icon

Desatoro Modrého koníka: Rady pre šťastný život

lamonita
25. aug 2024

Cca 3 roky som tu s vami, citam, sem tam nieco napisem... posledne diskusie ma viedli k napisaniu "desatora" (alebo osmora?🤣), ktoré sa tu neustále dokola opakuje a rieši a diskusie sa opakujú a ženy stále robia nejaké tie chyby. Toto by mali tlačiť a hádzať do schránok miesto Lidl letakov🤣🤣🤣

Desatoro podľa modrého konika:
1. Nesplodis dieta pred vstupom do manželstva
2. Nedáš dietatu priezvisko po priatelovi
3. Nekúpiš dom v blízkosti svokry
4. Nevrazíš ani cent do ničoho, čo tvoje na papieri nie je
5. Neocikáš test kým ti aspoň deň nemešká
6. Nepôjdeš ručiť nikdy nikomu.
7. Nepôjdeš bývať k svokre na poschodie a nebudeš tam investovať svoje peniaze, kým na teba kus neprepíšu
8. Nedovolis chlapovi sa doma valat, ma sa podieľať na chode domácnosti rovnakým dielom

Chce niekto nejak trefne pokračovať?🤣🤣
PS dva body som reálne v praxi použila a neostáva mi iné len vzdať hold ženám, ktoré toto radia v diskusiách! Vďaka!!!

Strana
z2
lenkasarka
26. aug 2024

@dominikamacakova tak to by som poprosila ✌️

domkakvet
26. aug 2024

@lamonita neodpustis neveru a nepojdes byvat ku svokre treba zvyraznit cervenou.

cafelatte
26. aug 2024

Keď ste pohadani, varis iba sebe a deťom, peries iba sebe a deťom.

lubkovaandrejka
26. aug 2024

@viestta uplne ti rozumiem, slovo pomahat nie je na mieste..mna neserie,ked niekto napise,ze muz sa ma spolupodielat na domacnosti, ale ked to napise jedna a ostatnych 10 prispevkov pod nou neustale opakuje to iste, tak to uz mam dost ( to len na upresnenie, ako som to kyslela🙂 ano,opakovanie je matka mudrosti,ale zas odtial potial.

viestta
26. aug 2024

@lubkovaandrejka mna napriklad vytaca, ked sa v podobnej diskusii zacnu predbiehat zeny ako to vsetko zvladaju same a v konecnom dosledku to nakoniec skonci tak, ze ta co sa stazuje, ze to sama nedava a vsetky, ktore napisu, ze to maju inac skoncia ako lenive a neschopne lemry, ktore sa maju ist zakopat, lebo chcu, niektore dokonca vyuzivaju chlapa na domace prace a starostlivost o deti.

biglovemom
26. aug 2024

Doplnam:
Prispevky na stenach komentuj len pozitivne! 😂

lenkasarka
26. aug 2024

Nájdi si lepšie platenú prácu a zvýš si kvalifikáciu.

danica2711
26. aug 2024

nemysli si, že dieťa ti zlepí nefunkčný vzťah, je to presne naopak

morusha
26. aug 2024

@lubkovaandrejka Toto opakovanie príspevkov po sebe je otravné všeobecne v diskusiách. Jedna niečo napíše a ostatné sa zvezú, človek číta dookola to isté len inými slovami (najmä, keď treba autora zhodiť), niekedy takmer doslova a do písmena čiže de facto nulová hodnota príspevku lebo nič nové sa človek nedozvie. Ale tak prispela som, asi mám puntík k dobru 🙂

personality
26. aug 2024

Keď chceš slusne diskutovat o celebritach, teda verejne známych osobach, tak čo si to dovoluješ, čo sa do nich staráš, ale keď tu napíšeš niečo o sebe, tak to nemá konca kraja tie hejty a rypanie.

alesto
27. aug 2024

@lamonita Nepôjdeš bývať do časti obce kde nič nie je (okrem internetu); kde ťa len mama vykrmuje a potom nevieš schudnúť; najbližší obchod skoro 10 min autom; práca naokolo žiadna; škôlka tiež len autobusom, ktorý aj tak chodí len 2x za deň; kde sú len kopce, ktoré vylezie jedine nové auto a dedina je samá zákruta.

ada309
27. aug 2024

Nikdy nezakladať diskusiu "čo su to za vyrážky" . " Môžu to byť kiahne" alebo "ake ste mali prvé príznaky tehotenstva/covid.." a pod

sense
27. aug 2024

@lamonita tak teraz neviem či sa bodu 8 držím alebo nie 😂😂😂 lebo môže sa aj váľať, ak porobi čo má 🙈 ale teda dobre zhrnute

kalifka
27. aug 2024

1 - Home office - teda pracovať z domu, na to musíš niečo ovládať
2- štát nie je povinný ťa živiť, lebo ty chceš byť doma s deťmi pomaly do ich 15 rokov a dôvod - lebo som matka

gabus543
27. aug 2024

@lamonita keď si tehotná nemôžeš ani dýchať lebo aj to škodí

rusalinka
27. aug 2024

Nebudem zakladať ANONYMNÉ diskusie typu: Aké je počasie v Košiciach? Je Tesco vo štvrtok otvorené? Akú farbu šiat si mám vybrať?

macik166
27. aug 2024

No keď to tu tak čítam, tak modrý koník sa môže aj zrušiť, lebo baby už nebudú mať o čom písať. 🙂

iwesska
27. aug 2024

1.Nebudes klikat na odkazy od kurierskych spolocnosti,ktore ti chcu dorucit peniaze za tvoj tovar osobne.☝️
2. Nebudes davat dietatu pancusky ked bude +15 stupnov. 🥵
3. Nebudes pytat recept na "ihned makke medovnicky" skor,ako pouzijes lupu🧐
4. Nebudes sa pytat,ci AJ TVOJE dieta potrebuje pri ceste do zahranicia pas/OP s fotkou.

Strana
z2