Decembrovčiatka 2007 - 6. pokračovanie. Pridajte sa
Tak a máme kde pokračovať 😃 😃 😃 😃 😃
ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😃 😃 😃
ale čo sa týka oblečka pre dorbčeka ešte sa neponáhľame zatiaľ stejne nevieme čo to bude 😃 😃 😃
Ahojte kočky, som totálne rozčúlená, chcela som z internetu jeden topík na leto, ale už ani nechcem, kočka za neho pýta 1,5 eura + 3 eurá poštovné, tak to je príliš, to tak išlo hore poštovné? :-o
ahojte, no tak my sme nakoniec boli v múzeu, dokonca v dvoch, lebo im bolo málo 😉 no a potom sme zakotvili v pizzérii, deti si dali pizzu a ja cestovinky. A Samino zaspal v aute a teraz spí. Som zničená, lebo malý ma vyšťavil. Normálne mi z pizzerie zdrhol von na hlavnú cestu, kde chodia autá, skoro ma šlak trafil :-o Idem hodiť fotky na FB
ahojte , zasiahla som v poslednej chvili , skoro sme boli na druhej stranke 😃
aj u nas je tak nijako :-| chvilu poprcha , mraci sa , teraz zase svieti :-p na zajtra mame na plane vylet do ZOO v BA , tak som zvedava ci z toho nieco bude.....
akurat peciem marhulovy a slivkovy osuch , prestala som kupovat sladkosti , lebo baby a tato petu stale volacim napchavali , tak im to musim teraz nejako kompenzovat :-N som zvedava ako dlho mi to vydrzi 😃
aj u nas je tak nijako :-| chvilu poprcha , mraci sa , teraz zase svieti :-p na zajtra mame na plane vylet do ZOO v BA , tak som zvedava ci z toho nieco bude.....
akurat peciem marhulovy a slivkovy osuch , prestala som kupovat sladkosti , lebo baby a tato petu stale volacim napchavali , tak im to musim teraz nejako kompenzovat :-N som zvedava ako dlho mi to vydrzi 😃
ahojte.
Tak ja mam den blbec, som totalne rozcarovana, lebo sa nam to akosi zvrtlo a ideme predavat byt. Nejako to nesurime a mame zaujemkynu a ta by nas tu nechcala aj v podnajme , ale je to taky blby pocit.
A som zvedava kolko si zapyta za podnajom.Neviete ako sa hybu ceny podnajmov ?
Tak ja mam den blbec, som totalne rozcarovana, lebo sa nam to akosi zvrtlo a ideme predavat byt. Nejako to nesurime a mame zaujemkynu a ta by nas tu nechcala aj v podnajme , ale je to taky blby pocit.
A som zvedava kolko si zapyta za podnajom.Neviete ako sa hybu ceny podnajmov ?
Ahojte baby 🙂 Mám nejaké novinky, veď kuknite do profilu. Ešte pôjdem v pondelok ku doktorke.Tak sa vytešujem. Malá mi už cez deň spáva v postieľke a večer už nezaspáva s nami v posteli, ale tiež v postieľke. Bola som prekvapená, že to išlo bez problémov, stálo nás to trochu plaču a to len prvý raz. Inak nemáme nič nové, ale veď je to dosť prekvapení na tento mesiac. Hodím ešte nové fotky tento týždeň 😉 Zatiaľ sa majte všetky krásne. Pa
Boc ta sedacka vyzera krasne a MC je vraj kvalitna a bezpecna znacka autosedaciek. ja vsak neviem posudit. my sme kupili Romerku. vela jazdime s malou autom, vraj Romery obstali ako jedni z najlepsich v crash testoch. vsak minule aj do nas jeden debil polsky skoro vletel. Muz na nervy, este ze sme tu sedacku neotestovali lebo by ma asi slahlo na mieste.... a potom mozes byt opatrnna jak chces ked niekto iny zapricini nehodu.... aj to je jeden z dovodov preco ja nejazdim....nemala by som na to nervy.
Začni písať odpoveď...

Odošli
alinka, možno si sa už niekam vybrala...ale nemáte na okolí nejakú krytú plaváreň? možno tam by sa im páčilo, alebo materské centrum