Čo zatiaľ urobil Smer zle?
Čo zatial spravili zle ? Napríklad trestné právo viem a čo ešte ďalej ? Myslím odkedy sú teraz nanovo zvoleni
Dodrbal všetko čo sa dá. Kým poliaci v najväčšej ekonomickej stabilite Európskej únie prerobili všetky cesty,vystavali nové diaľnice, zlepšili nemocnice...u nás za tých 12 rokov nestihli nič...len nový milionári vznikli. Potom prišla zmena - vojna, kovid a Matovič...ten aspoň rozdával ľuďom,hoci tiež bez rozmýšľania a psychickej spôsobilosti....
A takto to ide ďalej. A zas tu máme Fica a jeho vychované dieťa milého a sympatického Pelle, ktorý chce len mier a pokoj,ale jeho tzv "otec" Ficko nás tiahne opäť na východ... smutné je to, že ti ktorí tak to Rusko ospevujú tam v živote neboli,alebo max na krásnom červenom námestí. Ale nech žije Putin 👏
"Sláva slovenskému národu..."
@deti95060810 no veď taká diaľnica je, len vedie cez Maďarsko 😂😂😂 Ja si vždy zase spomeniem na jeho predvolebné bilbordy (už si ale nepamätám presne rok) na ktorych bolo že Pán Mečiar, pán Dzurinda, stačilo - odíďte. A po voľbách bol s Meciarom v koalícii... Čistý bizar😀
Členovia vlády si zvysili platy prostredníctvom vyšších paušálnych náhrad, pričom v prípade ministra sa jeho mzda zvýši o desiatky percent. Par príkladov : premiér Fico mesačne prilepší z pôvodných 6 527 € mesačne na 11 204 €. Podpredsedovia vlády, ako Robert Kaliňák (Smer-SD), Denisa Saková (Hlas-SD) či Tomáš Taraba (SNS), tak vďaka novým pravidlám zinkasujú 9 652€ mesačne.
Skor by som sa opytala, co dobre spravil Smer a preco ho ludia stale volia? Lebo myslim, ze tam bude ten zoznam o dost kratsi. A nedokazem pochopit, ze zas a zas volia ludia Fica, napriek tomu, ze sa stazuju, v akych srackach je tato krajina.
medzinárodné vzťahy, povesť Slovenska, vedie nás do záhuby. Už teraz si požičiavame drahšie ako Grécko.
@diewcatqoo ľudia sa oháňajú hlavne trinástym dôchodkom, príspevkom, zastropovanim energií, zvýšením minimálnej mzdy, hypo pomocov. A to sú veci ktoré cítia a ďalej nedovidia. Preto sa ťažko presviedčajú
Autorka,,, uz len take trapne pasy a obcianske ako idu hore od Aprila.....
Jednoduchšie si položiť otázku čo dobre spravili.
Odpoveď 💩💩💩
Mafiáni skorumpovaní neštítia sa ničoho.
Vidieť to aj teraz celá kampaň smerohlasu je jedno nechutné divadlo plne hnoja. Každé vystúpenie vrhajú svoje zvratky a ti jednoduchší im to zhltnú aj s navijakom.
Klamú až sa práši, keď vidím Šukaja slizkeho hada a Tomáša spraví sa mi až fyzicky nevoľno ako dokážu kydať klamstvá ...čo uz, pekne ich Robertko vycvičil. Peťko teraz súhlasí so všetkým v predklone sa nechal včera vyprasit od maďarského Forra , dnes drží a postupne ho práši celé SNS , tak pekne bude v predklone celý život ..dokedy bude mať Robertko chuť.
Dobre ale ako by ste argumentovali na to čo spravili zaco ich chvália ich volici a vidia len to? Napr tie dôchodky, hypo pomoc, minimálna mzda...
Čím majú pochopiť ľudia že Smer nieje dobrá voľba. Lebo vidia len toto a zle nič lebo sa ich to bytostne nedotýka. Respektíve majú ten pocit
@veverickav to fakt? Však išli ceny hore tak aj náklady na ich výrobu sa zvýšili 🤦♀️
Do podobnej diskusie by som sa pustila jedine v tom prípade, že máš nebezpečné nízky tlak. Nadšenci dnešnej koalície žiaden argument neuznajú, ich univerzálny argument na všetko je je "ale Matovič", "ale PS", "ale EU", "ale USA", proste na akýkoľvek počin ich idolu nájdu odôvodnenie, pochopenie a vysvetlenie, prečo konal výhradne v prospech nás všetkých. To je ako postaviť sa kdesi v Oravskej dedine do kostola a začať vysvetľovať vedecký ateizmus. Šanca, že ťa zmasakruju je niekoľkonásobne vyššia ako šanca, že čo len do jedného zasejes semienko pochybnosti.
Deň ústavy nebude už dňom pracovného pokoja tento rok vymysleli
@kluska to fakt? ja tu na tomto koni fakt nedostanem jasnú odpoveď, len - hľadaj, porozmýšľaj, posnaž sa... Kelu, tak niečo hovoríš, pýtam sa, tak potvrď svoje tvrdenie. Ty píšeš, že VŠETKO, nie ja, tak prečo mám nad tým rozmýšľať ja? Ja to netvrdím, nikde som nepísala, že VŠETKO za vlády Matoviča bolo schvaľované v zrýchlenom legislatívnom konaní, ale ty, je to tvoje tvrdenie, tak prečo ty chceš odo mňa, aby som nad tým rozmýšľala ja.
Veď... tak si stoj za svojím a obháj si to, alebo... si dvakrát premysli, čo napíšeš. To je všetko.
Zbožňujem na tomto fóre hlášky typu "skús porozmýšľať, dohľadaj a pod." Tak keď viem, napíšem. Keď neviem tak som ticho a nebudem tu hrať ramená, lebo už nemám argumenty, tak odpoveď, však si zistí.
@kluska naopak dokaz ty, ze sa mylim// ale toto nemyslíš vážne, však? 😀 Prepáč. Nie, ja nebudem dokazovať niečo, čo netvrdím. Ja som ti nikde nenapísala, že sa mýliš, len som chcela od teba, aby si bola konkrétna, čo VŠETKO. Ty si dala tvrdenie, nie ja, dôkazové bremeno je na tebe, nie na mne.
som napisala, ze robia presne to co ti predtym a ti predtym boli fajnucki, super a ti teraz su fuj, katastrofa. A hned dokaz, dokaz :D nemam casu tu to teraz vyhladavat a nie som ani povinna, proste je to fakt, ze to tak bolo a bodka. pekny den vsetkym 🙂)
jedine iba tomu komu nesluzi pamat, ok idem ja robit nieco zmysluplnejsie a nie dohadovat sa tu ako v skole medzi detmi. pekny den 🙂
Ja napriklad absolutne nechapem, preco nas tahaju smerom do Ruska, ved to nemozu ani nahodou mysliet vazne….zrejme im za to platia astronomicke sumy na nejake ucty niekde v Belize….to az tak nenavidia vsetkych obycajnych slovakov, ktori ich nekriticky a bezvyhradne posluchaju a volia?co sa este musi stat, aby sa im otvorili oci????

@petronellla87 jasné .... to je ako dialnica z Ba do KE... "hotová" už pred x rokmi ????