icon

Desatoro Modrého koníka: Rady pre šťastný život

lamonita
25. aug 2024

Cca 3 roky som tu s vami, citam, sem tam nieco napisem... posledne diskusie ma viedli k napisaniu "desatora" (alebo osmora?🤣), ktoré sa tu neustále dokola opakuje a rieši a diskusie sa opakujú a ženy stále robia nejaké tie chyby. Toto by mali tlačiť a hádzať do schránok miesto Lidl letakov🤣🤣🤣

Desatoro podľa modrého konika:
1. Nesplodis dieta pred vstupom do manželstva
2. Nedáš dietatu priezvisko po priatelovi
3. Nekúpiš dom v blízkosti svokry
4. Nevrazíš ani cent do ničoho, čo tvoje na papieri nie je
5. Neocikáš test kým ti aspoň deň nemešká
6. Nepôjdeš ručiť nikdy nikomu.
7. Nepôjdeš bývať k svokre na poschodie a nebudeš tam investovať svoje peniaze, kým na teba kus neprepíšu
8. Nedovolis chlapovi sa doma valat, ma sa podieľať na chode domácnosti rovnakým dielom

Chce niekto nejak trefne pokračovať?🤣🤣
PS dva body som reálne v praxi použila a neostáva mi iné len vzdať hold ženám, ktoré toto radia v diskusiách! Vďaka!!!

Strana
z2
tehulka2011
25. aug 2024

nebudes ocakavat ziadnu pomoc od rodicov a svokrovcov 😄

zuzinka888
25. aug 2024

Nebudes cakat rodicak skor ako 12. v mesiaci🤣

cacianka
25. aug 2024

Pozoruje pozorne partnera - ruky preč od alkoholika, lakomca a hlavne mamčkára

doriiis
25. aug 2024

Ak sa nechceš vydávať a vyhovuje ti život bez papiera,tak si divná a niečo s tebou nie je v poriadku

petamich
25. aug 2024

Nenechas partnera fackat ta, sacat ta a nadavat ti, nie naozaj to nie je normalne, ani z lasky (a ani partnera nefackame a nenadavame mu, ani ked si myslime, ze si zasluzi)

ukgirls
25. aug 2024

komunikacia s partnerom je viac ako rady od zien na fb .. kde nieje dovera nieje ani laska .... ak svieti muz na cerveno z tolkych red flags -utekaj a neotacaj sa ... muz co sa vyhraza,ze vezme dieta ak sa s nim rozides na 99.9 % klame

ukgirls
25. aug 2024

bt sobodna matka nieje hanba... hanba je nemat v sebe hrdost .... zi tak ako by si chcela aby zili tvoje deti !!!

katica06
25. aug 2024

@lamonita ak sa aj štahuješ k mužovi maj vlastný byt, pre prípad ak by sa vzťah/ manželstvo nevydarilo a maj aj rezervu aspoň 6mes platov

mamina7070
25. aug 2024

Nebudes studovat 💩 svojho

zuzanockamt
25. aug 2024

@lamonita Nepôjdeš do práce skôr, ako bude mať dieťa 3 roky, ideálne 6.
Nebudeš mať svoj vlastný účet v banke, vlastné peniaze. Len spoločný a všetko spoločné.

lamonita
autor
25. aug 2024

@mamina7070 ...muža?🤣🤣🤣

andrea_82
25. aug 2024

@zuzinka888 v oktobri pride rodicak uz 11. 🙂🤣

mamina7070
25. aug 2024

@lamonita ho.vna to sa tu objavuje detailne studium svojich vyluckov a tak take hypochodnricke seansy

viestta
25. aug 2024

pamataj, ze ak sa udari, raz budes aj ty svokra, stara mama

maranta_leuconeura
25. aug 2024

@mamina7070 Ho.na su niektori chlapi aspon z opisu ich partneriek tu 🤔 a ked na to clovek poukaze, este sa urazia, ze nepekne o nich hovorime 😂

marianarem
25. aug 2024

@lamonita Nesnaz sa vydat tak, ze budes predvadzat chlapovi, ako dokazes sama vsetko porobit.

tehulka2011
25. aug 2024

Chlap nema pomahat, ale spolupodielat sa na domacnosti 😀 tiez velmi oblubene..

1ryba
Odpoveď bola odstránená
lelelienka
26. aug 2024

Ja by som este doplnila - pytaj sa, len ked chces NAOZAJ pocut odpoved a si pripravena aj na inu, ako si predstavujes

janababana
26. aug 2024

Uzasne 😀😀😀 doplnila by som (ak to tu uz nie je): s dietatom chodim von vzdy za kazdeho pocasia, okrem vichrice

beataxxx
26. aug 2024

Ešte by som doplnila, že keď náhodou niekto uvidí Tvojho manžela rozprávať sa s inou ženou, treba Ti to okamžite nabonzovat a aj Ti poradiť, že mu treba okamžite skontrolovať mobil a pripadne by si si mala okamžite začať baliť kufre, pretože Ta určite už roky podvadza

viestta
26. aug 2024

@janababana a dietatu dam pancuchace az vtedy, ked aj mne je vonku zima

cafelatte
26. aug 2024

Nezarobis menej ako 3 tis mesačne.

lubkovaandrejka
26. aug 2024

@tehulka2011 ja som tiez za,ze domacnost je na oboch, ale ked sa tu neustale opakuje "spolupodielat" tak ma to strasne vytaca 😅uz som alergicka na to slovo..

viestta
26. aug 2024

@lubkovaandrejka mna vytaca ked sa zeny pytaju, ci inym chlap pomaha s detmi, domacnostou.

sisa_s
26. aug 2024

9. Vybavis si maximalnu matersku, maximalnu podporu a nalezito sa tym pochvalis v diskusii 😀

anonymous87
26. aug 2024

No zo mna polka konika skolabuje. Zobrati nie sme (minuly rok sme sa po 13.rokoch zasnubili, robim si srandu, ze svadba bude za dalsich 13 rokov), deti maju priezvisko po muzovi a spojili sme si brankou zahradu s mojou “svokrou” 🤣👍
Ale cakam, kedy sa to tu zvrtne na urazky 🙈

petamich
26. aug 2024

@anonymous87 myslim, ze ty si ta vynimka potvrdzujuca pravidlo (aspon sa zda pri tych temach co tu byvaju) a este mas aj svokru dobru, cize ty si sa vlastne chvalit prisla 😂

anonymous87
26. aug 2024

@petamich na a ako inac… musim sa trosku aj pochvalit…ved nech mi tu pol konika zavidi svokru (to je akoze ironicky vtip, aby to niekto nebral osobne) 🤣

dominikamacakova
26. aug 2024

Ja by som doplnila " nebudeš Fica voliť ani nikoho kto jeho je"

Strana
z2