icon

Čo vás najviac irituje a nenávidíte?

Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára

majka99999
1. dec 2024

Neznasam, ked je pokazeny flaskomat, clovek sa trieska s 2 papierovymi taskami, najma v lete, v zime toho tolko nebyva, a pokazene. Minule po Dusickach sme svokre niesli 2 vrecia (ma to daleko a sli sme vacsi nakup autom) a zrazu to po cca 8 eurach to zacalo pipat, 5 minut sme cakali, kym prisla zamestnankyna, vypla to a vytlacila nam papierik.
A preplnene smeti, neexistuje papier vyniest po vikende, musim pockat na stredu, ked pridu smetiari, lebo mam pocit ze ludia si kupuju 5 televizorov za tyzden, tolko je tam kartonu. Esteze sa zalohuje, lebo platovy kontajner nevydrzal ani 3 dni.
Neznasam, ze vo VUB sa nedaju vybrat z bankomatu bankovky, ake chcem. Ze 300 eur mi potom da ako 2x 100 a 2x 50 trebars. Tak vyberam z Unicredit, aj tak je 2x blizsie.

miskakyska
1. dec 2024

@zuzanaete a príde jedno auto a nadr*e všetky kontajnery na jednu vlečku... aký to má potom význam??.. áno videla som na vlastné oči a sánku som z toho mala spadnutú ešte dosť dlho🙈

nikha2809
1. dec 2024

Nenávidím škoricu, nemôžem ju ani cítiť

ivka225
1. dec 2024

Keď prídem na úrad so záležitosťou, ktorá je úplne štandartná a ktorých podľa mňa riešia 10 denne a oni sa tvária ako keby také niečo videli po prvý raz v živote.

Keď si pri pokladni vykladám nákup na pás a človek za mnou si ho začne vykladať tiež, aj keď ešte nie som hotová.

Keď je niekto hrdý na to, že je hlúpy.

orl
1. dec 2024

Rajčiny

dharmasanata
1. dec 2024

@mircalla niekedy sa človek aj musí prehrabať hlavne kvôli tým popučeným a plesnivým 😅

mirage
1. dec 2024

@gladys_07 ano, ano, ano.. stanley cups, lakte, odposluchy..

mirage
1. dec 2024

ked do mna vrazaju nakupnymi vozikmi, drzo, neohladuplne
ked stoji niekto velmi blizko mna
hlasny odposluch v obchode/verejnej doprave
okuliare vzadu na hlave
ked niekto ocumuje na pase v obchode "moj" nakup
atd atd

jana_eyre_2
1. dec 2024

Nemám rada falošných ľudí.. dlho som si myslela že takých v okolo seba nemám..

subartic
1. dec 2024

ja nemám rada, keď môj pidi pes ( rovný 1 kg ) je trištvrte hodinu vonku , prídeme domov a prvé čo urobí sa mi vyčúra v chodbe. Deje sa to iba v zime, asi naša lady nebude otrčať pipinu na chlade.
Neznášam rozchňapené dvere, poličky , porozosviecované , nôž od masla na linke a roztopené maslo , keď idem po synovi do môjho auta a všetko musím si zas dávať podľa mňa , Keď moja pubertálna dcéra v jednej vete použije dva anglické výrazy , mokré uteráky na zemi atď.

coco1
1. dec 2024

Ked sedim na stolicke a niekto sa mi zozadu rukami oprie o operadlo ( a drme s tou stolickou na ktorej sedim) tiez ked ide niekto okolo a zavadi o tu moju stolicku, ze so mnou zatrasie.toto uplne z duse asi najviac neznasam 🙈 a takisto / obdoba - ked lezim na posteli nie az takej pevnej, napr.detskej a niekto do nej buchne, alebo bucha, to je koniec pre mna 🫣

earlgrey
1. dec 2024

@kavasmliekom niekedy sa vážne nedá 😄

andrejka1974
1. dec 2024

@terezkaarthuramax nenávidíme keď si spravím jedlo a všetci mi z neho ujedajú a neznášam ľudí ,ktorý myslia len na seba a svoje deti považujú za posledných a sú pre nich nič

kavasmliekom
1. dec 2024

@earlgrey keď mate v rodine malé deti, asi sa nedá veľmi ujsť 🫣

earlgrey
1. dec 2024

@kavasmliekom Tak na mňa skáču aj deti na ihrisku 😄 keby tak chlapi skákali, bolo by to lepšie 🤣

bloger
1. dec 2024

@terezkaarthuramax V tom poslednom sa zhodneme. Bolo by viac toho čo nenávidím. Napríklad násilie na ženách. To je dosť diskutovaná téma.

