Čo vás vie najviac nahnevať?
Žienky a dievčatá,čo Vás vie najviac nahnevať?
(myslím to úplne úprimne)
@zuzanita1609 nespravodlivosť
@zuzanita1609 oslovenie "žienka"
kazdy den nieco ine
Krivda,dotieravý človek a táto vláda
Hlupost ficovych volicov a to ako zaostava tento stat vo vsetkom.
Manzel 🤷😀
Nespravodlivosť a totálna hlúposť.. napríklad keď agresívny chlap vykrikuje, že tí čo ho chcú zákonne zastaviť v jeho zlom konani sú agresívni.. ešte zvezie dôchodcov čo mu tlieskajú a on tliacha aky je on chudáčik a ostatní mu chcú blížiť.. totálne do vyvrtky ma dostávajú ľudia čo tu nehoráznu úbohosť nevidia a ešte ho bránia..
Potom ma totálne do vyvrtky dostáva červený panák, čo napadol krajinu, zabíja deti a civilistov a ešte sa tvári že je nevinní a bráni.. a úplne ma vie rozpáliť keď mu nejaký atlét veri a velebí.. nemám pochopenie..
až som sa rozčúlila len čo to píšem!!!!!
Až som gramatické chyby spravila čo som sa nahnevala.. už sa to nedá opraviť, sorry..
Ludska hlupost.
Smerák? ! 🤭
nespravodlivosť, a závisť ....
@zuzanita1609 zlí a zároveň hlúpi ľudia
@zuzanita1609 Fico
vojna a vraždenie a ľudia ktorí to schvaľujú lebo ich "mier" je ten správny 🙈 a je úplne jedno či na Ukrajine či v Palestine
@zuzanita1609 Pokritectvo, dvojtvarost a ignoracia ale cudzi ludia, alebo okolnosti ma malokedy rozculia.
Moja mama ma vedela riadne vytocit a teraz moje dieta. Mam strelca, ktory vie zatat na milimeter presne na to najcitlivejsie miesto.
@zuzanita1609 Pokritectvo, dvojtvarost a ignoracia ale cudzi ludia, alebo okolnosti ma malokedy rozculia.
Moja mama ma vedela riadne vytocit a teraz moje dieta. Mam strelca, ktory vie zatat na milimeter presne na to najcitlivejsie miesto.
@andreatytler áno, aj mňa prioritne rozčuli mpja mama, aj som jej to x-krat povedala, keď ma komentovala, že som nervózna.
@andreatytler áno, aj mňa prioritne rozčuli mpja mama, aj som jej to x-krat povedala, keď ma komentovala, že som nervózna.
@letfenixa Ja si uz ani poriadne nepamatam koli comu som sa rozculovala. Boli sme prilis rovnake.
Nič... počas covidiády sa zo mňa stal mámvpičista a zostalo mi to do dnešných dní.
Moja dcera, ktorej treba vsetko 50x opakovat a idioti, co stoja na parkovacich miestach pre rodiny s detmi..
Normálne zapnutá reklama od večera do rána. Hnus kôň...ale čo sa čudujem 🤭
@zuzanita1609 prekrucanie a vytrhavanie z kontextu. V dnesnej dobe je to uz fakt vystupnovane. Inak nic.
Aj ked, isty cas ma aj fotka ci hlas Matovica vedeli vytocit do vyvrtky 😁 nastastie som.sa naucila ho igorovat.
Pokrytectvo
@zuzanita1609 prekrucanie a vytrhavanie z kontextu. V dnesnej dobe je to uz fakt vystupnovane. Inak nic.
Aj ked, isty cas ma aj fotka ci hlas Matovica vedeli vytocit do vyvrtky 😁 nastastie som.sa naucila ho igorovat.
@tykat bože Igor je ozaj malý,aby ma vedel vedel tak vytočiť. Nevadí ti Róbert za tú dobu,čo vládne? 😁
@letfenixa Ja si uz ani poriadne nepamatam koli comu som sa rozculovala. Boli sme prilis rovnake.
@andreatytler mňa svojimi otázkami, zbytočnymi, a komentovanim mojich rozhodnutí, mojej výchovy,... Jednoducho, ona je riaditeľka zemegule a jediná vie všetko.
@tykat bože Igor je ozaj malý,aby ma vedel vedel tak vytočiť. Nevadí ti Róbert za tú dobu,čo vládne? 😁
@zuzanita1609 politika v každej téme...
Klamstvo....a hlavne take ked vies pravdu a dotycny si mysli ako dobre ta odr...l a este si aj fandi v tom ze si mysli ze si mu uveril...moj ex manzel
Hold politika musí byť,ale žeby bola v každej téme,no neviem...politika je život, myslím vždy,na tú trans daň a vždy,keď neplatim kartou...doba kešu 😁
Hold politika musí byť,ale žeby bola v každej téme,no neviem...politika je život, myslím vždy,na tú trans daň a vždy,keď neplatim kartou...doba kešu 😁
@zuzanita1609 nespravodlivosť, negativita ľudí cez kolegov, kamaratky mám pocit, že každý svoju frustráciu hádže na druhých, keď muž pozerá politické debaty.Uponahlanost ľudí včera ľudia sú ako urvani z reťaze jazdia ako idioti včera ma pred obchodom na parkovisku skoro zrazilo auto, v obchodoch sa každý ponáhľa, každý sa sťažuje, lamentuje.

mna? ak mi v skole ucitelka tvrdi, ze moje dieta patri do specialnej skoly (vysoke IQ a AS) alebo ked v skole ucitelky tvrdia, ze toto dieta si nezasluzi "ulavy" lebo je lajdak a pritom dieta ma mentalne postihnutie a jeho motivacia ucit sa je velmi nizka...