Čo vo svojom živote najviac ľutujete?
je nieco vo vasom zivote, co doteraz lutujete?
alebo lutujete, ze ste doteraz neurobili?
Ľutujem všetko a nič. Som spokojná so životom a zároveň nie som. Keby som sa vrátila späť zmenila by som smerovanie svojho života, viac by som žila, nestracala by som život štúdiom a potom nezmyselným zamestnaním.
Neľutujem nic. Ale rozhodovať znovu, idem študovať to, čo som chcela ja a nie to, o čom si mysleli moji rodičia, že je pre mňa najlepšie (a tak mám síce titul ale v živote som sa svojmu odboru nevenovala ani venovať nechcela)
Že som nemala ďalšie dieťa. Mám iba jednu úžasnú skvelú šikovnú dcéru psychologičku, od ktorej sa neustále učím, máme spolu skvelý vzťah. A prijala by som ešte jednu dcéru/syna, ktorý/ktorá by bola práve teraz na strednej škole alebo už na výške. A že som nešla študovať psychológiu, je to úžasné a v dnešnej dobe potrebné. Mám vysokú školu technického zamerania a aj to v práci potrebujem. Ale psychológia by ma bavila omnoho viac. Inak nič.
Ľutujem, že milujem blížnych ako seba samú a to ma stále zraní do hĺbky srdca..
Čo ľutujem?Ani neviem, či je to ten správny výraz.Do dnešného dňa sa neviem vyrovnať so samovraždou môjho brata.O pár mesiacov to budú dva roky.Postupom času som nejako prijala, že tu už nie je,ale stále má prenasledujú myšlienky, že sa to dalo odvrátiť.Bohuzial ja s ďalším mojim bratom sme mu nedokázali pomôcť.Inu rodinu,ako nás dvoch nemal.Zil sám,bol roky rozvedený a jediný syn mu ako 22 ročný umrel na leukémiu.Posledne dva roky pred samovraždou,trpel úzkosťami a depresiami.Na pohrebe som sa s ním nemohla ani rozlúčiť,nemohli sme ho vidieť,truhla bola zavretá, pretože skočil pod vlak.Nevidela som ho na vlastné oči mŕtveho,ako iných príbuzných.Starku, rodičov,synovca,tetu,krstnu mamu.Preto to pre mňa bolo ťažko uveriteľné, že už tu nie je.Ze už ho nikdy viac v živote neuvidím.
@dafina :(((( rodic ktory prezije svoje dieta, to je snad najhorsia nocna mora. :( s tym sa vie malokto vyrovnat :(
@wolfi_19 Prosím, môžeš to vysvetliť?
Ze som si nenakupila Bitcoin, ked bol za 20 centov🤣🤣🤣vtedy som sa na tom smiala, ze aka blbost🫣
V podstate som spokojna so svojim zivotom ale obcas sa akoby zhora pozriem na seba a vela snov odkladam. Nie su to hlavne sny, ale take co som chcela volakedy zrealizovat a som si povedala ze teraz nie, teraz musím potlačiť tu alebo tam..a nestalo sa. Milivala som skupinove cvicenia, aj som sa chcela stat instruktorkou ale vzdy bolo nieco dolezitejsie. Z cviku som uplne vypadla, stale praca, praca, praca, rodina, deti a ja uz sa na to teraz citim stara a neohybna a zdravotné problemy a bolesti ani nehovorim... strasne lutujem ze som do toho nesla vtedy keď som chcela. Verim ze by som nala trochu inu kvalitu zivota a bez bolesti a bez zdravotnych problemov...zial hnali ma peniaze...
Ľutujem najviac stratený čas v nesprávnych vzťahoch s nesprávnymi mužmi, ktoré nikam neviedli a stratený čas, ktorý som mohla radšej namiesto motaniu sa v tých vzťahoch venovať svojmu kariérnemu rastu.

Prve leto na vyske som brigadovala kazdy den, do toho novy frajer, moja starka ma volala na prazdniny, nesla som, ze ved o rok....v zime zomrela 😔 casto si to vycitam,keby som to mohla zmenit...Inak asi nic, vsetko je na nieco dobre ..