to nekazili svojimi nazormi

majlo1234
9. nov 2022

A co je s tymi bradavkami, ze vam tak vadia?😀

Inak, ak by som bola chuda a dokojena, hadam pise autorka o mne😀 necitim sa nijak super free spirited ani odvazna ani nic, vobec sa nad tym nezamyslam😀 akurat ze prsia uz trochu vysia, treba ich zacat podporovat, lebo si budem do 40tky do nich kopat.

dominika1988
9. nov 2022

@viestta ale ja toto nepochopím, to prečo niektoré robia? ony akoby uznávali, že áno, žena patrí akurát tak ku sporáku a k osratým plienkam a presne, najradšej by tie pokrokové niekam zamkli...ja neviem, či majú tak strašne nízku sebadôveru, alebo tým druhým závidia, že majú odvahu, ale vonkoncom sa nečudujem tomu, že muži tak dlho dokázali ženy ovládať, však ony samy im v tom pomáhali...a keď sa nejaká vzoprela alebo ukázala, že je v nej viac, než sa od ženy očakávalo, šup s ňou na hranicu...

minenkas
9. nov 2022

@dominika1988 veď toto,ženy podkopávajú ženy

elizita
9. nov 2022

By som jej zagratuloval za odvahu a závidela že si to môže dovoliť. Dá sa chodiť bez podprdy aj decentne. Pokiaľ by nosila biele polopriesvitne tričko,bolo by to vulgárne.

viestta
9. nov 2022

@dominika1988 presne toto som si všimla v debate, kde pani riešila otca na materskej. Proste niektoré z nej spravili krkavciu mater, lebo sa chce vrátiť do práce, ďalšie z otca rodiča druhej kategórie, ktorý sa o dieťa postarať nemôže. V roku 2022 takéto názory! 🤔

dominika1988
9. nov 2022

@viestta myslíš tú tému, kde chlap odrbkal ženu, nasľuboval jej, ako pôjde na materskú, a len preto ju ukecal na dieťa, aj keď vedel, že ona ho nijak zvlášť nechce a potom sa tváril, že o ničom nevie? hej, čítala som, presne o tom píšem...neviem ako, ale z nej urobili tú zlú...ale toto dokážu tuším len ženy, muži držia spolu...ja nechápem, ako to máme v tých hlavách ponastavované, že vlastné pohlavie dokážeme metaforicky zakopať do zeme