icon

Čo vás najviac irituje a nenávidíte?

Myslim banality iba. Ako take odlahčenie. nič vážne ako že nenávidím týranie deti.. take nie.
Ja nenavidim ked mi niekto povie cele meno. Mam rada skratenú a zdrobnenj verziu mojho mena.
Leze mi aj na nervy ten pripevneny štupel na pet flašiach z obchodu.ťažko sa mi tá fľaša zatvára

nyusika
3. dec 2024

@hiro stačí ho otočiť dnom k fľaši a vôbec nezavadzia.
A takto spojené vrchnáky k fľašiam zachránia život mnohým zvieratkám... zvyknú sa nimi zadusit, keď ich nájdu

lenkasarka
3. dec 2024

@oblecenie99 práve sedím v čakárni u lekára a z tej malej p.. som vybuchla tak,že sa ľudia dívajú či som sa zbláznila 😂😂😂

nyusika
3. dec 2024

@oblecenie99 a k tým reelsom - ešte si tie kozmetické produkty dávajú pred vystretu dlaň, tomu tiež nerozumiem 😁😁😁

gubcikova
3. dec 2024

Neznášam dôchodcov v obchode baviacich sa v uličkach, šoférov ktorý keď idú do kruhového objazdu a nikde nikto spomalia, alebo zastavia. A neslušné deti ako našich susedov: podrziš dvere ani mu ani bu, pozdraviš ani mu ani bu a rodičia nič na to. Minule som už na nich vybehla keď som držala im dvere , že Búúú aspoň by sa patrilo...

gubcikova
3. dec 2024

A ešte som zabudla teda dám že aj nenávidím tie štetky na internete , ktoré kecaju také tie reči : Urobím ťa skôr ako pôjdeme do postele, So mnou za 3sekundy budeš atď...a ešte tie čo sú tam sústavne v spodnom prádle, alebo zarezané všetko

mimi3008
3. dec 2024

Rano som si precitala nazov diskusie a jej podtext, rozmyslala som nad tym a na nic som neprisla. Potom som sla do nasho Lidlu a zistila som, ze uz aj tam su samoobsluzne pokladne. Tak presne tie neznasam

nyusika
3. dec 2024

@gubcikova čo ? 😁😁😁
Ja som nikdy nič také ešte nevidela 😁
Ale neznášam ženy v legínach zarezaných vpredu aj vzadu, hlavne mimo posilňovne.
A ešte keď majú k tomu aj nadváhu a cropnuté mikiny k nim 🙈

kavasmliekom
3. dec 2024

@gubcikova ty divne internetové stránky pozeráš 😁😁

gubcikova
3. dec 2024

@nyusika minule mi vybehla na FB nejaká Ukrajinka v reels na pumpe a zadrela tam : Ja vám natakujem a kto natankuje mňa a ukázala na šušku 🤦🏻‍♀️

funicka
3. dec 2024

Ludi 😀 ked naberaju pecivo holymi rukami, nepoznaju zakladnu slusnost, napr ist po prechode vpravo, ci vyhybat sa vpravo,ze sa najskor vychadza z dveri. Ked parkuju bez deti na mieste pre rodiny s detmi. Ked sa pri pokladni niekto postavi blizko za mna. Ked si neda dole ruksak v preplnenej mhd, ked sa vsetci zacnu strkat do vnutra hned ako sa otvoria dvere, bez toho aby nechali ludi vystupit najskor. Ked ma ide nejaky muz sam od seba navigovat ako parkovat alebo na mna cumi ako parkujem ci vyparkovavam...naslo by sa vela keby som dlhsie premyslala 😀

gubcikova
3. dec 2024

@kavasmliekom FB a Instagram. Aj môj muž sa smeje že zaujímavé že jemu ako chlapovi také nevybieha 😂 a raz sme to s kolegom rozoberali mne ukazovalo také štetky a jemu zase chlapov , tak sme hovorili že asi musíme vymeniť telefóny 😂

gubcikova
3. dec 2024

@nyusika kukám videá na Instagrame a hľa hneď druhé 😂😂🤦🏻‍♀️ nie nie som lesbička a neviem prečo sa mi takéto videá objavujú a celé jej video je iba o tejto polohe z práva ,z ľavá 😂🤷🏻‍♀️

anickaaa6aaa
3. dec 2024

ja neznášam zvuk keď ležím a muž "šúcha" nohami 😅

kavasmliekom
3. dec 2024

@anickaaa6aaa môj syn zase dá ruku pod môj vankúš a niečo tam vždy hľadá v noci 😅😅

nyusika
3. dec 2024

@gubcikova ja sa nahlas rehocem 😁😁😁😁😁
Že "ukázala mu susku"
😁

A tá gymnastka z foto, nemá tam ona gule ? Alebo jej nejak spuchla buchta, že ?

