Desatoro Modrého koníka: Rady pre šťastný život
Cca 3 roky som tu s vami, citam, sem tam nieco napisem... posledne diskusie ma viedli k napisaniu "desatora" (alebo osmora?🤣), ktoré sa tu neustále dokola opakuje a rieši a diskusie sa opakujú a ženy stále robia nejaké tie chyby. Toto by mali tlačiť a hádzať do schránok miesto Lidl letakov🤣🤣🤣
Desatoro podľa modrého konika:
1. Nesplodis dieta pred vstupom do manželstva
2. Nedáš dietatu priezvisko po priatelovi
3. Nekúpiš dom v blízkosti svokry
4. Nevrazíš ani cent do ničoho, čo tvoje na papieri nie je
5. Neocikáš test kým ti aspoň deň nemešká
6. Nepôjdeš ručiť nikdy nikomu.
7. Nepôjdeš bývať k svokre na poschodie a nebudeš tam investovať svoje peniaze, kým na teba kus neprepíšu
8. Nedovolis chlapovi sa doma valat, ma sa podieľať na chode domácnosti rovnakým dielom
Chce niekto nejak trefne pokračovať?🤣🤣
PS dva body som reálne v praxi použila a neostáva mi iné len vzdať hold ženám, ktoré toto radia v diskusiách! Vďaka!!!
Nebudes cakat rodicak skor ako 12. v mesiaci🤣
Pozoruje pozorne partnera - ruky preč od alkoholika, lakomca a hlavne mamčkára
Ak sa nechceš vydávať a vyhovuje ti život bez papiera,tak si divná a niečo s tebou nie je v poriadku
Nenechas partnera fackat ta, sacat ta a nadavat ti, nie naozaj to nie je normalne, ani z lasky (a ani partnera nefackame a nenadavame mu, ani ked si myslime, ze si zasluzi)
komunikacia s partnerom je viac ako rady od zien na fb .. kde nieje dovera nieje ani laska .... ak svieti muz na cerveno z tolkych red flags -utekaj a neotacaj sa ... muz co sa vyhraza,ze vezme dieta ak sa s nim rozides na 99.9 % klame
bt sobodna matka nieje hanba... hanba je nemat v sebe hrdost .... zi tak ako by si chcela aby zili tvoje deti !!!
Nebudes studovat 💩 svojho
@lamonita Nepôjdeš do práce skôr, ako bude mať dieťa 3 roky, ideálne 6.
Nebudeš mať svoj vlastný účet v banke, vlastné peniaze. Len spoločný a všetko spoločné.
@mamina7070 ...muža?🤣🤣🤣
@zuzinka888 v oktobri pride rodicak uz 11. 🙂🤣
@lamonita ho.vna to sa tu objavuje detailne studium svojich vyluckov a tak take hypochodnricke seansy
pamataj, ze ak sa udari, raz budes aj ty svokra, stara mama
@mamina7070 Ho.na su niektori chlapi aspon z opisu ich partneriek tu 🤔 a ked na to clovek poukaze, este sa urazia, ze nepekne o nich hovorime 😂
@lamonita Nesnaz sa vydat tak, ze budes predvadzat chlapovi, ako dokazes sama vsetko porobit.
Chlap nema pomahat, ale spolupodielat sa na domacnosti 😀 tiez velmi oblubene..
Ja by som este doplnila - pytaj sa, len ked chces NAOZAJ pocut odpoved a si pripravena aj na inu, ako si predstavujes
Uzasne 😀😀😀 doplnila by som (ak to tu uz nie je): s dietatom chodim von vzdy za kazdeho pocasia, okrem vichrice
Ešte by som doplnila, že keď náhodou niekto uvidí Tvojho manžela rozprávať sa s inou ženou, treba Ti to okamžite nabonzovat a aj Ti poradiť, že mu treba okamžite skontrolovať mobil a pripadne by si si mala okamžite začať baliť kufre, pretože Ta určite už roky podvadza
@janababana a dietatu dam pancuchace az vtedy, ked aj mne je vonku zima
Nezarobis menej ako 3 tis mesačne.
@tehulka2011 ja som tiez za,ze domacnost je na oboch, ale ked sa tu neustale opakuje "spolupodielat" tak ma to strasne vytaca 😅uz som alergicka na to slovo..
@lubkovaandrejka mna vytaca ked sa zeny pytaju, ci inym chlap pomaha s detmi, domacnostou.
9. Vybavis si maximalnu matersku, maximalnu podporu a nalezito sa tym pochvalis v diskusii 😀
No zo mna polka konika skolabuje. Zobrati nie sme (minuly rok sme sa po 13.rokoch zasnubili, robim si srandu, ze svadba bude za dalsich 13 rokov), deti maju priezvisko po muzovi a spojili sme si brankou zahradu s mojou “svokrou” 🤣👍
Ale cakam, kedy sa to tu zvrtne na urazky 🙈
@anonymous87 myslim, ze ty si ta vynimka potvrdzujuca pravidlo (aspon sa zda pri tych temach co tu byvaju) a este mas aj svokru dobru, cize ty si sa vlastne chvalit prisla 😂
@petamich na a ako inac… musim sa trosku aj pochvalit…ved nech mi tu pol konika zavidi svokru (to je akoze ironicky vtip, aby to niekto nebral osobne) 🤣
Ja by som doplnila " nebudeš Fica voliť ani nikoho kto jeho je"

nebudes ocakavat ziadnu pomoc od rodicov a svokrovcov 😄