Čo vidíte na fotke?
Foto robena satelitom (google street view)
Je to na pozemku kde stoji dom v ktorom byva moj otec.
Mama zomrela ked mala 33, v case umrtia mala cierne vlasy nad ramena. Som cvok? Ospravedlnujem sa za kvalitu snimky, je to screenshot.

@mia78111 nie, nič. prepáč :( čo z toho má byť napríklad tvár?
Aj tak veris comu chces.. nie je to to co by si chcela., ale ked ti to robi radost snad to neuškodi. Skor by si sa mala zamysliet preco prave teraz hladas mamu., Mozno ti chyba taka osoba v zivote materska postava.. kto Ta vychoval.? Zda sa mi ze mas foto v profile s teho bruskom? Materstvom sa vraciame k detstvu a hladame znovu to puto s mamou.. Mne Toto pripomina Rorschach test ktory sa pouziva v psychologii kde ti ukazu cierne machule ze co tam vidis .. kazdy tam vidi nieco ine a je to viac o nich ako o tom co je naozaj na obrazku.
@asia83 jej otec asi nema google zoom . Nie som ironicka ani si z nej nerobim srandu. Duse existuju ale nie su na kazdej foto kde tiene a machule vytvoria opticky klam. Ty si dost zaujata proti psychologii vidis za tym vzdy vysmech urazku nieco negativne zhadzujuce atd. Ona sama si vyhladala to co “nasla” nie ze duch jej mami sa jej prisiel ukazat.. toto cele je o autorke a jej rane z detstva o strate rodicov ktorych ani nemala . O jej hladani spojenia. Nie naopak . Zato ze to mà logicke a psychologicke vysvetlenie nie je to vysmech ani to neznamena ze popieram duchovno.
ja vidim zavesenu bundu na strome... teda na skutocnej fotke, na tej tvojej prvej vidim tvar a postavu, ale iba preto, ze si to napisala 😀
@reni1512 však ho navštív,ked nič nevidíš...ja vidím,ty nevidíš 😀
tak isto ako sa čudujú tie čo tam nič nevidia,ako tam može niekto niečo vidieť,tak isto sa čudujú tie,čo tam vidia postavu,ako tam nemožu nič vidieť,čo tam nič nevidia 😀
@mia78111 no ale to by musela byť teda tá postava poriadne zaklonená dozadu... keď si to takto zadefinovala, tak áno, vidím tam postavičku naklonenú dozadu. otázka znie, či ide naozaj o nejakú postavu alebo optický klam.... to je nejaký "živý" - súčasný pohľad na tú záhradu alebo nejaký, čo fotili pred rokmi?
@mia78111 a ešte mi to nakresli presne na tej farebnej fotografii, lebo tam tiež nevidím momentálne nič. dík
Mne sa na tej nepriblizenej fotke zda, ze tade ide dalsi plot dohora. Vidno tam stlpik akoby od plotu. A to by sedelo na to, ze je tam len nieco prehodene cez ten plot. Ja tam tiez postavu nevidim absolutne :-/
@panelacikova Máte pravdu. Vyššie bolo spomenuté, že to je prehodená handra. Áno, niekto to vidí, je to v poriadku. Každý vidí to, čo je schopný vidieť.
@miskakyska ty si našla priam originál 😀 😀
@tayla 😂😂😂
@nic0le Tiež vidím rúško 😀 tuším si idem spraviť ten Rorschachov test.
@mia78111 ja som hneď videla dve osoby, čiernovlasú, dlhovlasu v bielych šatách ako drzi v náručí druhu čiernovlásku. Možno teba ❤️
vidim handru co vysi na plote :D

@miskakyska očne???