Čo vás najviac irituje a nenávidíte?
Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára
@miskakyska U nas urcite nie. Bud beru papier alebo platy. Nikdy spolu.
@patka06 tiez mi vadia pravopisne chyby ale si poviem ci ten clovek nahodou nema dysporuchu. Mala som takeho spoluziaka.
@kavasmliekom to s tou klavesnicou aj mna hneva.
@gladys_07 osy toho sa bojim jak cert kriza
Aj to neodpisovanie veru.
A este neznasam tieto vyrazy: láskavo to urob, počulas, nepoviem ani pol slova a a ked tvoja kamaratka skoci z okna skocis tiez?
@bloger to vazna vec co spominas. Myslela som iba banality kde nejde o život
A ja este ocny kontakt a najnovdie injekcie a hluk.
@terezkaarthuramax Aha prepáč zle som si to prečítal. Moja chyba. Nenávidím ked mi niekto vyberie záložku v knihe. Potom neviem kde som skončil. Je to blbosť ale tak vieš...
@iinuska tak to by sme sa zoznamit nemohli lebo ja robim presne to co nemas rada..😁. No aj tak svoje meno neznasam pre jeho povod v nicku mam.mena ktore sa mi pacia..volam sa inak.
@januska12323 ano to sa mi stalo ze dom myslela ze mne nieco hovori a on telefonoval
Oh toho je😀mlaskanie,dementne otazky ludi (ked som v praci),na ktore mas proste OCIVIDNU odpoved (=vidim plnu restauraciu opyta sa ma ci mam otvorene,vidi pressostroj opyta sa ma ci robime kavu), soferov co nepoznaju zipsove radenie, spominane stuple na PET flasiach, ked sa ludia vykecavaju v ulicke v obchode a zavadzaju tym ostatnym v nakupovani, nedochvilnost.. je toho dost.. ale dnes mam zly den, dnes ma sere a nenavidim vsetko😀
Inak tie zdrobneniny. Paci.sa mi napriklad oslovenie Miška ale Michaelka je už moc pre mňa.
Neznasam, ked kadejaki majstri ktorych si clovek objedna, jednoducho zabudnu, nevolaju, hoci ubezpecuju ako sa ozvu...ale aj tak sa im musi clovek doprosovat, alebo aj sa dohodnete, aj tak nepridu, neoznamia..
Hlúpe otázky neznášam najviac
@terezkaarthuramax najviac mi prekážajú anglické slová v slovenských debatách. Veľmi to prišlo do módy 🙄
Nemám rada ak prídem do škôlky a učiteľky chcú riešiť nejaké problémy s mojimi deťmi ak boli ....alebo ak má moje deti nepočúvajú .Alebo celkovo ak niečo hovorím a druhí má ignorujú ...nedajú na môj názor!
@bielasovicka ty chodis ešte stale na porady namiesto na meetingy? 😀
Neznášam, keď na 90km/h sa ťahá auto 50km/h a za ním kolóna a ja som 15- ta v poradí..
Neznášam
- predbiehanie sa u lekara.. tipu zaklopka že potrebujem sa len niečo opýtať a drb vyjde z ambulancie za polhodinu
- keď niekto kto je online 24h denne a odpisuje na správu týždeň
- keď ma kamarátka zdrbava za to že sme sa dlho nevideli a že sa neviem ozvať pritom ja môžem povedať to isté
- keď syna oblečiem teraz v zime do 5 vrstiev a medzi dverami mi povie že potrebuje cikat 😀
- umývanie okien, spratavanie suchých veci z vesiaka 😀
Vadi mi vela veci. Ale doslvne nenavist .. to v ziadnom pripade. Nezivim v sebe tak negativnu emociu.
Strasne mi ale vadi nas semafor, co sa zapne na zeleno pre chodca len po zmacknuti tlacitka. A mozes ho zmacknut aj stokrat, castokrat tam stojim aj 3-5 minut (raz som stopla rekord 6), na dazdi a vetre, zatial co auticka si idu.
Nenavidim keď mi niekto “šahá” na deti… aj sa stara do výchovy. Zasahuje do rozhodnutí….prípadne ide absolútne proti mojej autorite…
Neznasam ked niekto si robi posmesky menenym hlasom, provokacie slovne lebo to je jeho jedlo doslova rypat a neznasam ked niektore stare zeny pozeraju ocami a normalne sudia priklad ako som zaparkovala( pritom sa idem len otocit a vycuvat), ako som oblecena, za hocico aj zato ze vobec pridem na postu a rychlejsie nieco spravim kazdy len zazera. Vsetko takym ide z oci a nemavam to rada na starych zenach. Take ze sudi pohladom a by normalne buzerovali co mate pohladom robiť.
Nastastie niektorym starym ludom ide z nich stale dobrosrdecnost . A neznasam ked niekto ide rychlo balit zenu..... je to nechutne a ubohe. Ale to sa tyka chlapov.
Oslovenie ŽIENKY...kks, normálne ma to privádza do zúrivosti 😁😁😁
Žienky, poraďte mi, ako tento stav prekonať 😁😁😁😁😁
Keď niekto vyslovuje ženské meno na koncovku O: Lucko, Katko a mužské na A : Miša, Peťa, Pala…. Má to byť naopak kriste🤣 keď má niekto potrebu komentovať vianočný/veľkonočný tovar v obchodoch lebo je skoro… je to už nejaký ten rok čo to takto je a konkrétne mne je to šumák🤷🏻♀️
@bielasovicka
A mňa, presne naopak, kritiku ľudia, ktorí hovoria ako z doby Ľudovíta Štúra.
Tu na koníku ich (ženy), volám "Štúrove nevesty" 😁
Niektoré výrazy je, podľa mňa, vhodnejšie použiť v inom, ako národnom a nikdy inom jazyku.

@coco1 toto neznášam aj ja .Top je to v autobuse alebo lietadle keď kolenami búcha do môjho operadla