Darovanie psa
Viete mi poradiť kam sa obrátiť, keď chcem darovať psa? Sociálne siete nemám. Ďakujem za pomoc
@jenni_p Ale prosím ťa! Mala si tam snáď 6-7 preklepov, či slov, ktoré ti telefón opravil na úplne iné. Napríklad namiesto kastrácia tam bolo Katarína. Potom si si to poopravovala, ale zostalo ti tam veľké K na začiatku slova, tak sa teraz netvár, že si tam nemala nezmysly popísané. A bolo tam toho viac, nechcelo sa mi to lúštiť. A ja som neporovnávala deti a psy. Práveže som poukázala na rozdiely, lebo mnohí tu píšu o psoch, ako o právoplatných členoch rodiny. Ešte aj ty, keď si písala, že autorka sa zbaví dieťaťa, keď naň nebude mať čas. Čo je holý nezmysel.
@motogirl699 2 roky gauč, 1 rok záhrada a teraz darovanie... chudák pes. Želám mu, aby našiel rodinu, ktorej bude členom a nie prìťažou.
@estrella5 Ja poznám takých ľudí, ktorí nie že odsunú dieťa nabok, ale povedia: Načo máme mať dieťa? My máme psa.
A tí, ktorí si berú psa do postele, neberú si tam aj dieťa. Ja takých teda nepoznám. Mamičky riešia, či brať dieťa k sebe do postele, ak koja aj v noci. Ale nekojené viacročné dieťa už so svojimi rodičmi nespáva. Pes aj viacročný do manželskej postele veľakrát má vstup povolený. Napriek tomu, že ho možno naučiť spať vo svojom pelechu.
Preco len pes je clen Rodiny? Co take zvierata, ktore su chovane na maso?mate aj s nimi tolko Empathie? Tie maju tiez city a citia bolest. Jete maso a piete mlieko? Tak nemoralizujte ked neviete poradit, nepiste
@123andy123 nemýlis si náhodou spoločenské zviera s tým, ktoré je chované pre úžitok?
@motogirl699 je skvele, ze chces pre psika nieco lepsie. Popros nejaky utulok v okoli, ci by nemohli pomoct s umiestnením psika. Daju na svoj fb, ze psik je na darovanie. 2 rocny je este fajn vek. Alebo daj na bazos, ze darujem do dobrych ruk. Aj veterinar zvykne mat nástenku v cakarni, kde darujú psikov, aj v Tescu, aj v Kauflande.
@lenkakravcova Psik je zviera, moze mat urcite lepsiu novu rodinu, ale aj horsiu, to je loteria. V kazdom pripade, ak zil so svojou prvou rodinou vnutri a bol lubeny, moze mu to zlomit srdiecko. Aj Hachika premiestnili po smrti majitela a nikdy neprestal cakat.
@motogirl699 si sebecka a bezcharakterna.
@slniecko66 na aké stránky ste ho dali?

@jenni_p Vidím, že si medzičasom upravila príspevok, takže už je zrozumiteľný (keby sa niekto čudoval, čo som na ňom nechápala). Ale vlastne sa mi už nechce naňho reagovať. Čo som chcela, som už v tejto diskusii povedala. A ako veľmi trefne napísala @loliki , niektorým nevysvetlíš. Tak načo sa vôbec snažiť? Ty máš svoju pravdu, ja zase svoju.