icon

Čo si ženy myslia o mužoch, ktorí sa často fotia?

8. feb 2024

Ženy, čo si myslíte o mužoch ktorí neustale fotia sami seba, zverejňujú svoje fotky ci už zrkadlovky z fitka, z túry miesto prirody fotky seba, fotky z auta, z reštiky. Proste nie je dôležité miesto ale ze su tam oni v celej svojej kráse. Mne to príde strašne trápne, nemužne a antisexi

Strana
z2
mk1111111111
9. feb 2024

A stale Ti vadia len ti muzi. Ani raz si neuznala, ze je to to iste, ako, ked sa fotia zeny. Tak na nich nekkaj, najdi si takeho, co sa nefoti a mas po probleme

barborachors
9. feb 2024

Esteze taki su, hlavne ti atraktívni, nech sa aj zenske oko poteší. Nie som lesba, aby som ochkala nad ženským telom, mimochodom skoro vsade su same zenske (bilboardy, reklamy , insta) Nech su ak taki chlapi, vsak ja nie som ich manželka, sudca ani kat.

stanulienkat
9. feb 2024

Myslim si to iste, co o zenach. Prizemne, plytke a hlupe. Akceptovatelne tak do cca 25r. Potom je to uz na povazenie, ci je dotycny/a psychicky OK. Potom je to uz trapne, detinske, smiesne. Je jedno ci chlap, ci zena. A ked sa este foti neskutocne skareda a nevkusna zena a mysli si, ze je pekna a sexi....tak zaverecna..😁

lubkovaandrejka
9. feb 2024

Ked to robia, mne to pride trapne :D

domkakvet
9. feb 2024

Je to trapne.

autor
9. feb 2024

@mk1111111111 u zien mi to az tak neprekaza. Samozrejme ze zdvihnem obočie keď vidím v akých pozach sa niektoré dokazu odfotit. Ale keďže nie som na zeny a zeny si ako potencionálne partnerky nehľadám preto riešim muzov. Ked vidím ze takéto niečo robí muž hneď ma to odradí, strati tym u mna ty svoju mužnosť, je to pre mňa strašne asexualne.

candii
9. feb 2024

Príde mi to trápne aj u ženy. Nie len u muža.

minenkak
9. feb 2024

To isté čo o ženách,stále je to len človek,smejeme sa na tom, prečo napríklad na túre si neužíva prírodu ,v reštike jedlo atď.Stale to skončí pri tomto a nič viac si nemyslíme

katka700
9. feb 2024

Ber to pozitívne. Život s narcistickym partnerom je na….... vieš na čo. Takto aspoň vieš s ktorými si nič nezačínat 😆

valeria_h
9. feb 2024

A najlepšie keď k tomu dajú nejaký motivačný citát 😂

marca12
9. feb 2024

Myslim si to iste,co k zenach,ktore sa fotia. Taki ludia potrebuju obdiv,potrebuju sa ukazat a v podstate ich aj obdivujem,ze sa vedia ukazat. Ale nevadi mi to. Nech sa kazdy prezentuje ako uzna za vhodne

Strana
z2