icon

Čo si myslíte o žene, ktorá chodí do spoločnosti bez podprsenky?

9. nov 2022

Zaujíma má vás názor ženy, čo by ste si pomysleli o zrelej (žiadna pubertiacka) chudej žene ktorá má malé prsia (cca take menšie Bcka, po odkojeni 1 dieťaťa čiže úplne v top stave nie sú, trochu ovisnutejsie) a do spoločnosti chodí bez podprsenky? Nosi aj obtiahnuté zvršky a nedá sa nevšimnúť že tu podprsenku jednoducho nenosí. Je toto podľa vás vhodne? Na rodinný obed, do mesta, na návštevu atd? Prácu nepočítame, je na MD

scorpionflower1
12. nov 2022

Ja chodim tiez bez. Po dvadsiatich rokoch trapenia som sa vyprdla na vystuzene podprsenky, lebo mi ziadna nesedela, vsetky odstavaju. Ked mam prilis tenke tricko, tak si dam nalepovacie kolieska, ktore mi zakryju bradavky alebo trojuholnikovu podprsenku bez vystuze. Nech sa vsetci pruderni po*eru.

miui
12. nov 2022

Baby co tu pisete, ze nikto nie je povinny pozerat sa na vase vytahane prsia...nikto nie je povinny sa pozerat ani na vasu celulitidu a tlste brucha...dufam ze aj tie schovavate cely rok

davidofff
12. nov 2022

Preboha 😂😂😂neviem noc by som si nemyslela .a určite by som to neriešila na Mk😂toto by mali zrušiť .lebo niektorým ženám to tu neprospieva ale že vobec

wewuliatko174
12. nov 2022

Rozhodne ma odvahu🤣🤣🤣🤣tie moje prsia...ufff ešte keď odkojim moje druhé dieťa...no čočhvila si do nich budem kopať kolenami 😂😂😂😂😂

veronikasarkanyova
Autor odpoveď zmazal
a_da99
12. nov 2022

Ja tiež chodím bez, ale len keď viem že mi nic nepresvita (bezne mám prsia nula nula nic, teraz kojím čiže mám take veeelmi slabe Bcka) Keby mi bolo vidieť cez tričko postavené bradavky tak by som sa osobne hanbila 🤷🏻‍♀️ Ak si idem obliecť čosi v čom by to bolo vidno tak si dávam bud tielko alebo obyčajnú latkovu tenkú podprdu. Ale som tiež na MD, keby chodím do prace tak nosím aj podprdu 🫣

ibrunova
12. nov 2022

@scorpionflower1 ja takisto som si prestala kupovať vystužené, nikdy mi žiadna vystužená nesadla. Teraz ss konečne cítim v pohode. P. S. Kde majú také kolieska?

ek1205
12. nov 2022

Tak povrchné a urážajúce komentáre čo tu niektoré ženy píšu. Za to sa môžu hanbiť. A ak takýmto príkladom idú aj svojim deťom no tak to sa má spoločnosť na čo tešiť. a tá žena ktorá nenosí podprsenku by sa mala za čo hanbiť ? za to že nejakej inej zakomplexovanej vadí čo má alebo nemá oblečené ? Zamyslite sa nad tým že môže to byť aj zo zdravotných dôvodov prečo nenosí podprsenku. Nemôže pretože ... Nechce pretože ... A prečo to pohoršuje vás ??? Nad tým by ste sa mali silno zamyslieť.

scorpionflower1
12. nov 2022

@ibrunova Maju to v Tezenies, ale je to dost drahe, lebo jedno balenie stoji 4 eura a su tam dva pary. Takze to momentalne riesim nevystuzenou trojuholnikovou podprsenkou. Kupila som si tieto kruzky aj take silikonove, z materialu ako su samolepiace podprsenky, ale nedrzia dobre. Ja som sa na podprsenky definitivne vykaslala v lete - jednak mi nikdy nesedeli k letnym satam, vzdy niekde vytrcali a bolo mi v nich strasne teplo. Tak som si povedala, ze sa mozem vyprdnut na nepisany spolocensky uzus o zenskych bradavkach trciacich cez saty a podprsenku som odhodila :D

ibrunova
12. nov 2022

@scorpionflower1 ja používam obyčajný leukoplast,keď mám niečo biele alebo moc obtiahnuté.. Ale ja zase nosím podprdu aj doma stále.

scorpionflower1
12. nov 2022

@ek1205 Pohorsuje ich to, lebo maju nenaplneny zivot a musia sa presviedcat, ze su predsa "lepsie a moralnejsie" ako zeny bez podprsenky. Taketo zeny rozrusi hocico, co sa vymyka ich predstavam, spôsobuje to u nich psychicky diskomfort a nervozitu :D

scorpionflower1
12. nov 2022

@ibrunova Zalezi aj ake mas prsia. Ja mam male a nevisia, zatial. Keby som mala vacsie, tiez by som musela nosit, lebo by to bolo neprijemne. Nedavaj si leukoplast, ved to musi boliet, ved existuje ta paska na prsia, tiez to maju na nete alebo v tom Tezenies, to ti prsia aj nadvihne.

monika494
12. nov 2022

Myslim, ze si ide podla svojho a neriesi nazory druhych. Dokonca bych povedala, ze jej fandim. Tiez prve co spravim, ked pridem z prace ci z mesta, odhpdim podprdu. Doma ju v9bec nenosim. Brrt

vanilka83
12. nov 2022

U mňa prvaaaaa vec co letí ,keď prídem domov je podprsenka!!!!!proste ich nenávidím a mam male prsia odkojene 4 roky ,ale hanbím sa takže ja to nosím, neznesiem na sebe pohľady mužov ja by som sa vtedy zahrabala pod zem 😅 no ak to jej nevadí je to len a len jej vec ,no aspoň by som nosila len volne tričká na jej mieste ☺️

akbara77
12. nov 2022

Ze je mi to u riti....a divím sa na čo to riešiš.

