Čo vidíte na fotke?
Foto robena satelitom (google street view)
Je to na pozemku kde stoji dom v ktorom byva moj otec.
Mama zomrela ked mala 33, v case umrtia mala cierne vlasy nad ramena. Som cvok? Ospravedlnujem sa za kvalitu snimky, je to screenshot.

@3petka to ze niečo nevidíš, neznamená že to nevidi nikto iný 😉
Teda pozerám sa na to už celkom dlho, ale vôbec nič tam nevidím čo by vyzeralo ako človek 🤔 jedine nejaký svetlý trojuholník ...to by mala byť hlava?
@evaachesa Ten svetlý trojuholník je ohnutý lakeť. Môžeš vidieť ženu obrátení tvárou ku druhej žene, ktorej tvár vidieť z profilu. Keď zažmúiš oči ešte viac, uvidíš aj tretiu ženu. 🙂
@katkamatka7
@zuzpap
No mňa teraz vykotilo 😵 vidím...omg toto mi bolo treba na noc?😱🙄😃
@evaachesa 🙂 nie, to sú zrakové fantázie. Reálne je to strom, kmeň, konáre, zelené listy, možno otcova bunda prehodná cez konár, alebo nejaká krycia plachta, na záhrade používaná.
Inak sranda čo dokáže zrak, takto vznikajú fotky duchov.Čierne vlasy sú kmeň stromu, biele šaty handra alebo bunda na plote a tvár listy v pozadí za stromom a fakt to na fotke vyzerá ako ducb
Tiež tam vidím postavu.

@3petka áno nie je tam, ja tiež neverím na take nadprirodzene veci, ale súhra tieňov, a predmetov a uhol fotografie môže spôsobiť to že tam niečo môže pripomínať napríklad aj “čiernovlasú ženu”. Ja prisaham že som necitala čo je napísané k fotke, len nadpis a hneď som hľadala že čo tam vidím a boli to dve ženy. A niekto v tom môže vidieť niečo nadprirodzene, alebo nejake znamenie. Ja zas nerozumiem ako to tam niekto nemôže vidieť.