Darujeme Európu moslimom?
Váš názor?..ja som zhrozená 😒
Toto je moj uplne posledny prispevok na temu moslimov - robte si co chcete, zostante zaujate, ja budem mat tam hore ciste svedomie, uz ma to vazne nebavi sa s nikym dotahovat, ako s 5 rocnymi detmi 😒
@digysa
To neni pekne od teba.
Co mas 15? Ja ze okolo 40
I though u r better then this.
Erjona alebo ja a ostatne kocky, sme nikdy neboli na strane pekla.
Ale na strane dobrých ľudí ktorých je neúrekom.
Ale pre osobnú zaujatu nenávisť ste nikdy neuznali ze takí ľudia existuju.
Lepšie a ľahšie je si utvoriť obraz na základe stereotypov a news.
Nie Európa nebude nikdy moslimská,
A áno existuju aj šťastné zmiešané manželstva.
A ako si mi raz písala o Luník 9, je hanbou Sk na ktoré doplácajú tie nevinne deti ktoré sa tam dennodenne rodia.
Hanbou preto, ze zahraniční Európania a USA píšu články a fotoreportáže ktoré sa uerejnuju v magazinoch a newspapers a pozitívne pre Sk a Slovákov tie reportáže nie su.
@mariuskaa Ani od teba nie je pekne, ze vytahujes IP na verejne formu. Osobna posta nesluzi na to, aby sa vytahovala do diskusii....a je jedno, co som Ti tam pisala..... (ale budem o tom informovat ludi z inej diskusie, kde chodis...aby vedeli, co robis) 😒
Tvoje fakty su smerodajne, presne a pravdive informacie
Moje fakty su- stereotyp, rasizmus, zaujatost a nenavist..... Ok... 😎 Vyhrala si 1:0 Ja mam inu wikipediu, iny internet
@natas4 mozno by sme ich mali vyhlasit tiez za teroristov a sirit o nich do sveta paniku 😉 splnaju dost kriterii, sex s maloletymi, terorizovanie okolia, vlastne zakony... Hm? Potom nam mozno pride aj Obama na pomoc.... Inac furt do nas hustia, ze sme ze vraj rasisti a ze ich mame pekne integrovat ....
@natas4 Asi.... ale neviem, ci tu niekto sleduje spravy...... toto iba taka pikoska o mierumilovnom Islame......co dokazu urobit za JEDEN TYZDEN 😕 😕 😕 😕
al-Shabaab teroristi zo Somálska zabili 67 ludi pri masakri v obchodnom dome v Nairobi v Keni. V nedelu dvaja samovrazedni bombovi teroristi z Pakistanskeho Taliabanu zabili 78 nevynnych muzov, zeny a deti pocas krestanskej bohosluzby , v kostole !!!!!!!!!!!!!!!!
Boko Haram, spojenec Al-Káidy, zavrazdil viac ako 40 nevynnych vysokoskolakov na internate Nigerskej vysokej skoly.... vsetci studenti spali... ☹
Toto dokaze urobit iba mierumilovny Islam....
(Spravy z minuleho tyzdna)
Tiez stoji za to pozriet na pozadie tychto teroristickych skupin.... Napr....
http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/3547-za...
Oprava.....Al Jazeera internetova stranka pise o viac ako 50 zabitych studentov ( Ziadne americke, europske spravy tu ani nemozem dat, lebo budu pouzite proti mne, ale arabske spravy hadam postacia)
Takto sa hraju v Iraku mierumilovni muslimi medzi sebou
Samovražedný atentátnik sa odpálil medzi pútnikmi šiitskych muslimov v Bagdade, zatiaľ čo automobilové bomby boli cielené na zakladnu školu a na policajnú stanicu. 12 deti mrtvych s riaditelom skoly, dalsich 90 zranenych..... (7. oktobra)
Al Jazeera spravy.
@digysa S tym Irakom a Talianmi si to trafila!
Ich datumy narodenia, percenta,.....nechcem sa dat zatiahnut do podobnej nezmyselnej debaty. Aj tu su Europania, Americania, atd. ktori sem prisli hladat to svoje "stastie".
Pacia sa mi aj niektore tvoje prispevky, nerypem, ale prislo mi to vtipne, ako si do tejto temy zabrdla 🙂
@digysa je to nesmierne smutne, ze takto musia umierat ludia a bohuzial rovnako je smutne, ze ludia stale pred pravdou zatvaraju oci a tym vlastne umoznuju aby sa toto nasilie pachalo dalej. Takze mozno miesto vysmechu, treba sa poriadne zamysliet a zistovat kto kde taha za nitky a preco... Ale mozeme aj do nemoty obhajovat system, kedy nasilie je potlacane este vacsim nasilim, kde sa posielaju zbrane a peniaze teroristickym zoskupeniam, kde sa ryzuje na ludskom utrpeni....
@digysa
Veta o Luniku 9 je moj vlastny nazor. Zhrnula som vsetky moje nazory v 3 bodoch. (europa, manzelstva, romovia)
Pisali sme o Luniku9 a romskej problematike v teme "Moj egyptsky manzel".
Obsah tvojej "inteligentnej" IP som nezverejnila.
Kvoli tomu, ze sme sa nezhodli v tejto problematike, to vobec neznamena, ze by som mala byt nepriatelska v inych temach, na ktore mame rovnake nazory. I don't hold grudges.
@mariuskaa NIe...you don't hold grudges .....iba si dala "inteligenciu" do uvodzoviek....
Nejako zaujimavo ponimas termin: I don't hold grudges..... nehral ti do noty moj email, lebo som nemala rovnaky nazor ako ty a preto ho uvadzas ako "inteligentny"........... Neviem.....odkedy sa inteligencia meria podla toho, kto ma aky nazor na muslimov? 🙄
nemusis byt jesitna, napisla som ti, ze sa mi niektore tvoje prispevky pacia. Zrejme to bude tym, ze sa mi nechce obhajovat moju pravdu pomocou prispevkov na inych strankach, hladat dovody preco je nieco zle, negativne a pod. Ved kto chce psa bit palicou, palicu si najde. Uz tu bolo viacero diskusii na temu "moslim" a rozputali sa z toho neskutocne slovne bitky, velakrat nezmyselne plne urazok a osobneho osocovania.
dala som ti znovu like sirinka.
@babaker Nie, nie som jesitna ( to len vyzneje z pismen..kedze mimika, emocie a ton hlasu sa opisat nedaju).... Ale v tejto chvili by som ti asi zaplatila, aby si sa aj ty prispela troskou tvojho poznania, ak mas o com hovorit.....lebo ja uz erjonu nemozem citat. Uz nemam naladu a chut citat stale tu istu osobu, ktora stale pise iba o sebe. mariuskaa je v NY, to je uplne iny pripad. Ale nenutim Ta, nemusis....
@sirinka tak otazka kde a preco ludia ziju bola MOJA nie @natas4 Ja som sa ju spytala a zial odpoved som nedostala...takze utocis na nespravnu osobu...... Nech sa paci....tu som.

http://d1.islamhouse.com/data/cs/ih_books/singl...