icon

Demonštrácia sily v Nemecku: Máme sa obávať?

24. aug 2024

Demonstracia sily, ci naco je dobre prevalcovat 9000 mestecko 50 000mi vyznavacmi koranu v 350 stanoch...?

Demonštrácia sily v Nemecku: Máme sa obávať?
Strana
z9
kiki68
24. aug 2024

Ved tam maju nejake stretnutie, co by na malo byt desive? Je to tam dost rozsirena viera.

tenerifka
24. aug 2024

Nie, nedesi ma Nemecko...

huxy
24. aug 2024

Oveľa viac ma desí moje mesto

dzejny656
24. aug 2024

Slovensko ma veru desí viac.

zuzanita1609
24. aug 2024

Ak mňa desí viac Slovensko a istá časť ľudí v ňom,ako také Nemecko 🤨.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ndrag
24. aug 2024

viac ma desi kam momentalne smeruje slovensko…

silvike
24. aug 2024

Ja neviem, co je na tom cudne. Ved Nemecko im umoznilo byt v Nemecku, aj so svojou moslimskou vierou. Snad nie su nemci taki blbi, aby si mysleli, ze co, ze pridu k nim moslimovia s uplne inou kulturou a stanu sa z nich pokrytecki krestania ako vacsina Europy ? To sotva. Ved toto je prirodzeny vyvoj minulych rozhodnuti EU a Nemecka. Snad necakali, ze ich prerobia na svoj nemecky obraz.

viestta
24. aug 2024

Ked na omsu s papezom pride 100 tisic ludi, alebo na festival krestanskej mladeze 150 tisic, to ta nedesi? Alebo ked sa na koncert J M Jaree zide 30 tisic ludi?
A pridam sa k ostatnym, viac ma desi tato vlada a vsetko co hovori a este viac co robi

wade
24. aug 2024

Po 6 týždňoch dovolenky na Slovensku (aj keď veľmi príjemnej) som sa domov do Nemecka veľmi tešil.

beloved
24. aug 2024

Autorka sa podla mna pyta na to, ci vas nedesi, ze pomalicky bude europa zaplnena tymito ludmi a budu vytlacat povodne obyvatelstvo. A nie, aky mate nazor na nabozenske stretnutie, treba trochu citat s porozumenim.

kuki13
24. aug 2024

nedesi

abbey1
24. aug 2024

Toto ma desí. Nedávno v UK a v podstate veľmi často kdekoľvek na svete.
Desia ma nekontrolovatelné a násilné protesty v UK.

jovka
24. aug 2024

Nie a to v Nemecku byvam.

lenkakravcova
24. aug 2024

Úplne desivé - stretnutie ľudí, ktorí sa prišli pomodliť. Nepijú alkohol a nepočúvajú hlasnú hudbu (ale hlasno zvyčajne rozprávajú) To je desiveeee 🤭😅😀

lenkakravcova
24. aug 2024

@abbey1 presne toto je desivé, keď niekomu prepne (ale to je desivé všade 🙁). Nie to, keď sa zorganizuje spoločná modlitba..

tetapetra
24. aug 2024

@lenkakravcova len nepíš,že nepijú alkohol 😂🤦🏻‍♀️. Škoda,že si nenapísala a ženu majú za menej ako za hovno. Myslím originál islamistov, nie teba, ktorá si užíva svätý pokoj a krásny život na Slovensku. Pretože oni sa radikalizuju a potom začne divočina.

la_dolce_vita
24. aug 2024

Tak mna to desi a som rada, ze sa ma to netyka. Ale maju, co chceli.. My mame zasa ine, ale radsej nasi spoluobcania, ako take cosi..

kiki68
24. aug 2024

@tetapetra ale takych moslimov radikalnych mas co vsetkych krajinach okolo, tak ako tych normalnych, co max nejedia bravcove a oslavuju tie vacsie sviatky. Poznam vela z nich, co maju v Rakusku aj stromcek na Vianoce. Proste to tak beru triezvo. Poznam par bab, co maju moslimov a nie su za handry, nechodia ani zahalene. Ani ich svokry nechodia zahalene.