kavasmliekom
1. dec 2024

@earlgrey 🤣 asi treba ísť zase na zoznamku 😋

martina8888
1. dec 2024

@terezkaarthuramax neznášam mlaskanie a sŕkanie. A potom fajčiarov a hlavne tých, čo si myslía, že elektronické môžu všade fajčiť. Však to je “voňavý vzdúšik” 🤢🤢🤢🤢 O ich škodlivosti radšej nejdem písať..

simona20201309
1. dec 2024

Pribrzdenych šoférov na cestách. Obzvlášť takých ktorí nie sú schopní sa rozbehnúť a kvôli nim prejdú na zelenú 3 auta...
Nenávidím keď je prázdne parkovisko a nejaký primitiv si to zaparkuje rovno vedľa mňa. Ideálne na tesno... vtedy mam chuť si na neho počkať a vynadať mu!!!

guiseppinka
1. dec 2024

@coco1 mna nadnasa, ked sedim za stolom s ludmi a niekto zacne kyvat nohou a rozkyve cely stol alebo lavicku, na ktorej sedime...
Dalej paradajky, ruzickovy kel, sladku kavu
Ked niekto smrdi
Cigarety
Zatvorene detske kutiky
Ked ma niekto nepocuva, co hovorim

lenkasarka
1. dec 2024

@terezkaarthuramax z duše nenavidim, keď sa má dotkne cudzí človek. Neznasam byt pri ľuďoch,ktori smrdia potom,špinou sú navoňani akoby na seba vyliali vonavku, alebo pachnu puelou.
A neporiadok.

iinuska
1. dec 2024

...keď si dospelý človek hovori, resp.sa predstavuje zdrobneninou.Napriklad Zuzka, Katka, Maca....

earlgrey
1. dec 2024

@kavasmliekom Nie ďakujem 😄

mircalla
1. dec 2024

@dharmasanata Ano, len nie x minut

angeli121212
1. dec 2024

@mirage s týmto ma napadlo, že tu raz bola diskusia ako nejaká užívateľka samozrejme anonymne ohovárala kto čo mal nakúpené vo vozíku

mimikarol
1. dec 2024

Keď niekto rozpráva s plnými ústami a keď ma sople a nevyfuka si nos do vreckovky ale ťahá to do seba 🤮
A ešte neznášam keď pozerám film a oni chodia po dome v topánkach a pritom majú krásne vyupratovane a ešte si v tých topánkach ľahnu do postele alebo na gauč. Už viac x som kôli tomu musela vypnúť film/seriál

cimage
1. dec 2024

Neznasam ked sa niekto vykresluje ako velmi usilovny, pracovity a zistim, ze neurobil ani polovicu toho co mal a je total neschopny, ale obkecat to vie na 1*.
Nemam rada ked ma niekto zdrzuje hlupostami.

ma77
1. dec 2024

Nenávidím keď si niekto okusuje nechty 😁dlhé čakanie u doktora, milion ľudí v uličkách v obchode a keď vidím ako si niekto nevyfuka nos do vreckovky ale hodí sopel na zem fuuuj a tiež spomalených rozbiehacov na križovatke keď svieti zelená lebo pozerá všade len ne na semafor

lenkakravcova
1. dec 2024

@terezkaarthuramax alkoholizmus medzi Slovákmi..

wolf_
1. dec 2024

Toho by sa našlo veľa 😄 Ale takú banalitu napr. keď chcem vypiť čaj a ešte je horúci, potom naň zabudnem a už je studený 😤