luuubik
12. nov 2022

@scorpionflower1 ked niekto vyjadri, ze sa mu nieco nepaci (jednoducho vec vkusu, ktory moze mat kazdy odlisny a je to tak uplne v poriadku), tak ma nenaplneny zivot? Wtf? No to je mi uz len dedukcia... Takze ked prides do Narodneho na operu pekne ohaknuta a tam daky tutko v roztrhanych rifliach, nepomyslis si o nom, ze je nevkusne a nevhodne obleceny, ba priam, preco nenazvat veci pravym menom, "buransky"? Jasne, ze pomyslis, 99% ludi by si to pomyslelo. No moj ty boze. Ved nikto nepisal, ze ide dotycnu pani bezpodprdovu umravnovat priamo na verejnosti, vsak je to jej hanba (o.k. pre mna hanba, pre inych nech je to pokojne odvaha), len piseme,co si myslime o ludoch bez spodneho pradla. Ci okrem rovnakych nazorov, uz musime mat rovnaky aj cit pre modu a vkus? 🙂

nekonecna_katastrofa
Autor odpoveď zmazal
prevsetko
12. nov 2022

@mirka17 tým ktorí sa musia pozerať na iných a hodnotiť ich zovňajšok, ktorý nieje pohorsujuci, ale možno iba pohodlný!?? Alebo dajme tomu že nejde o pohodlie ale povedzme že je pre nich vzrušujúci, podporujúci sebavedomie alebo sexuálny apetít!?? Tak TÝM zbabelcom a ľuďom s vlastným zlyhaním a potrebov kritizovať odvážnych alebo z môjho pohľadu normálnych jedincov, len preto lebo im závidia chcem len odkázať nech sa viac dívajú do zrkadla a tam nech hodnotia.

prevsetko
12. nov 2022

@nekonecna_katastrofa tu je môj nazor

luga_luga
12. nov 2022

..ze nema co do nej :D

kacenocka2
12. nov 2022

Ja tak chodím často, pretože mám lentilky pod kobercom🙂 ale obtiahnuté tričká nenosim..ak si chcem vziať obtiahnuté tričko,či šaty v letnom období,tak dám tenkú podprsenku..

dadus_ka
12. nov 2022

Nenosim ani ja. 😊 Takže za mňa pohoda.

kacenocka2
12. nov 2022

@scorpionflower1 presne tak aj u mňa..aj po 2 deťoch mam nulky..kde sa dajú kúpiť nalepovacie kolieska?

mirka17
12. nov 2022

@prevsetko nepozeraj sa na to ako typický nadržaný chlap, pozri sa nato napríklad z pohladu otca.

ouwecka
12. nov 2022

Podla bontonu je to nevhodné ale tak neries,mozni ma zdrav.problemy alebo ma jednoducho v prdeli 🤣 maj aj ty

simonka22s
Odpoveď bola odstránená
tatisna
12. nov 2022

Je to jej vec, možno má zdravotný problém o ktorom nevieš...

mimka1402
12. nov 2022

@lenkakravcova Tak ahoj, teší ma, mala som na sebe rifle, tenisky, väčšie tričko a mikinu, na to som mala bundu.. A a tiež som prežila znásilnenie. Takže už poznáš aj ženu, ktorá si to zažila aj "normálne" oblečením. Aj mne povieš, že som vyzyvala, alebo provokovala? Kedysi som bola za, že ok, iné vierovyznanie, hoc sa do teba púšťali tu, ale to čo predvadzas... Fu, na to aj peklo je málo hádzať vinu na obete. @viestta odpovedala trefne .

ouwecka
12. nov 2022

@mimka1402 viktimizacia obete je taky slovensky fenomen,sme debilny narod plny predsudkov a odborníkov na vsetky hovna fakt
Si hrdinka ze si to prezila a obdivujem ta ze mas trpezlivosť tka.milo pisat ludom
Co si to dovoluju proste.. keby videli vyskumy ze viac ako 80perc ludi zažije znasilnenie a sex.obtazovanke v rodine a viac ako 95 perc nie je vyzyvavo oblečená..
A vyzývavo ako ro o com svedci? Ked moj miz vidi sexi ovlecko mevystrartuje po zene a dokonca ani nema erekciu
Och joj takéto hlupe osoby este toto dokazu napisat... 🙈

klsmat
12. nov 2022

Doma a na záhrade tiež nenosím. Celá rodina to berie OK. Mám minilentilky, ale poriadne trčiace bradavky. Kvôli bradavkam na verejnosti nosím podprsenky, ale bez kostic, lebo tie ma veľmi tlačia. Keď som dojčila, nosila som iba tielko na dojčenie a do toho vložky do podprsenky. V niektorých šatách mám aj všité mäkké košíčky, tak vtedy tiež nie je potrebná podprsenka (a určite to vyzerá lepšie mať ramienkove šaty bez podprsenky). Mimochodom ani sa neholim, max. ostriham dlhé ochlpenie. Cca pred 5 - 6 rokmi som si uvedomila, že celé je to biznis a ja osobne sa oveľa lepšie cítim bez úprav. 😉 Ja neriešim, čo má kto oblečené a či sa holí alebo nie, či si farbí šedivé vlasy a používa parfém, ... . Teda pokiaľ to s tým parfemom nepreženie 😁 Z toho mi je príšerne zle a mám migrénu ako vyšitú ...