icon

Darujeme Európu moslimom?

janinah
2. okt 2013

Váš názor?..ja som zhrozená 😒

natas4
9. okt 2013

@mariuskaa v tretej krajine som sa dlho nezdrzala, takze nemozem pisat o nejakych zazitkoch....ale zila som dva roky v UK a tam som stretavala moslimov dost casto

digysa
9. okt 2013

@natas4 wow...ta dopravna nehoda, to si fakt zazila? To muselo byt dost na nervy...dufam, ze sa vam to nestalo hned na zaciatku dovolenky....ja by som len rozmyslala, ci sa tym ludom dostalo adekvatnej pomoci (hlavne tomu dietatu).... 😢

natas4
9. okt 2013

@digysa stalo sa to hned na druhy den 😒 a potom pokracovali zazitky dalsie 😖 mna este dlho matal plac toho dietata...ked sme sa dostali na miesto urcenia, tak sme sa namiesto pamiatok spamatavali zo soku...trvali sme na tom, aby nam vymenili sofera, dostali sme druheho...totalne sfajceneho (to sme zial zistili az v buse cestou spat)...jeho najvacsia zabava bola ist v protismere v tme s vypnutymi svetlami 😔 z protismeru sa nedalo len tak lahko ist do pruhu, pretoze medzi pruhmi boli dlheee ostrovceky

sirinka
9. okt 2013

@natas4 ano, sme preludneny, vie o tom aj bill gates, zvykne sa vo svojich prejavoch obcas na tuto temu vyjadrit...

natas4
9. okt 2013

citujem z posledneho clanku ...." Nedávne vyhlásenia saudskoarabského duchovného, ktorý povedal, že šoférovanie má negatívny vplyv na vaječníky..." 😀 😀 😀

natas4
9. okt 2013

@sirinka jasne, viem kam mieris s tym Gatesom...chce nas predsa preriedit vdaka ockovaniu 😅

sirinka
10. okt 2013

@natas4 tvoj vynatok z toho clanku by sa dal ako oznacit? Pomoz mi. Preco namiesto pozitivneho odkazu, ktory v nom je, veci sa hybu hadam tym spravnym smerom, si si vypichla prave tuto vetu a dokonca si ju este okliestila a ten zaver si zamlcala...

sirinka
10. okt 2013

@natas4 turecko a egypt su spojenci usa, podporuju ich...
http://hn.hnonline.sk/svet-120/usa-nechcu-prist...

sirinka
10. okt 2013

Inak tvrdenie, ze aziati nesposobuju problemy je uzasne, ako keby vsetci len s tymi fotakmi chodili, nevadi, ze take triady, ci yakuza ma ohromne mnozstvo clenov a povazuju sa za jedne z top najhorsich zlocinenckych organizacii sveta... No ale nevrazdia sa kamenmi, tak nie je o com pisat v bulvaroch ci?

erjona
10. okt 2013

@mariuskaa Pozri na moj najnovsi vytvor, darcek pre maleho 🙂 Vlastnorucna malba na tricko 🙂 Som sa nad tym 5 hodin hrbila 🙂 Sa tesim, ked pride maly zo skoly, ako mu budu iskrit ocka 🙂

PS: Pre ostatnych - to je len na odlahcenie temy 😉

natas4
10. okt 2013

@sirinka ano vypichla som tu stupiditu, nedalo mi...clanok si predsa mozu precitat vsetci 😉 a aj ked im nakoniec umoznia soferovat, nic take prevratne sa neudeje...je to len kvapka v mori...

