icon

Čo vás vie najviac nahnevať?

zuzanita1609
16. máj 2025

Žienky a dievčatá,čo Vás vie najviac nahnevať?

(myslím to úplne úprimne)

Strana
z2
kacena4
16. máj 2025

mna? ak mi v skole ucitelka tvrdi, ze moje dieta patri do specialnej skoly (vysoke IQ a AS) alebo ked v skole ucitelky tvrdia, ze toto dieta si nezasluzi "ulavy" lebo je lajdak a pritom dieta ma mentalne postihnutie a jeho motivacia ucit sa je velmi nizka...

nazu
16. máj 2025

@zuzanita1609 nespravodlivosť

jajamalka
16. máj 2025

@zuzanita1609 oslovenie "žienka"

viestta
16. máj 2025

kazdy den nieco ine

lenkasarka
16. máj 2025

Krivda,dotieravý človek a táto vláda

natalka13
16. máj 2025

Hlupost ficovych volicov a to ako zaostava tento stat vo vsetkom.

beata_k
16. máj 2025

Manzel 🤷😀

jana_eyre_2
16. máj 2025

Nespravodlivosť a totálna hlúposť.. napríklad keď agresívny chlap vykrikuje, že tí čo ho chcú zákonne zastaviť v jeho zlom konani sú agresívni.. ešte zvezie dôchodcov čo mu tlieskajú a on tliacha aky je on chudáčik a ostatní mu chcú blížiť.. totálne do vyvrtky ma dostávajú ľudia čo tu nehoráznu úbohosť nevidia a ešte ho bránia..

Potom ma totálne do vyvrtky dostáva červený panák, čo napadol krajinu, zabíja deti a civilistov a ešte sa tvári že je nevinní a bráni.. a úplne ma vie rozpáliť keď mu nejaký atlét veri a velebí.. nemám pochopenie..

až som sa rozčúlila len čo to píšem!!!!!

jana_eyre_2
16. máj 2025

Až som gramatické chyby spravila čo som sa nahnevala.. už sa to nedá opraviť, sorry..

strawberry0797
16. máj 2025

Ludska hlupost.

zuzanita1609
autor
16. máj 2025

Smerák? ! 🤭

deti95060810
16. máj 2025

nespravodlivosť, a závisť ....

lesiiaoldi
16. máj 2025

@zuzanita1609 zlí a zároveň hlúpi ľudia

cukroska
16. máj 2025
lesiiaoldi
16. máj 2025
@cukroska

@cukroska 😅👍

zuzanka.zuzu
16. máj 2025

vojna a vraždenie a ľudia ktorí to schvaľujú lebo ich "mier" je ten správny 🙈 a je úplne jedno či na Ukrajine či v Palestine

andreatytler
17. máj 2025

@zuzanita1609 Pokritectvo, dvojtvarost a ignoracia ale cudzi ludia, alebo okolnosti ma malokedy rozculia.
Moja mama ma vedela riadne vytocit a teraz moje dieta. Mam strelca, ktory vie zatat na milimeter presne na to najcitlivejsie miesto.

letfenixa
17. máj 2025
@andreatytler

@zuzanita1609 Pokritectvo, dvojtvarost a ignoracia ale cudzi ludia, alebo okolnosti ma malokedy rozculia.
Moja mama ma vedela riadne vytocit a teraz moje dieta. Mam strelca, ktory vie zatat na milimeter presne na to najcitlivejsie miesto.

@andreatytler áno, aj mňa prioritne rozčuli mpja mama, aj som jej to x-krat povedala, keď ma komentovala, že som nervózna.

andreatytler
17. máj 2025
@letfenixa

@andreatytler áno, aj mňa prioritne rozčuli mpja mama, aj som jej to x-krat povedala, keď ma komentovala, že som nervózna.

@letfenixa Ja si uz ani poriadne nepamatam koli comu som sa rozculovala. Boli sme prilis rovnake.

maja249
17. máj 2025

Nič... počas covidiády sa zo mňa stal mámvpičista a zostalo mi to do dnešných dní.

leuska0910
17. máj 2025

Moja dcera, ktorej treba vsetko 50x opakovat a idioti, co stoja na parkovacich miestach pre rodiny s detmi..

zuzanita1609
autor
17. máj 2025

Normálne zapnutá reklama od večera do rána. Hnus kôň...ale čo sa čudujem 🤭

tykat
17. máj 2025

@zuzanita1609 prekrucanie a vytrhavanie z kontextu. V dnesnej dobe je to uz fakt vystupnovane. Inak nic.
Aj ked, isty cas ma aj fotka ci hlas Matovica vedeli vytocit do vyvrtky 😁 nastastie som.sa naucila ho igorovat.

mimikarol
17. máj 2025

Pokrytectvo

zuzanita1609
autor
17. máj 2025
@tykat

@zuzanita1609 prekrucanie a vytrhavanie z kontextu. V dnesnej dobe je to uz fakt vystupnovane. Inak nic.
Aj ked, isty cas ma aj fotka ci hlas Matovica vedeli vytocit do vyvrtky 😁 nastastie som.sa naucila ho igorovat.

@tykat bože Igor je ozaj malý,aby ma vedel vedel tak vytočiť. Nevadí ti Róbert za tú dobu,čo vládne? 😁

letfenixa
17. máj 2025
@andreatytler

@letfenixa Ja si uz ani poriadne nepamatam koli comu som sa rozculovala. Boli sme prilis rovnake.

@andreatytler mňa svojimi otázkami, zbytočnymi, a komentovanim mojich rozhodnutí, mojej výchovy,... Jednoducho, ona je riaditeľka zemegule a jediná vie všetko.

lenkakravcova
17. máj 2025
@zuzanita1609

@tykat bože Igor je ozaj malý,aby ma vedel vedel tak vytočiť. Nevadí ti Róbert za tú dobu,čo vládne? 😁

@zuzanita1609 politika v každej téme...

katkabg
17. máj 2025

Klamstvo....a hlavne take ked vies pravdu a dotycny si mysli ako dobre ta odr...l a este si aj fandi v tom ze si mysli ze si mu uveril...moj ex manzel

zuzanita1609
autor
17. máj 2025

Hold politika musí byť,ale žeby bola v každej téme,no neviem...politika je život, myslím vždy,na tú trans daň a vždy,keď neplatim kartou...doba kešu 😁

eliska13
17. máj 2025
@zuzanita1609

Hold politika musí byť,ale žeby bola v každej téme,no neviem...politika je život, myslím vždy,na tú trans daň a vždy,keď neplatim kartou...doba kešu 😁

@zuzanita1609 nespravodlivosť, negativita ľudí cez kolegov, kamaratky mám pocit, že každý svoju frustráciu hádže na druhých, keď muž pozerá politické debaty.Uponahlanost ľudí včera ľudia sú ako urvani z reťaze jazdia ako idioti včera ma pred obchodom na parkovisku skoro zrazilo auto, v obchodoch sa každý ponáhľa, každý sa sťažuje, lamentuje.

Strana
z2