Čo si ženy myslia o mužoch, ktorí sa často fotia?
Ženy, čo si myslíte o mužoch ktorí neustale fotia sami seba, zverejňujú svoje fotky ci už zrkadlovky z fitka, z túry miesto prirody fotky seba, fotky z auta, z reštiky. Proste nie je dôležité miesto ale ze su tam oni v celej svojej kráse. Mne to príde strašne trápne, nemužne a antisexi
Esteze taki su, hlavne ti atraktívni, nech sa aj zenske oko poteší. Nie som lesba, aby som ochkala nad ženským telom, mimochodom skoro vsade su same zenske (bilboardy, reklamy , insta) Nech su ak taki chlapi, vsak ja nie som ich manželka, sudca ani kat.
Myslim si to iste, co o zenach. Prizemne, plytke a hlupe. Akceptovatelne tak do cca 25r. Potom je to uz na povazenie, ci je dotycny/a psychicky OK. Potom je to uz trapne, detinske, smiesne. Je jedno ci chlap, ci zena. A ked sa este foti neskutocne skareda a nevkusna zena a mysli si, ze je pekna a sexi....tak zaverecna..😁
Ked to robia, mne to pride trapne :D
Je to trapne.
@mk1111111111 u zien mi to az tak neprekaza. Samozrejme ze zdvihnem obočie keď vidím v akých pozach sa niektoré dokazu odfotit. Ale keďže nie som na zeny a zeny si ako potencionálne partnerky nehľadám preto riešim muzov. Ked vidím ze takéto niečo robí muž hneď ma to odradí, strati tym u mna ty svoju mužnosť, je to pre mňa strašne asexualne.
Príde mi to trápne aj u ženy. Nie len u muža.
To isté čo o ženách,stále je to len človek,smejeme sa na tom, prečo napríklad na túre si neužíva prírodu ,v reštike jedlo atď.Stale to skončí pri tomto a nič viac si nemyslíme
Ber to pozitívne. Život s narcistickym partnerom je na….... vieš na čo. Takto aspoň vieš s ktorými si nič nezačínat 😆
A najlepšie keď k tomu dajú nejaký motivačný citát 😂
Myslim si to iste,co k zenach,ktore sa fotia. Taki ludia potrebuju obdiv,potrebuju sa ukazat a v podstate ich aj obdivujem,ze sa vedia ukazat. Ale nevadi mi to. Nech sa kazdy prezentuje ako uzna za vhodne

A stale Ti vadia len ti muzi. Ani raz si neuznala, ze je to to iste, ako, ked sa fotia zeny. Tak na nich nekkaj, najdi si takeho, co sa nefoti a mas po probleme