Čo teraz robíte?
V práci som
👍
Ja som doma pozerám tv
Trochu mi je smutno keďže muža mám v práci na nočnej a deti spia
Tak snad,to nie je take zle😉
@tundra nie no mám až príliš veľký kľud 🤣
No predsa čítam toto tu… 😂
Tak aj ja mam zatial klud,dufam,ze to vydrzi do rana🤪
Naliala som si víno, pozerám Kosti a surfujem po internete, muž vedľa číta knihu ... takí sme leniví, že ani pomilovať sa nám nechce ... sobotná romantika u "seniorov" 😀
Pečiem koláče :D
@dzulli1980 Tak ja este zajtra a potom dva tyzdne volno✨️
Pratám 😃
Odhodlavam sa už druhý večer zabaliť darčeky a vôbec sa mi nechce.. mám len dva voľné večery do vianoc, inak musím ísť skoro spať kvôli práci a neviem sa odhodlať..
Pijem čaj na nádchu a nechce sa mi ist do polohy v ľahu kvôli zapchatemu nosu. Uvidime, kedy únava vyhrá
@jana_eyre_2 chod na to, ja to už mám spravené a mám chuť ich sama aj už rozbaliť. Poteší vidieť tie mašlicky
Ahoj, pozeram vianocnu rozpravku 😅....aspon v nej je vela snehu 😂
piekla som medovníky a chystám sa spať 🙏🏻
Konečne som donútila syna ísť spať (je chorý, celý deň je v posteli, čiže vôbec nebol ospalý). Kým som sa vrátila do obývačky, muž zaspal na gauči pred telkou, tak tu teraz pri ňom sedím a čítam MK.
@bluka2 uz sedím na zemi s papiermi a furt cumim do toho mobilu len 😅 prokastinujem a nakoniec to zabalím 23 v noci.. noooo dobre...už idem idem 😄
Prisla6 som z kina a jem palacinky. 😂
Naporcovala som 2 sliepky, co zabila svokra, nieco slo do mrazaka a nieco bude na zajtra na obed. Dam sprchu a mozem ist spat.
@jana_eyre_2 Tak keď dnes prokrastinuješ, posledný voľný deň už to budeš musieť urobiť tak či tak 😃 ja to chápem, ja som Masterprokrastinátor

Som v praci,mam nocnu a ty?