Ďalej už nevládzem
dlhsiu dobu mam tazke obdobie a zvladala som to az nadmieru dobre a teraz to nezvladam, ale uznevladzem byt silna, nevladzem absolutne. stale som bola nadmieru silny clovek, neviem co sa stalo, ze ten naval tazkych /naozaj tazkych/ problemom uz neunasam... ide o to, ze citim uzkost, smutok a celkovo slabost - lekara nechcem, antidepresiva odmietam, skusam medovku, valerianu, len uz 2 noci som nevedela zaspat ako ma zavalovali myslienky a najviac sa bojim skratu, kedze si vobec neverim. citam aj ked sa neviem sustredit a pocuvam hudbu. chcem sa dostat z tohto stavu sama, pretoze som stale sa drzala nad vodou akokolvek tazko bolo. co mam este skusit? cvicit nemozem. dakujem
@deti95060810 tiež som mala jeden čas depresie a až oči otváram, že je to také jednoduché vziať si tabletku... pomohla na čas 4-6 hodín, ako prespatú účinkovať si späť s berieš druhú, nakoniec nevieš bez nich existovať aj keď sa cítiš lepšie príde niečo ako absťák. Majú vedľajšie účinky, mne sa užívaním zhoršovali. Pridávaš na radu lekára ďalšiu tabletku k tým prvým, výsledok už ani spať nevieš bez nich...prd makovú! Pokiaľ to dokáže mať pod kontrolou nech tabletky neberie. Treba sa odpútať inak. Mne pomohli motivačné prednášky. O zdraví o zmysle života k tomu akú má človek cenu a nakoniec prišiel deň keď po jednej takej prednáške prišlo zobudenie. Tak nejak som sa naštvala, že mňa to ovládať nebude.
@yvonne7 tiež dom k tomuto stavu prišla kvôli chorobe a bolesti a ako prišiel ten hnev, to ma nejak nakoplo a ako prešla depresia aj keď bolesti ostali cítila som sa oveľa zdravšie. Držím ti palce, ja to chápem ako toto môže človeka položiť. Treba si predstavovať ako vyzdravieš ako sa ráno zobudíš a bude ti lepšie. Vizualizuj či to, nadávaj svojej bolesti s posielaj ju denne do čerta! A vyhras
@ticko urcite zajdi ak mas moznost verim ze ti to pomoze...v ba je klinika kde su ozajstny profesionalny homeopati nie len nejaky co sa na nich hraju...citam si skusenosti ludi ako im to pomohlo, vlastnu nemam kedze sa bojim dat do ruk nejakeho neskuseneho homeopata ale take ako coryzalia, sedatif pc mi vzdy pomozu...ono je to o tom ze homeopat ti najde konstitucny liek presne na tvoju osobnost, problemy...a to tom snivam ze tam zajdem 🙂 ...chod na stranku homeoclinic.sk a objednaj sa u nich daju ti termin 😉 boli aj v tv mozes si pozriet o nich videa
ja keď som mala podobný problém tak som si robila čaj valeriána lekárska a skvele mi to pomohlo sa upokojiť
Mala by si si najst nieco co by ta naplnalo. Cvicenie nemozes, ale podla mna taka joga alebo nieco take relaxacne, meditacne by ti mohlo prospiet 🙂
@yvonne7 odporucam Vam Laminine nie su to lieky ale ucinny produkt na baze kmenovych buniek pozri te si moju web stranku : https://zdravie-krasa48.webnode.sk/ lieci aj uskost depresie a vseko potrebne

Psycholog je super napad. Objednat sa treba cim skor lebo cakacky su aj dva tyzdne kľudne. Tu na fore ti niekoho poradia isto, staci napisat mesto.