gr3tch3n
3. dec 2024

Ja
Neznášam
Keď
Ľudia
Píšu
Správy
Takto
🤦🏻‍♀️😃
Ide ma z toho urvať. Veď napíš jednu súvislú myšlienku do jednej správy a nie takto mi cinkajú oznámenia každú sekundu. Ďalej nenávidím čakanie, nedochvíľnosť, ľudí, ktorí chriachajú kde im príde (z toho sa mi zdvíha žalúdok), keď musím ísť v lete MHD a treba sa tam uvariť (a ako bonus keď sedím,prípadne stojím pri niekom,kto smrdí potom,alebo za cigaretami). A keď niekto zle používa predložky s/z.
Najviac ale nenávidím aroganciu a nespravodlivosť.

kocko
3. dec 2024

@anickaaa6aaa si môj človek, a ešte aj o koberec

majka35
3. dec 2024

pípanie a cinkanie mobilov v autobuse, vo vlaku, v čakárni, keď mi niekto dáva nevyžiadané rady, povyšovanie západniarov nad východniarmi, tvrdá výslovnosť moderátorov vo verejnoprávnej televízii, v tých komerčných nech si hovoria ako chcú, fajčiari, ktorí fajčia na ulici a ty práve ideš za nimi, rýchle blokovanie v pokladni a ty jednoducho nestíhaš aj ukladať do tašiek aj platiť, hádky politikov...

morusha
3. dec 2024

@terezkaarthuramax Nemám rada, keď sa ma niekto niečo opýta, ale vlastne ho odpoveď vôbec nezaujíma resp. v polovici odpovede zavedie reč na inú tému. Pri telefonovaní, hoci ten druhý počul čo som povedala, aj tak sa opýta "ako?" a musím to znova opakovať. A také tie uprené pohľady nevhodné, kedy nie a nie odvrátiť zrak🙈

katka700
3. dec 2024

@terezkaarthuramax
Neznášam je silne slovo. Nemusím stupidne odrhovacky čo sa tvária ako koledy, ľudí čo vždy všetko vedia najlepšie a zbytočný stres čo umelo vytvárajú niektoré jedince lebo sú presvedčení že to zvyšuje efektivitu.

mnamko
3. dec 2024

Neznášam veľa veci čo som tu prečitala ale najviac ma ide poraziť, keď čitam ako tu v Nemecku zarábame veľké peniaze, pritom všetko je uvedené v hrubom,tym padom nevidia koľké odvody nám s platu stŕhaju,ako mame omnoho vyššie poplatky za jasle škôlky,druziny ,nájmy ,elektriku,televiziu,radiu, takisto tu všetko ide hore a najnovšie mi prišla pošta,že mesačnik zo 49 sa dviha na 58€

paulita
3. dec 2024

@terezkaarthuramax Ja nemám rada, keď si sadnem k svojmu jedlu konečne a už treba vstávať a podať 5 r. dcére vodu, chlebík, červenú lyžičku, lebo má zelenú, niečo na utieranie... Vždy niečo! Mám ju veľmi rada, ale čo je veľa to je veľa...

heln
3. dec 2024

@terezkaarthuramax
- neznasam, ked pridem do lidla a chcem rychlo nakupit a pomaly v kazdej ulicke stoja nejaky ludia, ktori sa rozpravaju, akokeby sa roky nevideli a neuhnu sa,
- neznasam ked ma niekto nastavene nahlas notifikacie na mobile, a kazdych 20 sekund sa ozve: pu pi pu ,
- neznasam, ked pozeram na mobile spravy a tuknem na nejaku stranku, kde sa najskor musi nacitat 20 reklam, 4 reklamy musim zatvorit a ked chcem docitat zaver, tak musim prejst cez dalsiu reklamu, niekedy to hned vypinam.

anickaaa6aaa
3. dec 2024

@kocko mne ten mô zbykne potom povedať či nežmurká moc nahlas a či môže dýchať :D

kocko
3. dec 2024

@anickaaa6aaa podobné slová používa aj môj.

sussie1
3. dec 2024

Nenavidim, ked niekto pouziva slovo predat v zmysle odovzdat. A ked pise odsudit nejakou skomoleninou ako odcudit/odcudzovat a pod.

adulikka
3. dec 2024

Bola som so psom von,na ľavej strane blato, chcem ísť teda pravú stranu...hore kopcom na lúku,tak ju ťahám ku mne, vyzerá to síce ako keby som ju škrtila... tvrdohlavý pes to je ... dnes má vytočila...

cervenaruza123
3. dec 2024

@terezkaarthuramax Ja som v poslednej dobe alergicka na vyjadrovanie typu: "Ja som neni." Kedysi mi to nevadilo az tak, ale v poslednej dobe mi to velmi vadi, sama neviem preco.

sherynkamalinka
3. dec 2024

Hlupych ľudí

lucasko23
3. dec 2024

Keď niekto kreslí fixkami pri mne.koneccc...tie telefóny do dnes nepochopím že majú hlasity odposluch....a opitých ľudí...