natas4
10. okt 2013

@sirinka nik nepopiera yakuzu, triady, Cosa Nostra, Mob.......le ty chces porovnavat moslimov s nimi? Neporovnatelne
Este som nepocula, ze by spachali teroristicky utok...oni sa likviduju zvacsa medzi sebou...absolutne neporovnatelne ak chces porovnavat mafie z roznych kutov sveta a moslimov

sirinka
10. okt 2013

@natas4 neporovnavam mafie a moslimov, do suvisi si ich netusim z akych dovodov dala dokopy ty. Nemozes predsa porovnavat normalnych obcanov zo zlocineckou organizaciou.
Ja som reagovala na tvoje tvrdenie, ze nesposobuju take problemy, zrejme mas len minimalne tusenie ake problemy vo svete sposobuje organizovany obchod s drogami a bielym masom. Alebo to mozno nepokladas za problem.

sirinka
10. okt 2013

@natas4 vynatok z tebou kopirovaneho clanku
Líbyjský vodca Muamar Kaddáfí povedal: „Sú tu znamenia, že Alláh daruje víťazstvo islamu v Európe, bez mečov bez zbraní, bez dobýjania. Nepotrebujeme terorizmus, nepotrebujeme samovražedných atentátnikov. Päťdesiat a viac miliónov moslimov (v Európe) zmení Európu na moslimský kontinent v niekoľkých budúcich desaťročiach.“.

To je to, co tvrdim aj ja. Oni vdaka nasemu trendu a nasej neschopnosti nepotrebuju terrizmus a ani nasilie, to je nam podsuvane, podsuvane krajinou, ktora ma uplne ine zaujmy v arabskom svete ako nejaku zachranu europy ci demokraciu... A tak sa vytvara obraz, na zaklade ktoreho su tieto krajiny napadane, ludia su tam vrazdeni omnoho horsie a vo vacsom pocte ako dokazu nejaky teroristi, no na konci bude vitaz iba ten, co obsadi pre seba strategicke uzemia a o ostatok sa vo vacsine pripadov uz velmi nestara... A my im tlieskame a fandime im a sme pri tom len naivne obecenstvo...

natas4
10. okt 2013

@sirinka ty si vytiahla do tejto diskusie mafiu...nie ja...ja tvrdim, ze aziati su uplne ini ako moslimovia...kolko teroristickych utokov v mene ich viery spachali aziati? A ked uz si sem vtiahla mafiu, kolko teroristickych utokov ma na svedomi? To je uplne o niecom inom, neplet hrusky s jablkami

mariuskaa
10. okt 2013

@erjona
Dost dobre. Sikulka. Inak Sonic chce aj môj pozerať. Ale je na to ešte maly. Tvoj je už "velkač."
A co hovoríš na vývoj témy?

sirinka
10. okt 2013

@natas4 hrusky s jablkami... Prioritne terorizmus sleduje politicke ciele, kym mafia ekonomicke... Preto terorizmus je vzdy okazali, aby uputal a narobil velke bu bu bu, kym mafia vyuziva omnoho menej okazale praktiky, aj ked obcas sa aj ta necha uniest... Takze som sa poucila, ze co sa deje potichucky, to nemusime povazovat za velky problem...

erjona
10. okt 2013

@mariuskaa dakujem, moja 🙂 No niekedy je tu zamracene, oblacno, ale sa aj rozjasnieva pri nejakych prispevkoch 😉

jaron
25. okt 2013

to je veľmi zaujímavé, veľmi zvláštný film, ešte som to celé nevidel, iba časť, ale asi si to po častich pozriem:

https://www.youtube.com/watch?v=X7zSHFECzC4

"Viac ako sny" (Ježiš sa zjavuje moslimom v snoch a videniach)
skutočné príbehy z moslimského prostredia

demo
14. nov 2013

@janinah Ano, darujeme im ju. Europska unia uz na tom intenzivne pracuje 🙂. Vyckaj casu ako hus klasu.

olejka
18. nov 2013

trosku som o tejto problematike citala a vlastne ziaden extremizmus nie je mozne prirovnavat k nabozenstvu...lebo vo svojej podstate nabozenstvo bolo povodne vytvorene s dobrym zamerom...to boj o uzemie ho spravili tym cim je a neviem ako Vy ale ja tymto spravam typu markiza joj neverim...ani ich nesledujem je to len o rozduchavani senzacii...fakt je ze na Slovensku podobne ako v ostatnych castiach Europy vladne islamofobia...ale aj Kristofobia zistujem v tomto fore ze vlastne Ta nezaskatulkuje nik len ak napises ze si ateista vtedy sa vsetkym ulavi...

akekolvek nabozenstvo aj to moslimske je pre dnesneho neutralneho cloveka zle...

