Dali ste meno svojmu autu?
Baby hladam inspiraciu 😊. Ako volate svoje auto? Dali ste mu meno?
Pepina … to bola moja Skoda felicia, tank XC90 a smetiak Golf - zaparkuje vsade kde pasuje standardny plechovy smetiak
My mame Lojza 😃
@sylvia002111 muž mi na golfa kúpil takú tú značku, že Torpédo, lebo to auto je aj po rokoch stále silné a spoľahlivé, ale ja ho volám Wolfie ❤️🚗.
U nás má pár veci meno ☺️ bývalé auto bol Fabius Aurelius, teraz mám Svišťa, Roomba je Somárik a umývačka Božka
Ja mam sira archibalda. Je very british a ma muchy typické pre snobsku triedu 🤣🤣🤣
Muž má mačku a medveďa (medveď je audina, ale keď naštartuje, tak bruci hlasom úplne medvedim)
Jasne, piki a meďo.
@sylvia002111 prva stara cordoba bola Slopka, pretoze chcela vzdy vela slopat 😅 to auto zralo aj travu pri ceste 🤣 raz som volala v praci manzelovi, ze daj Bobovi pit a posli ho s mopom do obyvacky 🙈 kolegyne na mna kukali jak na debila, vysavac je Bobo. Este mam umyvacku Amalku. A kedysi mala mama taky straaasne stary bicykel volala ho Elvira 😅 teraz mam thaliu a zatial meno nedostala ked deti nepocuju tak je to p*ca a ked pocuju tak je to Kraksňa 😜
@sylvia002111 áno, každé rovnako...Žofka 😁
Moja červená Nissan Micra bola Buchta, druhé auto nemá meno. Kávovar voláme Gusťo. A keď som bola malá mali sme biely rumunský Olcit, ktorý otcovi kolegovia pomenovali Snežné delo, lebo to bol jediný Olcit v kraji, ktorý jazdil aj v zime 🤣 kto zažil pochopí 😉
My sme mali Opel Corsa a volali sme ho Oggy aj sme mu nalepili dozadu písmenká. Moja mama raz kdesi na oslave povedala pred celou rodinou že máme Opel Oggy a všetci sa pozerali že to je čo za auto? A my sme sa v tom momente skoro pocikali od smiechu
@sylvia002111 my volame nase rodinne auto Raketa alebo Falcon 9
Naš kamion sa volal Hanuša to bol prvy teraz už im mena nedavame
@fibi82 raketu mal aj znamy... To bolo nezmar auto... On ho tak poupravoval, ze myslim, ze aj na olej (ci co) slo... A byvaly mali tiez barborku (mbcka)
Žofia...bolo to moje prve auto Audi 100 skoro 20rokov dozadu .....druhe bola Fabia a ta sa volala Klara, tretie bolo BMW a to sa volalo Bembe 😆💖dalsie uz mena nedostali
Toto je bombasticka tema. 🙂
@sylvia002111 jasné...mali sme dlhé roky zeleného Citroena a manžel nazval Žabka😉 a keď sme si viezli domov moje nové ,tak deti že ako sa bude volať...tak je biele a volá sa Snehulienka 😊
Bzučo 🙂
Ja mám Octaviu a voláme ju embéčka, muž má Ford FOCUS a toho volá Fofo.
Mam VW Bora, takže je Barborka. Rodičia dávali mena podľa kalendára, kedy kupovali, takže mali Feliciu Bohuslavu ( keď som volala mame, čo robia, často som dostala odpoveď, že otec išiel s Bohuškou do garáže ☺️), potom mali Forda Alfréda a teraz majú Adolfa. Ale keďže je to Ford Focus, hovorím mu FoFo. Brat mal predtým Sejačku ( Seat Ibiza Cupra) a potom Leonidasa ( Leon Cupra).
Moje prvé auto sa volalo KABELKA 😅 raz to "vypadlo" z mojej dcéry, že MAMI TU MÁŠ BORDEL AKO V KABELKE 😄 odvtedy bola kabelka.. už mám nové auto a nemá meno.. neviem nijaké mi na to auto nesedí.. 🤔 možno časom 😁
Ja som auto už kúpila s menom Jean Pierre😊
@sylvia002111 prve Opel Sopel, potom Macko a vcul máme Satanvagen
@sylvia002111 Škodovka 120tka sa volala Fero. Lebo bola červená. 😁
Ano,hned ako som ju zbadala tak ma to meno napadlo 🤣...Volá sa Ori-Orca(kosatka) Volala som ju tam vždy, od začiatku..postupne si zvykol aj manžel aj deti 🙂
Prvé Chrústik a druhé Chumáčik 😎
Honda Jazz-Jazzinka 😊❤
Cucoriedka (tmavomodry Opel Corsa)

Ja im meno nedávam, ale deti hovoria našim autám renoltik a pezotik..