tetapetra
24. aug 2024

@kiki68 aj ja poznám. Aj jednu stránku aj tú druhú.

stanulienkat
24. aug 2024

Pockaj, ked tu budes mat nastahovaneho nekulturneho rusa. Vies, ze v Rusku je ich najviac v Europe? Ze v ruzzku je najvacsia mesita?
Viac ma desi, co sa tu deje. Je mile, ze tunajsie konikarky, co su proruzzky orientovane, chodia na zapad na dovolenky, maju na tom hnusnom zapade studujuce deti. Bohvie preco ich nedali studovat do toho mudreho a vyspeleho ruska. 😂Ale nezabudnu si kopnut do zapadu. Ale ist do ruzzka aspon na dovolenku-eeeee. Bozechran.

777januska777
24. aug 2024

Nejako nechápem. Ma ma desiť náboženské stretnutie inej viery? Aká má to byť demonštrácia sily? Aj moslimovia sú len ľudia a garantujem ti, ze väčšina je normálna, len žijú inak. Par blbcov, ktorí sú prepnuti predsa nedefinuje cely moslimský svet.
A áno každá väčšia skupina má potrebu meniť ľudstvo na svoj obraz. Kresťanstvo to robí tiež pravidelne. Dôležité je držať nejakú tú hranicu a nedovolit takej silnej skupine rozhodovat o všetkom, lebo vždy všetko ide do extrémov. A to hovorím ako krestanka.

f333
24. aug 2024

Ano,desi.pretoze tam zijem , vidim poiltiku vlady a desi ma aj vcerajsi ter.utok nozom..

pokojna oslava 650 rokov od zalozeniamesta sa znenila krvave pole .. 3 mrtvi, 8 zranenych , ztoho 5 tazko... .utocnik... juzanskeho vzhladu...s bradou.. pachatela zatia lnemaju...... obyvatelstvo musi byt opatrne.
A takychto mame v d evela .kedzy den nejaky utok...
ti na sk ,co porovnavaju zhromazdenie ludi papazom s hromadnymi zrazmi moslimov v de ,su uplne mimo.kedze ani nemaju tusenia o zivote v de.....
Takze ano, musime byt opatrni.ked vidim pod. cloveka vzhladom,tak s ak nemu nepriblizujem.....co ak my noz ....... ci macetu...... utokov pribuda, a prvae MV za CDU len nedavno uviedol,ze budu informovat o narodnosti pachatelov... pretoze pol.korektnosti uz bolo dost a treba hovrit relitu,aka je...... terza ked utocil moslim.tak len uviesli obyvatel toho a toho mesta .. Hoci drviva väcina utokov akriminality je pachana ludmi z mig.r kruhov a moslimami. zial, je to tak....

la_dolce_vita
24. aug 2024

@stanulienkat asi ti nerozumiem.. co to ma spolocne s Ruskom? Ja osobne Rusov nemam rada a zaroven ani problematickych Moslimov. Toto su argumenty uplne mimo..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
777januska777
24. aug 2024

@f333 vidíš a my tu mame napriklad takú Juditu, mladá baba a zabila svojho kamaráta. Pekná, mlada, biela študentka. To teraz budem na každú študentku pozerať ako na vraha?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
24. aug 2024

Toto konkretne stretnutie ma nedesi. Ale ano, mam obavy z toho, kam smeruje Nemecko, aka vysoka miera kriminality je tam a ze tie zlociny vykonavaju casto deti. V Nemecku som casto a, bohuzial, bola som uz viackrat svedkom nejakych incidentov, ktore mali na svedomi pristahovalci - sice len drobne kradeze a agresivne pokrikovanie ale ani toto by sa diat nemalo.
Co sa tyka situacie na Slovensku, kedysi ma to desilo - ze je tam tolko ludi milujucich Rusko, ktori maju stredoveke zmyslanie (vid tu obcas temy urieknutie a pod), ale po poslednych parlamentnych a prezidentskych volbach ma to uz nedesi. Uz sa len obcas podivim nad tym, ze znovu sa podarilo dosiahnut na hlbsie dno.

Strana
z9