Ja mam znamych moslimov preto som uz pisala ze oni naozaj ziju tu svoj vieru a vobec to nevidim ako keby nam chceli ,,vladnut" proste sa prisposobili a so zapadnym stylom sa sice nestotoznuju ale budu tu pracovat , budu sa spravat slusne lebo su v cudzej krajine to ze sa najde par blaznov co spachaju atentaty neznamena ze ich mame pravo vsetkych hadzat do jedneho vreca...historia je kruta kriziacke vypravy boje o Konstantinopol...to je nieco za co sa mozu nielen oni ale aj krestania hanbit....a teraz je Istanbul najtolerantnejsie mesto na svete mate tam vsetky nabozenstva a vladne medzi nimi absolutny respekt a uplna tolerancia .

Ak uz ide o utoky na moslimov tak tych je vsade stale dost dokonca sa tejto problematike venuje tato stranka
http://www.islamophobia-watch.com/

Niekdy sa fakt treba hanbit...ked sledujete dokumenty o vyrobe textilu v azijskych krajinach ako tam zotrocuju ludi aby sme sa my blbi europania mohli natiahnut do sexi rifli...oni tam maju z tych farbiv kontaminovanu vodu , skoro vsetci co pracovali vo fabrikach na textil trpia rakovinou dychacich ciest a inymi problemami za par drobnych...je mi z toho zle.... 😠

Europska kultura je o sebectve a o zdierani...preco by ludia z chudbnych krajin nemohli prist do lepsich podmienok a doniest nam tu kus svojej kultury..nechapem aky velky problem...to ked oni makaju aby sme sa my mali fajn...nedame ekologicky si nicit nasu Europu ale znicime im Aziu??? Tak to je fer???

A ak uz ide o mafiu ako sa tu na tuto temu zvrtla diskusia ,asi ta najhorsia , proti moslimska mafia co popudzuje cely severoatlanticky pakt proti nim a umelo vytvarane konflikty...

velmi zaujimave citanie aj o inych formach oblbnutia ludi na tejto stranke 😉

http://tajomstva.org/konspiracie/templari-slobo...

demo
18. nov 2013

@olejka v jednom prispevku tolko nepravd. esteze si na zaver pripla tu konspirativnu stranku, aspon vieme, kde na to chodis 🙂

sirinka
18. nov 2013

@demo ake nepravdy?

demo
18. nov 2013

@sirinka najvacsou nepravdou je, ze Europa je o sebectve a zdierani krajin tretieho sveta. Europa je kontinent,na ktorom sa uzkostlivo brania prava mensin. Cize ake sebectvo a zdieranie? Ci mala by sa EU zacat aktivne zaoberat ekonomickymi problemami krajin, v ktorych sa v neludskych podmienkach vykoristuju chudobni ludia? Nemala by to riesit vlada tej-ktorej krajiny? To nie je sebectvo Europy, ale neschopnost tamojsich vlad.

to, ze obycajny moslim nema ambiciu vladnut, je predsa jasne. nikto nehovori, ze obycajny syrcan alebo egyptan uvazuje nad tym, ako obsadit nemoslimsky svet. Akej politike a akej tendencii ale drukuje, to uz nevieme.

a ze par blaznov pacha atentaty a ostatni su proti. to je najvacsia loz. Nikde som nezaznamenala nejake masove odsudenie tychto aktov. Islamsky svet to vzdy prejde mlcanim - teda ta dobra islamska mlciaca mensina. A to je zlo.